Campleaders-es tapasztalatok? (beszélgetés)
Sziasztok!
Azt nem tudjátok, hogy a start dátum(nekem júni 9.)az a repülés napja vagy akkor már a táborban kell lennem? Előre is köszi!
én nem letámadtalak téged hanem csak tényeket közöltem! kicsit kioktató amiket irsz! mint ahogy nekem is irtad emailba hogy nem lesz elég pénzem az utazásra! ne haragudj de 4-ére megyek ki amerikába! igaz az usában csak miamiban jártam de tudom mi hogy merre kint! csak tudod nem csak nekem de másnak is félreérthető volt amiket te irtál! de ahogy láttad más is irta! tehát nem engem kell leosztanod amiért te irtál olyat ami félreérthető! mégegyszer mondom nem osztani és letámadni akartalak! de számomra elég kioktató!
:D
NagyMesterB, és te tudod már melyik légitársasággal akarsz menni?
szerintem is érthető volt amit írtál Meggy:) lehet én zavartam meg a beírásaimmal:)
Fogalmam sincs minek támadsz nekem, mivel már a legelején hangoztattam h "visszatérőknek" szól az üzenetem...amúgy már korábban mondtam h az nem a repjegyhozzájárulás, erre te hozzáteszed h az, mikor már a legelső hozzászólásomban mondtam h nem az. Tök mind1...jah és mellesleg nem azt mondtam, hogy ez a teljes összeg,ami levonódik a fizuból,hanem csak azt, h ez a papírok ára, ami levonódik. Nyilván ehhez még hozzájön a CL díja stb.stb...és még1szer mondom, ezt nem kell "mindenkinek értenie" ahogy azt mondtad, mert direkt a visszatérőkhoz szóltam...nézd vissza egészen nyugodtan.
nah bakker akkor jól félre értettem... :S aztem az a repjegy hozzájárulás meg stb... íjjjj akkor többet kell dolgoznom h összeszedjek még annyit...
én értem miről beszélsz csak máskor ugy ird le ide hogy ne értse félre senki mert eléggé félreérthető volt! meg az nem igaz hogy ennyi vonódik le a fiuzubol ugyanis 1650$ vonódik le és ezért kapunk 1250$-árt! de ez is benne van a szerződésben! Lehetőleg máskor mivel többet tudsz és ezt itt büszkén hasznositod akkor ugy tedd hogy mindenki értse!!!!
A találkozót áprilisban én is támogatom, a repjegyet csak a visszatérőknek kell vadászni, az elsőéveseknek azt a camp leaders rendezi, úgyhogy ne aggódjatok annyira.
Én nem erről beszéltem!Nekünk már nem kellett hozzájárulást fizetni. A papírok mindenkinek 395dolcsiba kerülnek, csak az elsőéveseknek automatikusan levonódik a fizuból,mert a leendő tábora fizeti ki(így kap mindenki 1200vmennyit a 9hétre) De a visszatérőknek egyeztetniük kellett a táborukkal, hogy ezt ki fizeti ki.Nekem a tábor vállalta, így már "csak" a repjegyet kell megvennem magamnak. Amit a hozzájárulásként fizettek az teljesen más, meg az euró volt nem dollár.
Ez csak a visszatérőkre vonatkozik, ne kavarj be. A többieknek a CL intézi a repjegyet, viszont visszatérőként egyénileg kell megoldani a repülést tudtommal.
de amugy mért jobb így magánilag kimenni? mert egyik ismerősőm tavaly magánilag ment ki de megbánta mert ahogy kiszámolta nem sokkal keresett többet!
a 330€ illetve 395€ az a repülőjegy hozzájárulás! de rajta is van a papiron amit befizettél mert ezt kellet közleménynek megadni a befizetéskor!
meggy én tavaly miamiban swissel mentem és elégedett voltam velük! a seggemet is kinyalták!:)nagyon aranyosak voltak meg segitőkészek!
A 395 az más...az a munkavállalási engedélynek a papírjai v mi...annak az ára. Nekem azt pl. kifizette a táborom. A repjegyet meg kiválasztod, visszaküldöd a repjegyigénylő adatlapot amit Izáék küldtek, és ha jól értelmeztem, ők kedvezményes áron le is foglalják neked. De nekünk kell kifizetni az egészet.Ennél több részletet én se tudok...csak most hezitálok h melyik légitársaságot válasszam....szerinted?
Meggy, figyi már akkor most nekünk kell megvenni a repjegyet??? és a 395öt nem azzét fizetjük ki h ők megvegyék? vagy csak nekünk kell kiválasztani...
előre is köszi a választ:)
Visszatérők!!Ki melyik légitársaságot választja? Air France, Lufthansa v Sviss?? Nem tudok dönteni:)
jaj és a campus kids minisink-be nem jön senki? :( :)
Te merre mész? Én a Newark reptérre :)
Olvastam, hogy többen végeznek aug. 21-én, én is akkor végzem. Szeretnék Ny-ban, La-ben és miamiban pihenni kicsit, de bármire vevő vagyok.:D Én is szept. 10-ét adtam meg hazautazási időpontnak. Jó lenne valakihez/kikhez betársulni :)
ezt a találkozot én is támogatnám! Már csak egy helyet kellene találni aki foglalni tudna vhol és vmikor ennyi főre helyet! de sztem ezt olyan április végérére kellene hagyni addigra sztem már sok mindenkinek meglesz a tábora!!!!
Milla :D gratulálok ;) szólj ám ha lesz vmi ;)
4. on review: Camp Fuller
Yeeey, lassan én leszek a rekorder. XD
Végre jóváírták a befizetett 5000 Ftot :) Már csak a maradék 395 eurót kell. Ugye az nem lehet baj, hogy én 397et fizettem be, és nem vonták le azt a 2őt?
Sziasztok!
Half Moon-ba vettek fel valakit?
Sziasztok!
Most nem campleaderses téma, de szükségem van a fiúk segítségére! Indultam egy marketing versenyen, amelyhez jobban meg kell ismernünk a fiatal férfiak szépségápolási szokásait! Kérlek segítsétek a munkánkat a kérdőív kitöltésével! Maximum 10 percet vesz igénybe, de nagyon sokat segítetek vele!
A link:
[link]
Nagyon szépen köszönjük!
Nagyon jó ötlet! Amint lesz táborom találkozhatunk.
Kedves Barátaim!
Szerintem szervezzünk egy személyes találkozót, hogy meg tudjuk beszélni, hogy ki mikor végez, hova szeretne utazgatni stb. és ott majd számot is cserélhetnénk, hogy tarthassuk a kapcsolatot. Mindenkit meghallgatnánk és közös nevezőre jutnánk, így mindenki elégedett lehet majd.
N mit szóltok hozzá?
esetleg van uj jelentkező aki szeptember 5-én végez vagy akkorül és jönne utazgatni?
Oks, akkor szerintem nem ismétlem meg.
Ne aggódjatok, szerintem tábora válogatja, hogy mennyire követeli meg az angoltudást.
Én c-c értékelést kaptam, sajnos. Ennek ellenére voltam Pesten interjúzni az egyik táborvezetőnél és igaz, hogy szép lassan fejlesztgetem az angolom ott mégis "lefagytam". Ennek ellenére felvettek, úgyhogy csak pozitívan! :-)
További ajánlott fórumok: