Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Camamberrel készült ételbe a külső penészes réteget is beletehetem? fórum

Camamberrel készült ételbe a külső penészes réteget is beletehetem? (tudásbázis kérdés)


15. Klimpírozi (válaszként erre: 11. - Kriszti0430)
2008. dec. 12. 23:01
camambert off.....rágyógyultam az Eszterházy és az Eszterházy melletti sütikéidre, kérhetném a recepteket???
2008. dec. 12. 21:41
Rántott camambert áfonya mártással!! Nagyon finom!
13. Klimpírozi (válaszként erre: 8. - Kriszti0430)
2008. dec. 12. 19:46

vagdosd bele mindenképp, hisz az az ő jellemzője a penészes szél, de a finnyásoknak adj másfajta sajttal töltöttet...az én lányom módszeresen körbevágja a sajt szélét ha nyers, ha rántva készül megeszi, de vastagon keni jóféle áfonyalekvárral / vékony üvegcsében, francia termék a hiperszuperekből / és locsolja citrommal...

ha baconnal készíted, a husit csak borsozd, tekerj rá mindkét oldalára friss borsot, de a sajt és a szalonna miatt ne sózd!

12. Klimpírozi (válaszként erre: 11. - Kriszti0430)
2008. dec. 12. 19:42
aszalt szilvával, füstölt sajttal készítettem már pulykamellet, finom volt.. és finom a camambert / jó a Tihany / sajtos is, de nem mindenki szereti a penész íze miatt, vigyázz!!!!
2008. dec. 12. 10:05
Ilyen aszalszilvás camambertes ételt?
2008. dec. 12. 10:04
Nem szokott senki készíteni?
2008. dec. 12. 09:28

lessz más is.Nemrég egy vendéglőben úgyan ilyent ettem csak pulykából nagyon fincsi volt.És az étlapra is camabert volt írva.És finom volt :)

Viszont nyersen teljesen más az íze.Ezért félek egy kicsit vagy sütésnél lessz olyan kellemes íze?

8. kriszti0430 (válaszként erre: 6. - Klimpírozi)
2008. dec. 12. 09:25
nagyon jól hangzik.A 3.hozzászolásban van hogy mire gondoltam
7. Klimpírozi (válaszként erre: 4. - Kriszti0430)
2008. dec. 12. 09:25
az a sajt azért camambert, a nemes penészt is bátran használd, hisz az övé..óvatosan bánj vele, sokan nem szeretik...a és b variánsokat tálalj!!!
2008. dec. 12. 09:23
ha tudnám mire gondolsz pontosan...de addig is, rántva,tartárral és áfonyával, rácseppentve citrom, mellé mondjuk sült krumpli és valami saláta...jó így?
5. lollypop (válaszként erre: 4. - Kriszti0430)
2008. dec. 12. 09:23
Persze! Az a lényeg! Én a széleit szeretem a legjobban!:)
2008. dec. 12. 09:22

Aszaltszilvás,camambertes szüzérme békönszalonnával-ilyent szeretnék sütni.A sajt elég érdekes ízű :)

A kilső "penészt" is bele kockázzam?Az íze más lessz mint sütés előtt?

2008. dec. 12. 09:22
Mi van vele?:)
2008. dec. 12. 09:21
Mi a kérdés? :)))
2008. dec. 12. 09:20
Camambert?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook