Callanetics tapasztalatok. (beszélgetés)
Sziasztok régiek és újak :). Elköszönt piri, így én is újra hadrendbe álltam , órás progi letudva.
kérdésekre válaszolva:
- az ülős gyakorlatok egy idő után nem vészesek, én már nem is fogódzkodok egyáltalán, van egy egyensúlyi pont, amiben lazán meg lehet csinálni
- eredmények? Már mét hét is elég látványos tud lenni, ami elég motiváló... igaz, lányok?
Sziasztok! Mostanában szemezgetek a callanetics-el de nem tudom mivel/melyikkel kezdjem.
Milyen eredményt értetek el vele? Hetente hányszor csináljátok?
Amit szisziági írt az nagyon jó kis ajánló :)) Gratula!!
Sziasztok !
Megvagyok én is,a hétvégén nagyon jót kertészkedtem ,és egy Callan is volt:) Már centikben is mérhető a változás, 12-óra után 2cm a csípőről,és a derekamról,sajna a mellemről is.Összessében két kiló mínusszal zártam márc.18 óta,nekem ez jó eredmény,a ruháimon is érzem.
Hajrá mindenkinek:)
Szibilke nagyon cuki lehetett a csemetéd-ahogy z ülésben csúszik:))
Sziasztok! Megjöttem! :)
5 nap lazaság, hízás nélkül... :D
Folytatódjon a harc! :D
Szép napot :). Én is itt vagyok, igaz, ahogy megjósoltam mozgásmentes napok vannak, tegnap menetrendszerűen megérkezett a pircsi.
Szibilke, te szuper jól töltötted a hétvégét :). Kicsit mi is sétáltunk, de azt kirándulásnak azért nem nevezném ...
Sziasztok! Mi ujság van veletek? Én megint visszatértem a régi kalória és ch szegény étrendemhez. A hétvégén bringáztam és kirándultam(sok-sok séta).
Ma szeretnék callaneticsezni.
Akkor mit lehet tenni,mert nekem végülis azzal van nagy bajom. Kenjek rá hidegzsíroldót?? :-)
Válasszak valami mást is mellé? Mondjuk RR-tól lehet még a hajam sem zsírosodna. :-P
Régebben bringáztam sokat, az nem volt túl hasznos az alakformálásban, mert vastagok lettek a lábaim. Aztán aerobik, de az sem vált be.
Úgyhogy nem csinálok semmi mást. Lusta dög vagyok :)
Siker! :) Köszi szépen a bizalmat!
Hát nem semmi... :) :)
Lehet, hogy már írtad, nem olvastam annyira vissza, de mit csinálsz még a callaneticsen kívül?
hm, vajon beengedlek? hihi, beengedtelek :)
Szép napo lányok :)
A hosszú hétvégén szokás szerint nem nagyon fogok tudni jelentkezni.
Valószínű, hogy torna sem lesz, ilyenkor nagy a jövés menés a gyerkőcök miatt. Ráadásul keddre várom a piroskát, szóval nem is próbálom álltatni magam, hogy lesz bárminemű mozgás részemről. Ma még azért mindenképp beütemezem a callaneticset, hogy kisebb legyen a lelkifurim :))
De ti legyetek ügyesek és szorgosak helyettem is ♥
Igen, elvileg én is így tanultam az aerobik oktatóin, hogy nincs helyi zsírégetés... de a tapasztalataim mást mutatnak. Meg meg is lehet magyarázni logikusan az ellenkezőjét is. :) Ugye az izom "zsírt éget". Márpedig ha nő az izom a has területén a tornával, akkor az "segít" elégetni a maradék zsírt is onnan.
Mondjuk én jelenleg nem tudom, hány kiló vagyok, nem is akarok konkrétan fogyni, viszont feszesíteni, formálni igen, ezért választottam a callaneticset. A kaja megvonást viszont rosszul tűröm, ráadásul ha elhatározom, hogy kevesebbet eszem, akkor tuti egész nap csak a kajára gondolok. Persze tudom, életmódváltás, egészséges kaják, az elmélet tök jól megy, de most nincs hozzá affinitásom. :D
Nektek milyen céljaitok és eddigi eredményeitek vannak már a tornával?
Sziasztok!
Hello Betty Boop!Lehet,hogy neked van igazad,így nem érzel semmi lelkiismeretfurdalást a kaja miatt:)
A mozgás meg mindenképpen jó,és jól is érzed magad tőle.
Jó helyre jöttél,mert itt valaki mindig kirugdal a fotelból,ha nagyon belesüppednél:))
Lányok én is meg tudom csinálni a 100-at,de változó ,valamikor a végén csak a fogamat összeszorítva sikerül-ahogy Szibilke írja.
Olyankor annyira büszke vagyok,nem is érdekel hogy látszik -e,csak jó hogy megcsináltam:)
Ez a jó ebben a tornában!
Hali mindenkinek!
Én úgy tudom,hogy helyi zsírégetés nincs. Szerintem a callaneticsel csak formázunk. Zsírt égetni pl.futással,bringázással,sétával lehet.Ami szintén mindenhonnan éget. Úgy hallottam,hogy onnan megy le utoljára a zsírfeleslegünk,ahova először feljött.
Az biztos,hogy a kajálásra oda kell figyelni a torna mellett.
Bár nem tudom,mert a centik meg mennek le elvileg a callaneticsel.
De szerintem hasazással nem tűnik el a zsír,nekem írtó nagy a hasam még mindig. Alatta már biztos nagyon izmos,csalk takarja a háj:)
Nem ég a zsír? Ezt, hogy érted,nem értem (nem vagyok szőke)
De az által,hogy erősödik a hasizom,csak eltűnik egyszer csak vagy nem?