Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Bundázott camembert almával és zsemlével recept

Bundázott camembert almával és zsemlével recept

A Bundázott camembert almával és zsemlével hozzávalói:
4 Tihany camembert sajt
3 tojás
4 zsemle
5 dkg dióbél
2 alma
5 dkg zsemlemorzsa
5 dkg liszt
olaj a kisütéshez
csipetnyi só


A Bundázott camembert almával és zsemlével elkészítési módja:
A korong alakú camembert sajtot három egyenlő karikákra vágd, a lapokat szórd meg durvára vágott dióbéllel, és helyezd rá a kicsumázott almakarikákat. Majd ismét sajt, dió, alma és végül sajt kerül a tetejére. Forgasd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába, süsd ki olajban, tedd zsemleszeletekre, és tálald forrón. Tálalhatod önálló ételként, de akár főzelékek feltétjeként is.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A bundázott camembert almával és zsemlével elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook