Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Bükki kaszás pecsenye recept

Bükki kaszás pecsenye recept

A Bükki kaszás pecsenye hozzávalói:
50 dkg dagadó
10 dkg szalonna
1 pár debreceni
1 fej vöröshagyma
2 cikk fokhagyma
1 paprika és 1 paradicsom
2 dl fehérbor
só, bors, majoránna


A Bükki kaszás pecsenye elkészítési módja:
A csíkokra vágott szalonnát felolvasztom, majd hozzáadom a hagymákat, aztán a csíkokra vágott húst, mikor kifehéredett, hozzáadom a karikára vágott debrecenit, a feldarabolt paradicsomot(érdemes a héját leszedni) és paprikát, és a fűszereket.Ezután felöntöm kis húslével (vagy sima vízzel, de akkor vegeta kell bele) és a borral(nekem most csak félédes volt itthon, de úgy is jó), aztán megpárolom. Köret:petrezselymes vagy sült krumpli, vagy rizs


Kategória: Húsételek receptjei


A bükki kaszás pecsenye elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook