Budapesti ötvenesek és bárki... (beszélgetés)
Igen, sajnos ez volt. A fenébe, hogy itt a környéken nincs egy normális hely. Mindenütt csak ilyen kiégett toklászos fű, vagy beton.
Hazafelé jövet a férjem ugyan látott egy utcát, ahová talán lehetne menni, azt mondja, hogy szépen lenyírt fű van minden ház előtt. No majd örülnek neki a háziak, de hát annyi! A kakit mi mindig össze szoktuk szedni, de hát a pisi az csak ottmarad.
Sziasztok!
Képzeljétek el, hogy ma megint megműtötték Picúrt. Ismét toklászt szedtek ki a másik lábából. Hát már teljesen kétségbe vagyok esve, hogy nem lehet lent sétálni, mert mindenütt toklász van. Ez az egész ország egy nagy toklász!
Én is a Rivotrilt szedtem!
Sajnos én is ismerem a szerelőket!- pár éve nálunk is teljes felújítás volt.
Sziasztok!
Marcsika, bizony már nagyon várjuk a tatarozás végét, de az igencsak odébb van. A szerelőnk is egy problémás ember, mindig van gondja-baja, ami miatt tolódnak a munkák.
Cili, most én is leálltam egy gyógyszerrel, a Rivotrillal. Meg lehet szokni és akkor már úgyse használ és a májnak se tesz jót. Pár napig feszültebb voltam, de most már elvagyok nélküle. Helyette egy nagyon gyenge nyugtatót szedek, ami természetes alapanyagú.
Rétes nagyon fincsi, anyukám tudta csodásan nyújtani, lehetvékony lett de nem szakadt.
Sajnos nem tudok aludni! - ez már többször is előfordult. .....ha veszek be szorongásgátlót, akkor néhány napig ill.éjjel alszom, majd kezdődik elölről. Mindig emelni kellene az adagot, ezért most inkább nem veszek be semmit. Próbálok leszokni a gyógyszerről.
Azt hiszem, mindjárt nekiállok rétest készíteni!
Éppen az előbb olvastam a naplódban. Hát sajnos sorba jönnek a bajok, gondok. Egy hütőgép vásárlása nem olcsó mulatság.
El tudom képzelni mennyire várjátok már, hogy befejeződjön az otthoni lakás rendbetétele. De viszont utána szépek lesztek és sok minden új lesz.
sziasztok!
Marcsika, remek kikapcsolódásod volt.
Mamuci, nincs is nagyobb öröm, mint az unokák. Nekem még nincs, de már nagyon várom.
Amúgy egy kis méreggel telt a napom, a hűtőnk felmondta a szolgálatot. Már egy párszor megtette, de valahogy mindig beindult. Ma viszont menekítenek kellett az árut a szomszédba. A méreg az, hogy tatarozás után szerettünk volna csak cserélni. Viszont nem várhatunk, holnap megy lányka nézni másikat.
Mariann! Ki szeret vasalni? Én még olyat nem ismertem, azaz igen, a lányom az szeretett. Mindig is mondta, hogy anyu te kimosol, én pedig kivasalok. Nagyon szerette csinálni, én meg hagytam neki, miután én is utálok. Sajnos azonban muszáj, szükség van rá.
Nekem mindig bajom van ezzel a muszáj szóval. Régen mi "ly"-nal tanultuk, hogy úgy kell írni. Mára azonban megváltozott. De nekem nagyon fura így pontos j-vel leírni.
Szia!
Hát végigráztuk a húgommal az egész koncertet. Nagyon jó volt. Éjszaka egy kicsit fájt a talpam, de reggelre már nem éreztem a fájást.
Kellemes napot csajok
Marcsika örülök, hogy jól sikerült a tegnap este. Időközönként kell ez is. Néha mi is elmegyünk bulizni és áttáncolom az éjszakát. Hajnalig meg sem állok. (Igaz másnap van egy kis izomláz is) Szeretek nagyon táncolni, és imádom a zenét.
Puszi Arany A spenót nagyon finom szeretjük,de amit a maradékkal kapcsolatosan írtál, jó lehet az a töltelék én még nem csináltam ilyet.
Ma csak főzök és sajnos délután ki kell vasalnom.
Ez az egy házimunka amit nem igazán csípek.Százszor inkább mosogatok, vagy ablakot pucolok. de meg kell csinálni ezt is.
Na később jövök.
Jó reggelt! Sziasztok!
Sokat táncoltál Marcsika? Pihend ki magad!
Töltsétek kellemesen a Pünkösdmásnapját!
Én ma is folytatom az eltevéseket, - meg pihenek is, mert ma nem kell menni sehová.
Sziasztok! Hazaértem. Nagyon jó volt, egy kicsit késett a program, de kivártuk. Jó hosszú volt különben, most értem haza az előbb.
Jó éjszakát mindenkinek!
Sziasztok!
Marcsika, nekem valóban az az ünnep, ha Timi otthon van. Nagyon sokat vagyok egyedül, mióta Józsikám elment, így minden együttlét lánykámmal élmény.
Egyszer már mi is a tatarozás végére érünk - nagyon remélem, és akkor tervezem, hogy pár Hoxás barátnőt meghívok. Persze felváltva, hogyha kell itt is tudjanak nálam aludni. Nekem is sokat jelentenek ezek a barátságok.Nagyon sok embert ismertem meg a portál által és néhánnyal igazi barátság alakult ki. Már igen várom hogy fogadóképes legyek. Remélem, Te leszel az első, aki jön.
Drukkolokaz esti koncert jól sikerüljön és táncolni is tudjál.
Mariann, a Hortobágyi palacsinta nálunk is kedvenc. Általában többet készítek, mind amennyi töltelék van, és a maradékokat sajtos és sonkás krémmel töltöm meg.
Cilike, a bántó emberekkel valóban nem kell foglalkozni, mert ha miattuk elmaradunk - ők győztek és barátok fontosabbak. Ilyen helyen, ahol ennyi ember fordul meg, akad ilyen is, olyan is.
Spenót nagyon finom, én el nem tettem, de holnapra ebédre készítettem. Igaz hétköznapi étel, de nekem kedvencem.
Sziasztok! - most már lassan visszatérek, írok, ha az időm engedi. Most van az eltevések ideje. Ma spenótot, kaprot, petrezselyem zöldjét tettem a fagyasztóba.
Délután meg a 10 hónapos unokámnál voltunk. A nagyobbik - 8.-os - pénteken ballagott - akkor náluk voltunk.
Marcsikának és a hugánbak jó szórakozást kívánok, táncoljanak csak, amennyit bírnak! Én is imádtam mindig táncolni.
Szép napot mindenkinek.
Remélem lányok kellemesen telik a délután, illetve majd az este. Kikapcsolódni pihenni most már, azt kell.
A nap hátra lévő részében Én is azt teszem. Nem megyek a 2 napban sehova,legalább mostantól pihenek.
Ciluskám igaza van Marcsinak ne foglalkozz senkivel, aki megbántott tehet Neked egy szivességet...... Velünk foglalkozz senki mással.
Marcsikám kívánom, hogy eltudjatok menni a bulira és érezzétek magatokat nagyon jól.Táncikáljatok, legalább megmozgattok minden porcikátokat.(Kérek majd élménybeszámolót!)
Megyek letusolok,és bevágok egy nagy tányér húslevest,ugyanis azt főztem és rakott kelt. Holnap pedig hortobágyi palacsintát készítek. Ez az egyik kedvenc ételem.
Később jövök, puszika
Szia Mariann!
Sajnálom, hogy éppen akkor jártál itt, amikor senki nem volt. De hátha egyszer sikerül "elkapni" valakit és akkor oda-vissza tudsz társalogni bármelyikőnkkel.
Nagyon be van borulva felénk és fúj a szél is. Én pedig nagyon azt akarom, hogy ma jó idő legyen és este se legyen eső.
Most nálunk a városba van egy rendezvény az a neve, hogy "Csülökparádé" és ezen rendezvényen este fellép Fenyő Miklós. Én nagyon szeretem a rock and rollt és megbeszéltük a húgommal, hogy kimegyünk a koncertre. Már valamelyik évben szintén itt volt és éppen Mária nap volt aznap és a húgommal akkor is elmentünk. Nagyon jót buliztunk. Én ha zenét hallok nem bírok egyhelyben maradni, akkor is ez volt. Na a húgom se, úgy hogy a fiatalakokat megszégyenítő módon mi aztán rántuk. Lehet, hogy ma is ez lesz. Csak ne essen az eső, mert ha esik, akkor nem megyünk. Ugyanis ez szabadtéri program.
Kellemes vasárnapot kívánok kedves Mariann!
Szia Arany!
Tudom Neked az az ünnep, amikor Timike otthon van. El is hiszem, épp úgy Ronnykának is az az ünnep, mert akkor lemegy sétálni.
Képzeljétek tegnap találkoztam (direkt) egy szegedi Hoxás barátnőmmel. Olyan jó volt látni egymást már élőben is. A naplómba tettem be 3 db képet a találkozóról. Készült több is, de az az Ő fényképezőgépébe van, majd ha hazamegy Szegedre, akkor elküldi és lehet, hogy még teszek fel.
Én úgy örülök minden ilyen találkozásnak.
Nem tudom, hogy tudod/tudjátok-e, hogy a múltkor meg Pesten jártam egy Barátnőmnél. Ő is Hoxás, nem voltam egyébként sehol csak náluk, ott is aludtam egyet, hogy úgy másnap jöttem csak haza. Ilyenkor egy kicsit lelkiismeretfurdallásom van, mert sok pesti barátnőm van és, hogy hozzájuk nem tudtam elmenni, vagy esetleg felhívni sem őket, hogy hipp-hopp itt vagyok Pesten! Mondjuk most kimondottan hozzá mentem. Remélem egyszer találkozom Veled is drága Arany Barátnőm, mert egyszer úgy is úgy megyek, hogy meglátogassalak Téged is. Nekem ezek a találkozások sokat jelentenek. Tudjátok úgy, mint a Hoxa, mert ez nekem nagy boldogság, hogy vagytok nekem!
Drága Ciluskám!
Sajnálom, hogy ennyire megbántott valaki, hogy képes vagy emiatt nem jönni. Nem szabad foglalkozni ilyenekkel. Azt hiszem valamennyien elmondhatjuk itt a Hoxán, hogy vannak nagyon jó, rendes emberek, barátok, és vannak nagyon különlegesen bántó, rosszindulató emberek. Mindnyájan találkoztunk már ezzel is, azzal is. Én nem foglalkozom azzal, aki bántólag ír bármit. Lepereg rólam, leszarom, ennyi!
Neked is ezt kell tenned és azért is gyere, mert itt szívesen vár mindenki, kedves emberek.
Szép napot, kellemes Pünkösdi ünnepeket.
Kedves Marcsika! Örömmel olvasom , hogy Picur már teljesen jól van és hogy Óbudához ilyen szép emlékek kötnek. Nekünk a régi Sipos karnyújtásnyira van. Régebben ott tartottuk a családi ünnepeket, sőt egy-egy hétköznapi ebéd is belefért. Aztán lassan elmaradtunk és inkább otthon főztem ünnepi menüt, mert már megfizethetetlen lett.
Jó Akác, hogy te is visszajöttél. Itt nagyon kellemes társaság volt, semmi bántás, sértegetés.
Mariann, tegnap én is elmaradtam. Leányzó otthon volt, vele beszélgettem, aztán készült társaságba. Mai nap a pihenésé, holnap már teszünk-veszünk a lakásban.
Igazán szép idő van, nem kánikula, amit nehezen viselek, de napsütés.
Mindnyájatoknak kellemes napot, klassz programokkal.
További ajánlott fórumok:
- 18 éves budapesti és környéki lányok
- Negyvenesek, ötvenesek beszélgessünk az ifjú éveinkről!
- Egy kis budapesti atlasz
- Csinos leányok jelentkezését várom, egy budapesti fiú (20).
- 20 - 28 év közötti budapestiek!! Ismerkedés, barátkozás
- A budapesti Vadaskert gyermek pszichiátriáról van valakinek tapasztalata?