Főoldal » Receptek » Tésztafélék receptjei » Brokkolival töltött cannelloni mozzarellával recept

Brokkolival töltött cannelloni mozzarellával recept

A Brokkolival töltött cannelloni mozzarellával hozzávalói:
50 dkg brokkoli
só, szódabikarbóna
20 dkg ricotta vagy túró
1 dl tejföl
őrölt fehérbors
1 cs lasagnetészta
20 dkg mozzarella sajt
5 dkg vaj


A Brokkolival töltött cannelloni mozzarellával elkészítési módja:
A brokkolit rózsáira szedjük, és sós-szódabikarbónás vízben pár percig főzzük vigyázva, hogy ne essen szét. A ricottát (túrót) áttörjük, belekeverjük a tejfölt, sózzuk, enyhén megborsozzuk, és hozzákeverjük a brokkolirózsákat. A lasagnelapokat sós vízben kifőzzük, leszűrjük, majd vágódeszkára egymás mellé fektetjük. Mindegyik tésztalap egyik végébe kg 2 ek. tölteléket helyezünk, majd feltekerjük. Kivajazott tepsibe vagy üvegtálba szorosan egymás mellé fektetjük, megszórjuk reszelt mozzarellával. Forró 190 C fokos sütőben 20 percet sütjük.


Kategória: Tésztafélék receptjei


A brokkolival töltött cannelloni mozzarellával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook