Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Brokkolival rakott burgonya recept

Brokkolival rakott burgonya recept

A Brokkolival rakott burgonya hozzávalói:
60 dkg burgonya,
60 dkg brokkoli,
5 dkg vaj,
4 tojássárgája,
3 dl tejszín,
10 dkg mozzarella vagy feta sajt,
só,
őrölt fehér bors,
őrölt szerecsendió


A Brokkolival rakott burgonya elkészítési módja:
Főzd meg a burgonyát héjában, enyhén sós vízben, majd karikázd fel. Szedd rózsájára a brokkolit és azt is főzd puhára enyhén sós vízben. Vajazz ki nagyobb hőálló tálat a vaj felével. Fektesd a hozzávalókat felváltva a tálba. Fűszerezd sóval, borssal és kevés szerencsendióval. A tojások sárgáját keverd el a tejszínnel, és öntsd a zöldségekre. Reszeld rá a sajtot, csepegtesd rá a maradék vajat. 200 fokra előmelegített sütőben süsd 20 percig.


Kategória: Egytálételek receptjei


A brokkolival rakott burgonya elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook