Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Brassói kicsit másképp recept

Brassói kicsit másképp recept

A Brassói kicsit másképp hozzávalói:
5 fej vöröshagyma
zsír vagy olaj a dínszteléshez
1 kg sertés sovány comb
1 fej fokhagyma

bors
csípős kechup ízesítés szerint (ált. 5 evőkanálnyi)
annyi víz hogy ellepje a húst
2 kg krumpli
majoránna
1 evőkanál cukor
2 nagy üveges paradicsomszósz
1 kg bors


A Brassói kicsit másképp elkészítési módja:
Zsírt vagy olajat melegítünk, a fokhagymát fokhagymanyomóval beletesszük, a vöröshagymát felkockázzuk vagy felcsíkozzuk (ki hogy szereti), addig dínszteljük míg üveges nem lesz. Aztán hozzáadjuk a csíkokra vágott húst, teszünk rá annyi vizet hogy ellepje, és addig főzzük, míg meg nem puhul. Megsózzuk, megborsozzuk, teszünk hozzá egy csipetnyi majorannát, hozzáadjuk a paradicsomszószt, a kechup-ot valamint az egy evőkanál cukrot. Hagyjuk rotyogni, eközben megpároljuk a borsót. Ha kész, összekeverjük, és már csak a sült-krumplit kell hozzá megcsinálni, és már tálalható is.


Kategória: Egytálételek receptjei


A brassói kicsit másképp elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook