Br 120 ezer bejelentettel vállalnál gyermeket! (beszélgetés)
nem vagy vele egyedül..imádok beszélgetni!
TE mivel foglalkozol?Vagy tanulsz még?
igen, lehet nehéz egy terhesség, de tíz év múlva is lehet nehéz, sőt nehezebb is (különböző cuki kockázati tényezők, attól még, hogy a mai világban többen szültek 30 felett az nem jelenti azt, hogy egészségesebb is).
és igen el lehet hízni, de nem kötelező és én is sorolhatnám.
és igen, nem könnyű gyereket nevelni, de később sem lesz az.
a lényeg, ha van hova, mire és szeretnétek, akkor mindent bele.
ja én is tanulok, mindkét gyerek mellett, igaz éjszaka, nem tőlük veszem el az időt, de tanulok, hogy mire vissza megyek dolgozni napra kész legyek és tudjak előre lépegetni a szakmámban!
lehet ha várnál pár évet kicsit építgetnéd a "karrieredet" akkor pár év múlva sokkal jobban állnál anyagilag is meg agyilag is :) Meg aztán a kapcsolatotoknak is jót tesz, ha kettesben élitek az életet! Csak arra próbálok rávilágítani, hogy a gyereknevelés naggggyyyyyon durva!!!! :)
Már maga a terhesség is tök gáz, alakulhat jól is, de lehet hogy rohadtul megviseli majd a szervezeted. Lehet hogy kövér disznó lesz belőled és nem tudod majd leadni (kolléganőm detto) kihullik a hajad, lógni fog a melled stb. Fú ha most még sorolnám a kétségeimet :D
nem vagy buta, csak kíváncsi.
legalább te kérdezel és nem vakon futsz bele a nagyvilágba!
én sem szeretném,ha az én butaságomon mások vesznének össze látatlanban:-)
Mindenkinek lehet más véleménye...
nem azt mondtam , hogy te ítélkezel, csak általánosságban, nem tudjuk pontosan mi a helyzet náluk csak annyit, hogy mind a ketten szeretnének gyereket.
nem szeretnék félreértésből összeugrani bárkivel, főleg látatlanban.
nem szokásom filozofálni, kifejezetten utálom.
Ezzel a két keresettel már nem olyan rosszak a kilátások.
Azt hittem te keresel egyedül.
:)
köszönöm.
nem hiszem hogy csodálatos anyuka lennék, de azt hiszem rossz anya nem vagyok, de mindig azt szoktam mondani, hogy kb. 20 év múlva kell megkérdezni a fiaimat!
az, hogy mennyi keresetből vállalsz gyermeket olyan szempontból érdekes, hogy milyen életszínvonalat szeretnél biztosítani neki.
Félreértés ne essék nem a csúcsluxus és a mélyszegénységre gondolok mint lehetséges kategóriák.
Én azt tudom, hogy olyan anyagi körülmények közé szeretnék gyermeket, ahol nem gond ha hirtelen elromlik egy háztartási eszköz, ahol nem kell idegeskedni a hónap végén, vagy ahol nem kell azon morfondírozni, hogy belföldön családostúl el tudunk menni nyaralni, vagy sem.
További ajánlott fórumok:
- Nevel valaki halmozottan sérült gyermeket?
- Pajzsmirigy alulműködéssel lehet-e gyermeket vállalni?
- Albérletbe vállalnál kisbabát?
- Van egy szavazásom: 45 évesen vállalnál gyermeket, ha állapotos lennél? Akik nem vállalnák mi az oka?
- 14 év alatti gyermeket lehet más kerületbe bejelenteni, mint ahol az édesanyja van? Iskolázás miatt lenne fontos!
- Köteles-e a szülő bejelenteni válás után, hogy mikor viszi külföldre a közös gyermeket?