Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯
2950. Tandus69 (válaszként erre: 2947. - Ata06)
2012. jan. 29. 10:47

:D

Lehet, hogy ő csak azt érzi, hogy valamibe be van zárva és nem érzékeli, hogy azok a nyílások szabadon vannak, ahol elvégezhetné a dolgát.

És ha ebből a szemszögből nézzük a dolgokat, akkor ő csak jó kisfiú akar lenni......

2949. Tandus69 (válaszként erre: 2946. - Ata06)
2012. jan. 29. 10:40

Mindig határozottan lépek fel és leszidom, ha rosszalkodáson érem. Ilyenkor többféleképpen reagál. Elmegy a helyére és szemrehányóan néz rám (én ilyenkor hozzá sem szólok) aztán kb. 5 perc múlva már megint bepróbálkozik. Valamelyik nap a párom papucsát rágcsálta meg. Kapott is érte, azzal lett rácsapva a fenekére és erőteljes hangon lett rászólva, hogy fúj meg nem szabad. El is bújt és nagyon szégyellte magát, vagy megsértődött nem tudom. Rá egy órára már ismét a szájában volt a papucs és azzal szórakoztatta magát, hogy feldobálta, majd elkapta :D Nagyívben tojt arra, hogy látjuk! :S

Tegnap a portörlővel csaptam az orrára és mondtam mély orgánummal, hogy FÚÚÚJ :D Nagyon nem izgatta, úgy gondolta, hogy ez pedig nagyon jó játék és nekiállt szökdécselni mint egy bakkecske és próbálta újra levadászni :D

Olyan, mint egy rakoncátlan kölyök! De hát az is valójában :D :D :D

Valamelyik nap, amikor jöttünk ki az erdei ösvényen megint megszökött és odament a kerítéshez egy másik kutyához acsarkodni. Direkt nem raktam rá pórázt, próbáltam jutifalattal motiválni, hogy láb mellett jöjjön a sövény végéig. Egy ideig ment is, aztán egyszer csak gondolt egyet és minden tiltó szavam ellenére megszökött. (a kerítés ahova szökött kb. 25 méterre van az ösvénytől) Szóltam Neki, hogy HOZZÁM ÉS FÚÚJ MIT CSINÁLSZ, de nem érdekelte. Erre hátat fordítottam és elindultam ellenkező irányba. Abban a pillanatban már észbekapott és loholt utánam. Nagyon dühös voltam és nem tudtam mit csinálja, mert ugyebár nem szidhatom le, hiszen visszajött. De megdicsérni meg pláne nem akartam. Ezért ő hiába próbált nekem örvendezni meg bocsánatot kérni, én nem szóltam hozzá és állandóan hátat fordítottam neki. Ő meg pörgött körülöttem. Aztán határozott léptekkel elindultam abba az irányba, amerre eredetileg tartottunk. Ő meg kullogott mellettem. Aztán megálltam és ő automatikusan leült mellettem. Ráraktam a pórázt és elindultunk. Természetesen nekiállt húzni, ahogy szokott. De bennem meg dúlt a düh, hogy engedetlen volt és visszarántottam. Kb. kétszer kellett erőteljesen visszarántanom és utána úgy jött mellettem, mint a kisangyal. Érezte, hogy valami rosszat csinált és nem vagyunk jóban, csak azt nem tudom, hogy tudja-e hogy hol volt a hiba.

Kíváncsi vagyok, ha ma újra megpróbáljuk vajon megszökik-e.

Az a baj vele, de ezt már többször mondtam, hogy egyszerűen nem tud uralkodni magán. Sem akkor, ha örül, sem akkor, ha pórázon van és a lakótelepen sétálunk, sem ha kutyát lát. stb.

2948. Ata06 (válaszként erre: 2945. - Inci-finci)
2012. jan. 28. 21:57

Azta...,Lizával beállsz? Szerintem még korai, nem?

Fogja érteni mit akarsz tőle? Azt mondják egy éves kor körül, kezdik érteni a dolgokat.

Én is remélem, hogy sikerül, amit szeretnétek!

Drukkolok! Mikor lesz eredmény?

2947. Ata06 (válaszként erre: 2944. - Tandus69)
2012. jan. 28. 21:54

Felvette a kabátot, csak épp nem WC-zett.:S

Egyszer pisilt csak reggel.

Délben nem adtam rá a kabit, mert elmentünk és nem akartam úgy itt hagyni, hogy szenvedjen.

Úgyhogy mire lementünk délben azt se tudta, hogy előbb kakiljon vagy inkább pisiljen.

Olyan nagyon hülye! Ahelyett, hogy örülne,hogy nem fázik!:S

2946. Ata06 (válaszként erre: 2943. - Tandus69)
2012. jan. 28. 21:51

Örülök, hogy van valami ami jó!:)

Azett azért rágta el a cigit, hogy ne Te használd el. Le akar szoktatni a cigiről!:)

Ha Azett rosszat csinál, nem szoktál haragosan fellépni? Rajta szoktad kapni a rossz cselekedeten?

Pl. mikor lopja a zoknit?

Mit csináltál, mikor a portörlőért harcoltak?

Gyógyulj meg gyorsan! Nem lenne jó a betegség!

Se anyagilag, se munkahelyileg, se egészségileg!

2012. jan. 28. 21:22

Sziasztok

Mindegy menyit írok be de remélem az első helyre felveszik őket:)

Tandus nálam is ez van totál hepaj az élet, a kutyák és a macsek közt, már őszülök, ma festettem megint a hajam:) van egy csomó kép sikerül majd felraknom belőle az jó lenne,

Nálam a munka hadilábon áll, remélem nem fuccsol be mert akkor nem tudom mi lesz, ÁÁÁÁÁÁÁÁ Pont most vettem egy varrógépet ép ez a munka miatt:(

Persze Liza a cérnatartó kis fadobozt szét rágta, most meg a fürdőszoba szellőző van leszedve, ügyeskedtek míg nem voltunk itthon :(

Ata jól vagytok?

Tandus sajnálom, hogy nem jöttök suliba, mi megyünk, remélem nem fagyunk meg, jövőhéten beakarok állni Lizával:)

Pere Dáriuyz hogy vagy?

2944. Tandus69 (válaszként erre: 2937. - Ata06)
2012. jan. 28. 20:45
Na hatásos volt a nevelés? Felvette a kabátot? :D
2943. Tandus69
2012. jan. 28. 20:43

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de esténként olyan tompa az agyam, hogy csak ülök a gép előtt bambán és nézek ki a fejemből...

A héten történtek jó dolgok a munka mellett is. Az exemnek elutasították a fellebbezését amit ellenem nyújtott be még meg is büntették, és egy nagyösszegű tartozást sem kell kifizetnem, mert végre kiderült, hogy nem is az én saram. Na mindegy hosszú történet, de számomra ezek most nagyon pozitív dolgok, mert legalább nem kell rajta idegeskednem!

Az állatkertem az őrületbe kerget :D

Mindig valami rosszban törik a fejüket. Mónika olyan rossz, mint a bűn. Ma leverte megint a virágomat, felmászott az asztalra sokadszorra és leverte a cigarettát, amit természetesen Azett ismét elrágott. Állandóan válogat, neki semmilyen kaja nem jó... Futkorászik mint az őrült le s fel a lakásban. Valamelyik reggel azért nem tudtam elintézni a laborvizsgálatot, mert éjfélkor nekiállt vágtázni, felébresztette a kutyákat és természetesen engem is. Hajnali egy volt mire elaludtam és ugyanezt megismételte hajnali 3-kor is. Na náá hogy nem tudtam korábban felkelni!

Kinyírom!

Azett sem különb. Valamelyik nap plédet tojt, mert megette ismételten az aktuális fekhelyét. Kilopkodja a szennyesből a zoknikat és azokkal rohangál. Ha leszídom, akkor megsértődik és a következő pillanatban a papucsom van a szájában. Ha Mónika alszik, akkor biztos felébreszti, de ha Azett alszik akkor Mónikára jön rá a játék és ő az aki nem hagyja Azettet. 5 perc nyugalom nincs, mint a tornádó vágtáznak végig a lakáson. Ma nem hagytak takarítani, mert egyfolytában a portörlőmet akarták levadászni. Mind a kettő úgy érezte, hogy ez olyan szupi játék.... :S

Bubu meg a parkettát nyalja folyamatosan, mint aki nem komplett. Nem tudom miért érzi úgy, hogy neki kellene takarítani :S

Nah mindegy szóval elvagyunk.

Holnap semmiképp nem megyünk a suliba most már biztos. Egyrészt mert nem jött a fiam, másrészt mert sikerült megfáznom. Fáj a torkocskám :(

Nagyon hidegek jönnek :( Jöhetne már a tavasz!

2942. Ata06 (válaszként erre: 2941. - Inci-finci)
2012. jan. 28. 19:42

Nem azt mondtad, hogy hetet kell beírni?

Mindig, mindent körülményesen kell csinálni.:S

2012. jan. 28. 14:44

Szia vagyok,

A suli , Zrinyi két tagozat.

Deák , és a Nagy László , 3 órán keresztül csak a papírokat töltögetem , de az a röhej , hogy még a suliban felviszik számító gépre, és úgy küldik tovább , akkor meg miért nem lehet otthonról feltölteni és továbbítani az iskola számára, mert ez így egyszerűbb lenne:)

2940. Ata06
2012. jan. 28. 11:43
De én itt vagyok! Mi van veletek? Sulik? El vannak döntve?
2012. jan. 28. 11:32

Sziasztok

Sehol senki:(

2012. jan. 27. 20:03

Szia

Ne félj . nem fog megfázni, ennyi hideg szerintem nem árt neki, nálam majd nem egész nap kint vannak, Lizi szeret kint lenni és így Roxy is kint van , futkosnak rohangálnak meg minden,

Elnéztem a kertet milyen kupi van és milyen rombolást végezet Tyson és Roxy, iszonyú sehol nincs fű csak gödrök és rumli, de most meg Liza folytatja:)

A kis drága felkeltett fél 5-kot hogy ő kimegy , ez oké de nem akart bejönni:) mire bekönyörögtem , utána neki állt a varrógép faládikóját szét rágni na annak annyi, vehetek vagy csinálhatunk másikat, ennyit a reggeli pihiről és fél hatkor keltem tanulni:)

2937. Ata06
2012. jan. 27. 19:43

Itt voltam reggel is, meg most is.:)

Gondoltam most már jelzek, hogy lássátok!

Atára ma haragudtam! :) Nem tudom értett-e belőle valamit! Nem akarta felvenni a ruháját.

Mondtam neki, ha nem veszi fel, akkor nincs játék csak pisilünk és már jövünk is haza! Mert ő nem tud futkorászni, hanem a játék neki a botozás meg a kapirgálás. Tudta nagyon jól , hogy valami van, mert nem is nagyon akaratoskodott lent. Itthon megint elmondtam, hogy miért kellett ilyen gyorsan feljönni és meg mutogattam a kabátot, hogy nyomaték kedvéért. :)

Mikor mostam a lábát sértődötten elfordult és rám sem nézett!Pár percre rá bocsit kért!:)

nem tudom, hogy vajon tudta-e, hogy mi bajom?

A jövő héttől félek. -10 fok körül lesz a hőmérséklet.:(

2012. jan. 27. 09:03

Sziasztok

Sehol senki?

2012. jan. 26. 20:55
Tandus, meg van a száj szíj, :) 1450-ft.
2012. jan. 26. 20:54

Szia

Mi elvagyunk, sok a melóm :)

A kutyák jól vannak a cica szokás szerint cseszteti őket, :) ő a Panpalinini a vadász:) úgy ugrik a kutyákra mint a bolha, hol a nyakra támad lábra bárhova csak elkapja őket, még aludni sem hagya szegényeket, addig cseszegeti a kutyákat míg fel nem kelti. Lizike jól van a reggeli séta egyre jobb már alig várja, Roxy meg mint egy birkatürelmes pótmama , úgy játszanak együtt, sokat vannak kint az udvaron, Liza szeret kint lenni így Roxy is kint van :)

2933. Ata06
2012. jan. 26. 17:45
Sziasztok! Mi van veletek? Sehol senki? Új hír? Jó hír?
2012. jan. 25. 21:49
Jó éjt hulla vagyok, holnap felnézek és még tanulnom is kell:):(
2012. jan. 25. 21:48

Kőbánya Kispestig vonat utána meg busz 6 megálló kb 45 perc:) és nincs szóbeli felvételi a többi jegyek meg mind 5, kivéve a mostani félévi matek az 4-lett:(

A 03-04-est nem akarják..

2930. Ata06 (válaszként erre: 2929. - Inci-finci)
2012. jan. 25. 21:39

Nagyon jó! Szerintem a 03-as és a 04-es is nagyon jó! Lényeg, hogy bekerüljenek!

A X. kerület hozzátok közel van? Könnyen megközelíthető?

2012. jan. 25. 21:34

[link]

Ata itt a suli, 01- általános gimi osztály, v a 06 angol, ez az első hely..

2012. jan. 25. 21:13
Katka, én külön etetem őket mert a kölyök habzsolháp, és Roxy meg kényelmes, így nincs nálunk gond:)
2927. vkatka
2012. jan. 25. 13:45

Hidd el, hogy ez rossz ötlet :D

Soha nem tűrt meg magán semmit... Olyan ficánka. Sőt még Boxi is segítene leszedni.

Nem láttam, hogy folyt volna az orra, csak köhög. De étvágya is van rendesen. Meg a kedve is jó. El nem kaphatják az enyémek, mert messze vannak egymástól, nem is látnak oda.

2926. Ata06 (válaszként erre: 2924. - Vkatka)
2012. jan. 25. 12:43

Lehet, hogy fázik szegényke!:( Nincs egy selejtes pólód vagy pulcsid? Add rá! Lehet, hogy jobb kedve lesz! :)

Csak nehogy fertőzés legyen, mert azt a többiek is elkapják! Az kutyusnak nem folyik az orra is?

2925. Ata06 (válaszként erre: 2923. - Inci-finci)
2012. jan. 25. 12:40

Melyik Zrinyi? Mert több is van. Mikor rákerestem,

kijött Ilona és Miklós is. És hol van helyileg?

Meg szeretném nézni a honlapját.

Mi az, hogy "Aróllosok"?

2924. vkatka (válaszként erre: 2923. - Inci-finci)
2012. jan. 25. 12:01

Megvagyunk, Gigi kényelmességével küzdünk most, amikor megkapják a kaját, Gigi fogja és beviszi a házba, ott eszi meg. De amíg ő egy darabkát megeszik, addig Boxi már felfalja a saját adagját és megy Gigi táljához. Mire az a mafla kijön a következő darab kajáért, már elfogyott.

Próbáltuk már a rákiabálást, egy darabig ment, de kicselezett minket, aztán már nem is hallgatott ránk, tanácstalanok vagyunk, most az van hogy hagyom a francba, talán majd rájön, hogy ha bemegy enni, akkor kevés jut neki és ha elég éhes lesz akkor megeszi kint is. El van kényeztetve a drága...

A gyerkőcök jól vannak, most csak a tulaj öreg kutyája fázott meg, elég rondán köhög egy pár napja. Adok neki meleg kamillateát.

2012. jan. 25. 11:16

Sziasztok,

Megvagyok, a felviteliről feb-6-án lesz eredmény:(

Lotifuti, meló kutyák, gond stbb,

Tegnap reggel fogszabi, 11-kor mentem egy varrógépért, vettem egyet, egy kis meló, fél 3-kor jött az exem, ha szépen megkérem akkor megcsinálja a varrógép motorját, 380-ról le kell csökkenteni 220-ra, :) 4 kor mentem tanfolyamra, és este 10-kor bezuhantam az ágyba:)

A gyerekek jól vannak, hétvégén töltöm ki a felvételi lapot, 1-ső a Zrinyi gimi, a többit még nem tudjuk:)

A fiam lusta stbbb,

A kutyák jól vannak, Liza egyre szemtelenebb, próbálkozik minden csíny tevéssel, ha nem látjuk az ágyra sliccól és ott alszik, a cicával egész nap trapp, csak bírjam idegekkel,

Liza szépen alakul, séta már rögtön őrjöng reggel hogy menjünk:) az udvaron meg Roxyval diliznek a szomszéd kedvére, gondolhatjátok, a csajszi kettőt lát, vagy Tyson támadt fel:):) amúgy egyre okosabb, és szót fogad, ha akar,

Most nálunk a macska az úr, egyre szemtelenebb, nyílik a hűtő ő már bent van frászt kapok tőle, úgy sprintel a lakásban mint egy akadály pálya, és egész nap a kutyákat cseszegeti:( ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Ata a képek jók, a gyereke meg okosak.

Roxy nálam is szeret ölbe ülni ez akkor boxi szokás, mint Azett, de erről van egy kép azt hiszem a naplómban:)

Nálam a lányok Aróllosok, akkor már terhes voltam mikor azt a tanfolyamot végeztem :)

Tandus a cica rendbe jött rendesen ?

Múltkor írtad hogy baj van Azettel, ha tudok segítek.

Katka, a kutyusok ?

Pere Dáriussz lábával mi van ?

2922. Tandus69 (válaszként erre: 2920. - Ata06)
2012. jan. 24. 19:19
Igen :) A fiammal napi 15 gombóc fagyit, a lányommal meg minden este egy liter tejből főzött tejberizst és a dinnyeszezon idején naponta egy ötkilós dinnyének a felét :P :D Könyörgött is az orvosom, hogy: "ALMA NAP!!!!!!" :D
2921. Ata06
2012. jan. 24. 19:16
Inci hol vagy? Mi van veletek? Központiról mikor lesz hír?
❮❮ ... 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook