Bosszút szeretnék állni (beszélgetés)
Okoskodhatsz itt, de ha tényt ír le, az miért lenne rágalmazás? Na meg épp egy kommenttel fog foglalkozni a rendőrség....
Feltettem egy kérdést, leírtam, hogy tisztában vagyok a morális hátterével, kértem, hogy ne ez legyen a poszt témája. Mégis kevesen tudják ezt értelmezni.
Akkor én is őszinte leszek: tényleg gyerekes dolog. Ezt magad is tudod.
Megértem a fájdalmadat, de ez nem megoldás. Egyrészt nem hiszem, hogy lenne itt bárki, aki belemenne abba, hogy egy idegen nőnek írna valami sértőt - a kedvedért. Nemcsak gyerekes, nevetséges is.
Gondolod, hogy a nőnek egy ismeretlentől származó negatív bejegyzés lelki sérülést okozna? Nem. Szépen átlépne rajta.
Tudom, könnyű mondani, de lépj tovább! Amin gondolkodsz, az nem lenne bosszú. Meg egyébként is, a bosszú nem jó tanácsadó.
Ha a komment valótlan állítást állít a másikról, ami megsérti a hírnevét, becsületét, polgári per tárgya lehet kártérítést vonhat maga után, büntetőjogi következménye is lehet Magyarországon (§225 Btk., becsületsértés) ...rágalmazás.
elég hülye az az idegen, aki ilyet magára vállalna.
Nem is gondoltad át ezt ésszerűen.
Anonim kérsz ilyet, majd pl. én a nicknevemmel leírom, én szívesen vállalom (sosem tennék ilyet), de milyen minősítésem lenne itt a továbbiakban? Belegondoltál ebbe, áááá, nem.
Hátha van,,de még privit sem tud írni neked,,nyilvánosban pedig nemhiszem hogy felteszi a kezét.
Vezesd le máshogy,,Michelle leveles ötlete jó nagyon.
Légy elegáns,,ne tudják/sejtsék hogy ennyire bosszant.
A konkrét bejelölés plusz csúnya komment, rossz ötlet.
Jogilag és online etikailag is problémás lehet.
Gyorsan elszabadulhat, és te leszel a "rosszlány", nem az illető.
Nevetségessé válhatsz könnyen.
Nekem más problémám volt, de én kifutottam a lelkem,a bánatom, festettem, kreatívkodtam.
Teljesen elvitte a gondolataimat.
Az alkotás a bosszút, haragot, bánatot energiává alakítja át. Járhatsz tornászni,kondizni.
Azt kívánom, tudj ezen átlépni minél előbb!
Idegent ne is próbálj ebbe belekeverni!
A fiamnak volt egy barátnője, aki hasonlót csinál.
Gusztustalan. Mélyen lenézzük. Senki nem gondolja azt, hogy de tökös, igaza van, stb. Mindenki azt mondja rá, hogy szociopata.
Nem szoktunk reagálni egyik üzenetére sem, de mindet eltesszük. Ha még egyszer küld ilyen kedves üzenetet, kirúgatom a munkahelyéről.
Nem tudja, hogy ez az én "bosszúm", mert semmit nem kommunikálunk. De ha megtörténik, tudni fogja.
Az ilyen bosszú állásoknál, semmit nem tartok ocsmánynak.
Magadba kellene nézni, hogy miért tudott ez így alakulni, és majd meglátod, hogy te is benne voltál vastagon.
Így nem tudná honnan jön az "áldás",,akkor meg🤷🏻♀️
De megértelek,hogy jólesne.
Semmi értelme. Senki nem fogja elfogadni egy idegen nő jelölését. Ha mégis, és odahány valami kedveset, azt törölni tudja, de minimum elrejteni. Legyél tökös, kommentelj a volt pasid képe alá.
Vagy írj egy nagyon csúnya levelet, aztán tépd szét, higgadj le, és éld tovább az életedet. Igaza van Globusnak, ha ilyen könnyű volt Józsit táncba vinni, szívességet tett neked az a nő.
További ajánlott fórumok:
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Milyen bosszút forralsz ma? :DDDD
- Hogy álljak bosszút? Egy helyen dolgozunk és ki akar rugatni.
- Szeretek bosszút állni, aki árt nekem vagy a szeretteimnek.😡
- Ha keresztbe tesz, ordenáré bosszút fogok állni.
- Hogyan tudnék bosszút állni az exemen