Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Bosszút szeretnék állni fórum

Bosszút szeretnék állni (beszélgetés)

1 2 3
ápr. 8. 13:07
A bosszúállást elég gyerekes és primitív reakciónak tartom. Milyen ember már az aki a bosszútól jobban érzi magát?
50. Kacsahercegno (válaszként erre: 46. - Kedvesenfanyar)
ápr. 8. 13:05
Török?
49. 55Judit (válaszként erre: 48. - Embertárs)
ápr. 8. 13:05
Én is kipróbáltam és tudod mi lett? Fennhangon kinevetett és még szét is kürtölte hogy milyen zakkant vagyok. 4 éve elvitte őt az ördög, azóta teljes a nyugalom a környezetemben.
ápr. 8. 13:02

Bennem a valós kérdés az, hogy le akarod-e zárni ezt a fájó ügyet, vagy kész vagy még nagyobb galibába bele keveredni.

A Biblia azt tanácsolja, hogy a gonosz dologért fizess jóval. Mert ezzel lezárható a dolog. És ez sem semmi fricska a veled csúnyán bánó személlyel szemben.

Hogy működik-e ez a tanács, azt én már jó pár esetben kipróbáltam, és a felzaklatott lelkemnek is ez adott megnyugvást.

Ha kipróbálod, lesz egy pozitív élményed!

47. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 12:57

Csinálj egy új profilt, és kommentelj azzal.

Egyébként meg nem a nő szart bele a kapcsolatodba, hanem a volt pasid.

ápr. 8. 12:50

Egyébként szerintem egy troll fórum, amint leírta a pasi török, ez ugrott be.

Annyira elképzelhetetlen számomra, hogy valaki valóban itt keres "bűntársat".

Inkább unatkozó emberke lehet, aki tudja ez elég furcsa téma, amit tuti nem hagynak szó nélkül.

45. michelle.r (válaszként erre: 13. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 12:48

Tóth Gabinak egyszer egy kommentelő a gyereke halálát kívánta. Kirúgták a munkahelyéről.

Sugárban hányok a TG jelenségtől és ő magától is, de ezzel mélységesen egyetértettem.

44. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 43. - Kacsahercegno)
ápr. 8. 12:36

Konkrétan nem tudom mit akar írni, de próbálkozhat aljasággal is.

Nem arra gondoltam, hogy : Te Julcsa, mondta Ali lefeküdtél vele is.

Írhat olyat például, Ali mondta, hogy feljelentett, mert a 12 éves fiát molesztáltad.

Na ilyennel már tuti foglalkozik a rendőrség, előbbivel nem valószínű, bár a sok hülyeség, kimerítheti a zaklatást.

43. Kacsahercegno (válaszként erre: 37. - Kedvesenfanyar)
ápr. 8. 12:25
A világon nincs annyi kapacitás, hogy minden egyes gyalázkodó kommentért ügyet indítsanak. 1 kommenttel amiben "csúnyákat ír", nem merít ki semmilyen tényállást... Ha zaklatja, az más, de hogy odaírja hogy "te kérkedő magamutogató ribi", azzal nem fognak tudni mit kezdeni, főleg, hogy igaz, és nem indokolatlanul bántó, mert pl. még csak nem is k.vázta le, azt már megbeszéltük, hogy az túlzás. :D
42. K-né Zsóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 12:23
Lehet, hogy most úgy gondolod jól esne. de nem így van. Azt a pasit nem elvették tőled, ő maga döntött úgy, hogy elhagy. Mert gondolom nem volt fogyatékos. Hagyd a csudába az egészet, gyanítom ő sem foga tudni megtartani a pasit.
ápr. 8. 12:20

"Hogy tudnak egy ismeretlen, álprofilt becibálni?"

Nagyon naiv vagy. Ennyit még leírok és számomra felejtős a téma.

Nem csak IP alapján, de több módon is vissza lehet követni egy profilt. A platformok (pl. Facebook) rengeteg adatot tárolnak, és ha jogi ügy lesz belőle, ezeket ki is adhatják. Szóval egy álprofil sem jelent valódi anonimitást.

ápr. 8. 12:18

Egy aljas tettre akarsz valakit felbújtani...

Ráadásul mi a garancia, hogy az illető nem tesz feljelentést rendőrségen becsületsértés vagy rágalmazás miatt?

Ha ennyire bosszúszomjas vagy, akkor csinálj egy új facebook profilt, és kommentelgess.

ápr. 8. 12:11
Hogy tudnak egy ismeretlen, álprofilt becibálni? Miből gondolod, hogy több tudásod van ezen a téren, mint nekem? :) Irigylem ezt az önbizalmat! Te nem süllyedsz erre a szintre, más meg arra a szintre nem süllyed, hogy valakit bírál és ítélkezik felette! ;)
38. komor (válaszként erre: 33. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 12:11

Ez visszafelé is igaz, ettől olyan sokszor az internet, mint valami kupleráj.

Merthogy akinek ismeretlen nick névvel nekimész, az nem veszi a szívére a szemétkedést, merthogy kit érdekel, ha az ő ismeretlen nickjét támadod?.

Ezért van értéke a már-már ismert, megszokott, bejáratott nick-nek, és nincs értéka a null kilóméteresnek.

ápr. 8. 12:04

Gondolom valamivel több tudásom, tapasztalatom van ezen a téren, mint neked, mármint nem saját példámon. Sosem süllyednék ilyen alacsonyra.

A két ügyeletes előttem beszélte meg az ügyet, nyílván nem tudom mi lett a vége, de csak, ha becitálták az érintettet rendőrségre, azt tudd nemegyszer teszik, már nem éri meg neki a hülye bosszúja.

36. 80ASIQ
ápr. 8. 12:02

Ha valaki nem érzi jól magát egy párkapcsolatban illetve többet, jobbat lát egy másikban akármilyen okból kifolyólag, azt (többen is mondják) el kő engedni.

(Lehetnék közönséges: (nem leszek...))

ápr. 8. 11:59

De hidd el, hogy ettől nem lenne "1-2 rosszabb órája".

Gondolom, magasról tesz arra, hogy ki mit kommentel a képe alá. Hiszen ő most jól érzi magát. Az pedig, hogy milyen áron - legkevésbé sem érdekli. Ő van most "győztes" pozícióban. Ő a csábító. Ha közös képet tett ki a "lenyúlt" pasival, akkor biztos a dolgában, nyeregben érzi magát, és nem fogja érdekelni egyetlen rosszindulatú komment sem. Ha tényleg egy magamutogató, kérkedő ribi - ahogy írtad, inkább fürdőzik a kérkedésben, minthogy felvegye a bántó kommentet.

ápr. 8. 11:58
Oké, továbbra is áll az eredeti kérdésem. Nehéz értelmezni, úgy tűnik.
33. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 24. - Komor)
ápr. 8. 11:57
Oké, képzeld el akkor. :)
ápr. 8. 11:56
Ja, az már túlzás lenne?? :D Tetszőlegesen behelyettesíthetsz oda bármit, "magamutogató, kérkedő ribi", ahogy írtad, nagy különbség nincs azért, nyilván tudja és nem érdekli, hogy nem vagy róla jó véleménnyel.
31. Channa* (válaszként erre: 18. - Power53)

Nem, nem vagyok bosszúálló és, mint írtam, a következő levénél fogom ezt tenni.

Bár a fiam is célpont neki, de én is, illetve az összes ismerősöm, mert mindenkit megismert, amíg együtt voltak. Azaz a családom, a barátaim, a fiam barátai és mindenki.

Ha, tesz még valamit, akkor kirúgatom. Én intéztem neki az állást, az én ismerőseim dolgoznak vele, és ráadásként, őket is mind kikezdte már. Mindenkire hazugságokat hord össze. Annyira agyas, hogy még azt sem méri fel, hogy saját magával szúr ki, ha a munkahelyén a saját főnökét is cseszegeti.

Simán megérdemli, ha eljutunk oda.

Én bízom benne, hogy nem kell meglépnem, de csak rajta múlik.

És azt is hallottad, hogy mi lett az ügy kiemenetele??? Az ítélkezés továbbra is nagyon megy neked, de a szövegértés kevésbé.
29. semleges (válaszként erre: 8. - Channa*)
ápr. 8. 11:55

A kirúgatás nem bosszú?

Majd a fiad megoldja ha akarja.

Egy bizonyos szint felett nem megyünk egy bizonyos szint alá. Téged is minősítene.

ápr. 8. 11:54
Nem kértem senkit, hogy k.rvázza le!!!
27. 80ASIQ (válaszként erre: 17. - Kedvesenfanyar)

Ami a becsületsértést illeti, olyanokat írnak különösen politikusokról, amiért többszörös Szibéria járna, de mégis következmények nélkül.

Nem tudom, igaz volt-e vagy sem, de hallottam olyat, hogy az elhagyott nő megkereste az utódját és jól megcibálta. Na, ezt javaslom! Ugyan nem jogos, de mulatságos! :D

"Na meg épp egy kommenttel fog foglalkozni a rendőrség"....

Képzeld okoska, (nem csodálom,hogy dobtak, az eszedért tuti nem rabolnának el)

A rendőrségen voltam, amikor pont egy ilyen ügyben tettek feljelentést, aminek szem és fültanúja voltam, mert olyan "diszkréten" hallgatják meg az ügyfeleket.

De tégy ahogy akarsz!

25. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 22. - Semleges)
Mert nem tudnék hipp-hopp annyi ismerőst összeszedni, hogy ne legyen feltűnő a kamu profilom.
24. komor
ápr. 8. 11:53
El tudom képzelni, hogy ilyen hozzáállással milyen jókat tudsz írni ismeretlenül ismeretleneknek itt a hoxán!
ápr. 8. 11:52
1-2 rosszabb órája egy komment miatt? Mitől? Mert megtudja, hogy a palija exe egy k.vának tartja? Szerintem ezt komment nélkül is sejti, és nyilvánvalóan nem érdekelte, ha összejöttek. Majd lesz pár rossz órája, amikor ez a remek hűséges férfi őt is lecseréli.
22. semleges (válaszként erre: 7. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 11:49

Teljesen megértelek, bár nem voltam még ilyen helyzetben. Szerintem is lépj túl rajta. Ordítsd, káromkodj egy nagyot, törj össze pár bögrét, tányért, sírd ki magad, igyál meg egy féldecit aztán vegyél egy nagy levegőt és szard le. Nézz előre. Ha eltudták vinni és/vagy ő kereste más nő kegyeit akkor örülj, hogy megszabadultál egy ilyen jellemtelen, gátlástalan fa.kalaptól. Eltelik majd egy kis idő és rájössz szívességet tettek neked.

Egyébként miért nem csinálsz te egy kamu profilt? És akkor írsz neki mindent amit gondolsz.

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook