Bosszút szeretnék állni (beszélgetés)
Úgy nézem, hogy a történetben nincs olyan, hogy hibás, bárki is volt a kezdeményező, a férfi, vagy az új nő. Merthogy az Fi és a férfi nem egy házaspár voltak, csak jártak együtt. Semmi elkötelezettség, jegyesség meg ilyesmi, csak egy kapcsolat. Ilyenkor könnyen megesik, hogy ezek a kapcsolatok bomlanak. Ha elkötelezettek lettek volna (jegyesség, főleg házasság), akkor más lenne a helyzet.
Ha jól értem a helyzetet...
Értem a dühödet, és valószínűleg nem segít, mégis azt javaslom, gondolj bele: akarsz olyan pasit, akit csak úgy "lenyúlhatnak"? Ha visszajönne, akkor se kéne, mert számítanék rá, hogy újra megtörténik. Illetve, ha nagyon a bosszún jár az eszed: Szerinted az új csajjal nem teszi meg ugyanúgy, ha lehetősége lesz rá?
A bosszúállással én sem értek egyet, de tudom, Te jelentkezőre vársz, úgyhogy bocs a kotnyeleskedésért. :)
Tudod, ha el lehetett vinni, akkor vigye!
Sokkal jobban jártál így.
Tiltsd le őket, ne is láss róluk semmit.
Amíg nézegeted a képeket és azon gondolkozol, hogy vágj vissza, nem fogod tudni elengedni a dolgot.
Vigasztaljon a tudat, hogy ha téged megcsalt azzal a nővel, őt is megfogja egy másikkal. Kutyából nem lesz szalonna.
És miért gondolod, hogy ezt bevállalja valaki?
Nincs annyi vér a pucádban, hogy megtedd, ha megakarod? Milyen ember vagy te!
És csodálkozol, hogy megcsalnak és szakítanak veled?
Egy pillanatig ne csodálkozz! Biztos, hogy megérdemelted. Ki akar egy ilyen emberrel együtt élni? Mindig legyen résen, hogy éppen mivel akarod kicsinálni, csesztetni?
Nagyon gáz vagy!
Nem, nem pörgök rajta. És senki sem. Igen, én vagyok az óvónéni, mivel hozzánk tartozott ez a liba, nekem írja az ocsmány dolgait, így ha úgy alakul, nekem kell tennem valamit.
Szerencsére, kb. fél éve írt utoljára.
Egyébként a hozzászólásomat nem azért írtam, hogy erről beszéljünk csak azért, hogy a FI lássa, hogyan gondolunk egy bosszúállóra, amilyenné akar válni. Lenézzük, hülyének tartjuk, ocsmánynak.
Az hozzátartozik, hogy nem csalta meg a fiam, a lány szakított vele, és még is úgy viselkedik, mintha őt dobrák volna.
Na, a lényeg, hogy sok ember fejében elég nagy bajok vannak, ha ilyenekben élik ki magukat.
És ez FI-nek is szól. Mit érezne azok után, ha bosszút állna? Visszakapná? Boldogabb lenne? Vagy még is mit vár a bosszútól?
szerintem nagyon gáz, ha valaki ilyet tesz. Semmi méltósága nincs. Lejáratja saját magát. Bebezonyítja, hogy mennyire agyatlan.
Nem, dehogy!
A párhuzam a bosszúállás.
Ez a nő bosszúálló, és annyira ciki szerintünk és mások szerint is. Lenézzük, hülyének tartjuk, sőt! szociopatának. A hozzászólásomban, le is írtam.
A hozzászólásom (8-as), nem ez amire válaszoltál, hanem még az első.
Ezt, csak azért írtam, mert valaki belekérdezett?
Na és, ha a férfi volt a kezdeményező? Amiatt különféle bosszúkat kell állni? Még jó, hogy nem akarja az fi fizikailag letámadni valami bérelt gengszterrel! Ezek után még ezt is kinézem belőle... :(
A párválasztás rögös útjain nagyon gyakran megesik, hogy nem felel meg a kapcsolat az egyik, vagy mindkét félnek. Ezért hívják párválasztásnak és nem párelkötelezettségnek a folyamatot. És ilyenkor elválnak a felek útjai. Arra természetesen ügyelni kell, hogy a szakítás, mert erről van szó, ne legyen semmiképpen se sértő, káros, vagy méltatlan.
Majd, ha elköteleződnek egymás iránt, például amikor házasok lesznek, akkor már lehet számonkérni a csapodárságot, a félrelépést. Amíg nincs elkötelezettség, addig csend és tűrés van a válásnál. Hacsak nem méltatlanok a válás körülményei...
Bosszú, bosszút szül. Engedd el. Nem ő volt az igazi. Ha ők meg boldogok lesznek és együtt maradnak akkor ők egy pár.
De megértem az indulatodat. Ebben a történetben nem csak a nő hibás. Sőt! A párodat könnyen lehetett táncba vinni. Az is lehet, hogy ő volt a kezdeményező.
Persze, ezért nagyon bízok abban, hogy sose kell ilyet tennem.
Remélem, hogy már leakadt erről, és nem jut eszébe megint, a nagy nem tudom miben, hogy na írok egy újabb gusztustalan levelet nekik.
Nagyon, de nagyon türelmes vagyok.
1 éven keresztül bombázott minket emailben, messengeren, SMS-ben, telefonon.
Egyszer sem írtunk választ neki, egyszer sem próbáltunk bosszút állni és pont azért, mert nem akarunk a szintjére süllyedni.
Ebből azt értem, javíts ki ha nem így van!
Hogy nem te akarsz odaírni valakit, hanem itt keresel valakit, akinek megadod a lány nevét, stb. és az illető írja neki oda, amit te akarsz?
Tehát, nem te írnál oda, hanem másnak kellene a bosszút véghez vinni, és te csak a szemlélő lennél?
További ajánlott fórumok:
- Volt már olyan, hogy valaki nagyon ártott neked, és te bosszút álltál?
- Milyen bosszút forralsz ma? :DDDD
- Hogy álljak bosszút? Egy helyen dolgozunk és ki akar rugatni.
- Szeretek bosszút állni, aki árt nekem vagy a szeretteimnek.😡
- Ha keresztbe tesz, ordenáré bosszút fogok állni.
- Hogyan tudnék bosszút állni az exemen