Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Bosszút szeretnék állni fórum

Bosszút szeretnék állni (beszélgetés)

1 2 3
81. komor (válaszként erre: 80. - Birebora)
ápr. 9. 19:22

Úgy nézem, hogy a történetben nincs olyan, hogy hibás, bárki is volt a kezdeményező, a férfi, vagy az új nő. Merthogy az Fi és a férfi nem egy házaspár voltak, csak jártak együtt. Semmi elkötelezettség, jegyesség meg ilyesmi, csak egy kapcsolat. Ilyenkor könnyen megesik, hogy ezek a kapcsolatok bomlanak. Ha elkötelezettek lettek volna (jegyesség, főleg házasság), akkor más lenne a helyzet.

Ha jól értem a helyzetet...

80. birebora (válaszként erre: 66. - Komor)
ápr. 9. 18:20
Húha, valamit nagyon félre olvastál.
79. Sirga (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 13:41

Értem a dühödet, és valószínűleg nem segít, mégis azt javaslom, gondolj bele: akarsz olyan pasit, akit csak úgy "lenyúlhatnak"? Ha visszajönne, akkor se kéne, mert számítanék rá, hogy újra megtörténik. Illetve, ha nagyon a bosszún jár az eszed: Szerinted az új csajjal nem teszi meg ugyanúgy, ha lehetősége lesz rá?

A bosszúállással én sem értek egyet, de tudom, Te jelentkezőre vársz, úgyhogy bocs a kotnyeleskedésért. :)

78. Alnisa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 9. 12:53

Tudod, ha el lehetett vinni, akkor vigye!

Sokkal jobban jártál így.

Tiltsd le őket, ne is láss róluk semmit.

Amíg nézegeted a képeket és azon gondolkozol, hogy vágj vissza, nem fogod tudni elengedni a dolgot.

Vigasztaljon a tudat, hogy ha téged megcsalt azzal a nővel, őt is megfogja egy másikkal. Kutyából nem lesz szalonna.

77. 80ASIQ (válaszként erre: 74. - Channa*)
ápr. 9. 08:29
Én is gondolksztam rajt' de aztán lebeszéltem magom.
76. Egy lány 789900 (válaszként erre: 72. - Channa*)
ápr. 9. 06:19
Jaaaj, bocs akkor így már értem.
ápr. 8. 21:01
Persze, szívesen megteszem, ha megmondott hogy hívják őt és hogy találom meg? Ha egyszerű neve van pl hogy Kis Nóra, akkor abból nagyon sok lehet
74. Channa* (válaszként erre: 57. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 20:49

És miért gondolod, hogy ezt bevállalja valaki?

Nincs annyi vér a pucádban, hogy megtedd, ha megakarod? Milyen ember vagy te!

És csodálkozol, hogy megcsalnak és szakítanak veled?

Egy pillanatig ne csodálkozz! Biztos, hogy megérdemelted. Ki akar egy ilyen emberrel együtt élni? Mindig legyen résen, hogy éppen mivel akarod kicsinálni, csesztetni?

Nagyon gáz vagy!

73. Channa* (válaszként erre: 67. - Power53)
ápr. 8. 20:46

Nem, nem pörgök rajta. És senki sem. Igen, én vagyok az óvónéni, mivel hozzánk tartozott ez a liba, nekem írja az ocsmány dolgait, így ha úgy alakul, nekem kell tennem valamit.

Szerencsére, kb. fél éve írt utoljára.

Egyébként a hozzászólásomat nem azért írtam, hogy erről beszéljünk csak azért, hogy a FI lássa, hogyan gondolunk egy bosszúállóra, amilyenné akar válni. Lenézzük, hülyének tartjuk, ocsmánynak.

Az hozzátartozik, hogy nem csalta meg a fiam, a lány szakított vele, és még is úgy viselkedik, mintha őt dobrák volna.

Na, a lényeg, hogy sok ember fejében elég nagy bajok vannak, ha ilyenekben élik ki magukat.

És ez FI-nek is szól. Mit érezne azok után, ha bosszút állna? Visszakapná? Boldogabb lenne? Vagy még is mit vár a bosszútól?

szerintem nagyon gáz, ha valaki ilyet tesz. Semmi méltósága nincs. Lejáratja saját magát. Bebezonyítja, hogy mennyire agyatlan.

72. Channa* (válaszként erre: 70. - Egy lány 789900)
ápr. 8. 20:40

Nem, dehogy!

A párhuzam a bosszúállás.

Ez a nő bosszúálló, és annyira ciki szerintünk és mások szerint is. Lenézzük, hülyének tartjuk, sőt! szociopatának. A hozzászólásomban, le is írtam.

A hozzászólásom (8-as), nem ez amire válaszoltál, hanem még az első.

Ezt, csak azért írtam, mert valaki belekérdezett?

ápr. 8. 20:04
Ez melyik sorozat ?
70. Egy lány 789900 (válaszként erre: 31. - Channa*)
ápr. 8. 20:03
De itt hol a párhuzam a fiad csalta meg a csajt és azért akar bosszút állni? Vagy...?
ápr. 8. 19:56
Hogy őszinte legyek pont leszrná hogy ki mit írkál neki, a fő lényeg hogy a palid megszerezte. Ezen nem tudsz változtatni és ahogy írták is előttem, tuti rajtad fognak röhögni. Ennek meg mi értelme így? Én hiszeka karmába is, aki ilyennek áll az tuti vissza is fogja kapni, nem csak a nő hanem a volt palid is. Ne süllyedj az ő szintjükre. Most még nem látod mert az ideg benned van, de ha lecsendesülsz a kezed össze teszed majd hogy igazunk volt és nem égetted be magad.
68. BlueLine (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 17:13
Aki bosszúskodik, mindig két "sírt" ásson, és kár "mérgeznie" magát az embernek ilyesmivel- szerintem!😊
67. power53 (válaszként erre: 31. - Channa*)
ápr. 8. 16:52
Akkor nem csak a fiad anyucija vagy, hanem a többi ismerős óvó nénije is. Miért nem hagyod, hogy a többiek saját belátásuk szerint döntsenek. Lehet, hogy ők már rég elengedték a dolgot, csak te PÖRÖGSZ a bosszún!
66. komor (válaszként erre: 65. - Birebora)
ápr. 8. 15:59

Na és, ha a férfi volt a kezdeményező? Amiatt különféle bosszúkat kell állni? Még jó, hogy nem akarja az fi fizikailag letámadni valami bérelt gengszterrel! Ezek után még ezt is kinézem belőle... :(

A párválasztás rögös útjain nagyon gyakran megesik, hogy nem felel meg a kapcsolat az egyik, vagy mindkét félnek. Ezért hívják párválasztásnak és nem párelkötelezettségnek a folyamatot. És ilyenkor elválnak a felek útjai. Arra természetesen ügyelni kell, hogy a szakítás, mert erről van szó, ne legyen semmiképpen se sértő, káros, vagy méltatlan.

Majd, ha elköteleződnek egymás iránt, például amikor házasok lesznek, akkor már lehet számonkérni a csapodárságot, a félrelépést. Amíg nincs elkötelezettség, addig csend és tűrés van a válásnál. Hacsak nem méltatlanok a válás körülményei...

ápr. 8. 14:57

Bosszú, bosszút szül. Engedd el. Nem ő volt az igazi. Ha ők meg boldogok lesznek és együtt maradnak akkor ők egy pár.

De megértem az indulatodat. Ebben a történetben nem csak a nő hibás. Sőt! A párodat könnyen lehetett táncba vinni. Az is lehet, hogy ő volt a kezdeményező.

64. Channa* (válaszként erre: 62. - Kacsahercegno)
ápr. 8. 14:13
Én még az ismerősöket is úgy jelölöm vissza, ha szólnak, hogy bejelöltek:D
63. Channa* (válaszként erre: 61. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 14:12
Az emailt nehéz. Egy idő után valahogy megszűnik a tiltás...
ápr. 8. 13:57
Hát én nem tudom, neki mi a gyanús, meg mi nem. Én eleve el sem fogadnék olyantól jelölést, akit nem ismerek ténylegesen, szóval nálam ott meg is bukna a dolog, hogy leghihetőbb kamuprofilt sem igazolnám vissza (hacsak nem egy létező ismerősöm nevében hozta valaki létre az ő képével de az egy másik problémakör :D). Azt gondolom, így is-úgy is tudni fogja, hogy kitől van az üzenet, függetlenül attól, hogy milyen néven vagy álprofilon keresztül érkezik...
61. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 59. - Channa*)
ápr. 8. 13:54
Miért nem tiltottátok le az első után? Miért hagytátok, hogy 1 éven keresztül üzengessen?
ápr. 8. 13:53
Oké, összegyűjtök így pár ismerőst, de a profilomon ott lesz a dátum, hogy mikor hoztam létre. Az pedig elég gyanús, nem?
59. Channa* (válaszként erre: 29. - Semleges)
ápr. 8. 13:42

Persze, ezért nagyon bízok abban, hogy sose kell ilyet tennem.

Remélem, hogy már leakadt erről, és nem jut eszébe megint, a nagy nem tudom miben, hogy na írok egy újabb gusztustalan levelet nekik.

Nagyon, de nagyon türelmes vagyok.

1 éven keresztül bombázott minket emailben, messengeren, SMS-ben, telefonon.

Egyszer sem írtunk választ neki, egyszer sem próbáltunk bosszút állni és pont azért, mert nem akarunk a szintjére süllyedni.

ápr. 8. 13:41
De amúgy tényleg az a legjobb, ha magad csinálsz egy kamuprofilt. Ha elkezdesz random (akár külföldi) embereket bejelölni, 100-ból egy-kettő biztos visszaigazol ismeretlenül is. Rengetegen gyűjtik így az ismerősöket, boldog-boldogtalant bejelölnek, csak hogy minél több legyen, mert nekik ez okoz örömet. Aztán lehet, épp ez az asszony nem fogja elfogadni a jelölésed, vagy elmegy a kedved mire odakerülsz...
57. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 56. - Channa*)
ápr. 8. 13:41
Mivel nincsen álprofilom, ezért kérek valakit.
56. Channa* (válaszként erre: 15. - Fórumnyitó (anonim))
ápr. 8. 13:35

Ebből azt értem, javíts ki ha nem így van!

Hogy nem te akarsz odaírni valakit, hanem itt keresel valakit, akinek megadod a lány nevét, stb. és az illető írja neki oda, amit te akarsz?

Tehát, nem te írnál oda, hanem másnak kellene a bosszút véghez vinni, és te csak a szemlélő lennél?

ápr. 8. 13:24
Továbbra is azt gondolsz, amit csak szeretnél. :)
ápr. 8. 13:23
Ráadásul nem is ilyen kommentre gondoltam....
53. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 45. - Michelle.r)
ápr. 8. 13:13
Ritka gusztustalan dolog.
52. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 50. - Kacsahercegno)
ápr. 8. 13:11
Bocs, a "törölt" szót olvastam töröknek. Tehát stornó a török, de attól még kamu szerintem.
1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook