Bosszankodó (beszélgetés)
A logopédusnak nem is dolga a diszlexia felismerése.
Eddig én is öngyógyítgattam, magam, de az már kevés:(
Tőlem hiába várják el!!Én akkor sem mosolygok ha jó kedvem van,így szépen el is kerülnek az emberek!
teljesen egyetértek veled, mindig mosolyogni kell, ha akarsz, ha nem, ezt várják el tőled.
Szépen összefoglaltad napjainkat. És az a legnagyobb baj, hogy ezt a véleményt minimum minden második ember őszintén felvállalhatná. De nem teszi, mert nem "divat".
Most az a divat, hogy minden rendben van, ezért mosolyogni kell akkor is, ha baromira nincsen rendben semmi, de semmi. :(
mi a francért gondolok rá?
bőven ráér még a logopédus szerintem is. Még olyan picike
Engem is kb 5 éves koromba küldtek,mert rosszul mondtam azokat a betűket amihez az első fogak kellenek,de akkor potyogtak ki a tejfogaim,jó hogy furcsán beszéltem,lenyeletett velem egy csomó műanyag golyót aztán mikor anyám berágott hazavitt,többet nem is vitt.Kinőttek a fogaim és megszűnt a probléma.de az én lányom még csak 3,5 éves.
Engem járattak logopédiára kb 5 éves koromtól, és a logopédus ennek ellenére nem vette észre hogy diszlexiám van (csak évekkel később egy felmérés során derült ki) úgyhogy én nem hiszek a logopédusokban.
Ma korán reggel én is bosszankodtam.Az óvónő megint elkezdte hogy hamarosan ha lesz hely mennie kell a lányomnak logopédiára....Könyörgöm,3,5 éves kb 2 hónapja beszél mondatokban.....Miért nem lehet egy kis időt adni neki???
2 dolog is felbosszantott ma. Az egyik a volt férjem, aki folyamatosan mindenről hazudik, és megint lökte nekem a hülyeségeit. A másik meg a nagymamám, aki az összes teleshoppos hülyeséget képes elhinni, és jön utána a hülye kérdéseivel hogy de miért nem veszünk olyat hiszen tök olcsó és tökre megéri... :\
12.05 van és még nem ettem semmit:(
igen, ez így van, de túl sok a negativum.
Mondjuk ez teljesen igaz! Úgyhogy inkább arra gondolok hogy minden simán, nyugisan alakuljon! :)
amire a figyelmed irányul, azt erősíted.
Ja meg az exemen bosszankodom. Olyanokat ír hogy bosszant vele. Egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele csak bosszankodom és várom hogy mi lesz ennek az egésznek a vége!
Na ez nálunk is megy! Persze a hátam mögött! Mit főztél? Semmit! Akkor mit esznek ezek?
2. napi bosszankodóm: hogyhogy nem főztem tegnap este? miért nincs kaja? már megint osztja az észt apu, a hátam mögött. nem főztem és kész.
Unom és bosszantó a pénz utáni hajsza,teperés....
Kikészít.
Miért nem terem a kert végiben????
Na, én ezért öngyógyítok, kevés sikerrel:)
Nem értem amúgy ezeket az időpontkiosztásokat. Túl sok a beteg, de ez nem megoldás, hogy minimum 1 hónap a várakozási idő, ha nem több!
Egy kis csend mindenkinek jót tesz:) Igen, főleg a munkahelyen!
A macskám engem is kiidegel, folyamatosan nyávog és annyit akar enni kb. mint a kutyám:)
Mai bosszankodóm: szegény nyolcvanéves papa nem tudott a villamosra felszállni a tologatós kocsijával, én segítettem neki, egy pasi(?) férfi(?) fel nem állt volna, hogy segítsen, és már csingilingizett a vilinger. Nem tudom mi volt a bácsi kocsijában, de mintha 50 téglát emeltem volna fel két lépcsőfokra.
Ennyire érdektelenné vált a világ?
Állítsátok meg a világot, ki akarok szállni!
Igen, ez rám is jellemző, de azért ne ad fel!
Én ma azon bosszankodom, hogy sürgős góckutatáshoz november 12-re kaptam időpontot ultrahangra. Addigra már leshetik ezt a gócot
mar megint arra mentem be az oviba, hogy bepisilt a gyerek, hat amikor meg lehuzom a gatyajat, latom, hogy meg barna is.. na box! ahogy uncsitesom mondana.
Oszt meg könyörögni is kell neki, hogy legyen szives elmenni a wc-be. A vegen mar huztam magam utan es megmondtam neki, hogy addig innen ki nem megyünk, amig nem alkot mindket szinböl valamit, mert szetdurran az agyam, ha a gyerekülesbe lesz kepes sz*rni. Mire hazaertem vele es a kistesoval, meg az eg is beborult. Es meg csak DELUTAN 6 ORA VAN!!! Meg ki kell huznom valahogy fel 1o ig, mire vegre bedölnek az agyba. Elegem van a gyerekszarbol.
Nekem itt is lenne, akinek kellene írnom vagy legalább üdvözölnöm, csak még ehhez a hozzászóláshoz is össze kellett kaparnom magam. Sokszor még a macskám is a terhemre van, ha nyávog valamiért, mert valamit akar. Többnyire elég a magam társasága, pedig gondolok a barátaimra, látod, most is ezzel kezdtem. Lehet, hogy nálad is csak ez a helyzet. Ha nagyon hiányzik valaki, "szólítsd meg", biztos fog törődni veled, ha a barátod.
Akkor csak a "lesz.arom" tabletta segít :(
Az ilyenek miatt igyekszem én is önállósulni.
Sajnos a legnagyobb "idióták", érzéketlen, gerinctelen, aljas emberek nálunk épp a "nem választhatod meg" kategóriában vannak. :/
Az a baj, hogy bekávéztam, amiatt nem tudok most aludni :-) De a fejem továbbra is fáj.