Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Borsós natúrszelet recept

Borsós natúrszelet recept

A Borsós natúrszelet hozzávalói:
50 dkg sertéskaraj,
20 dkg mirelit zöldborsó,
5 dkg vaj,
1 dl tejszín,
só,
bors,
2 gerezd fokhagyma,
1 t. v. paprika,
1 kisebb fej vöröshagyma,


A Borsós natúrszelet elkészítési módja:
A sertéskarajt vágjuk fel szeletekre, amelyeknek serpenyőben pirítsuk meg mindkét oldalát. Tegyük egy lábasba, öntsük rá a sütés közben kiolvadt zsír felét, és dobjuk hozzá a négybe vágott hagymát. Ízesítsük sóval és borssal. Öntsünk alá annyi vizet, hogy épp ellepje. Kezdjük el párolni. Mikor felforrt, adjuk hozzá a mirelit borsót és fedjük le. Pároljuk körülbelül egy órát, közepes de inkább alacsony lángon. Öt perccel a vége előtt adjuk hozzá a vajat és a tejszínt. Néha keverjünk rajta egyet óvatosan, hogy ne törjük össze a húst.


Kategória: Húsételek receptjei


A borsós natúrszelet elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook