Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Borsós laskagomba pörkölt recept

Borsós laskagomba pörkölt recept

A Borsós laskagomba pörkölt hozzávalói:
50 dkg laskagomba
20 dkg zöldborsó
2 fej vöröshagyma
3 cikk fokhagyma
ételízesítő
pirospaprika

olaj
víz
1 paprika


A Borsós laskagomba pörkölt elkészítési módja:
A hagymát félig megpárolom, hozzáadom a paprikát kicsikre vágva, a fokhagymát, pár perc múlva a pirospaprikát, majd a felszeletelt gombát és a nyers zöldborsót. Felengedem vízzel, és befûszerezem. Addig fõzöm, míg a gomba megpuhul és a leve besűrűsödik. Tálalhatjuk kifõtt tésztával, vagy rizzsel.

Tejföllel is meg lehet bolondítani.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A borsós laskagomba pörkölt elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook