Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bőrös sertéskaraj teteje hogyan lesz igazán ropogós? fórum

Bőrös sertéskaraj teteje hogyan lesz igazán ropogós? (tudásbázis kérdés)


11. 31c1daa9fa (válaszként erre: 10. - 31c1daa9fa)
2012. febr. 11. 18:06
egyrészt nem szárad ki, másrészt rásül, így lesz ropogós.
10. 31c1daa9fa (válaszként erre: 1. - Molyka)
2012. febr. 11. 18:05
A saját zsírjával locsolgasd néha.
2012. febr. 11. 18:02
mézes sörrel kell kenegetni
2012. febr. 11. 18:01
Szalonnát a bőréig bevagdosd kockásra, ezt villára szúrva sörbe mártogatod és ezzel kenegeted a malac bőrét. Amikor úgy gondolod, hogy meg sült, kirohansz vele hideg helyre és kb 5-8 percre otthagyod, vagy hűtőbe teszed, ha nincs lehetőséged kinti levegőre. Ettől lesz fínom ropogós.
7. c33bd8536b (válaszként erre: 5. - Emil zola-nana)
2012. febr. 11. 17:26
így van, ezt elfelejtettem írni.
2012. febr. 11. 17:14
én sörös mézzel szoktam kenegetni :)
2012. febr. 11. 17:08
Bevágdosni és sörel locsolgatni.
4. c33bd8536b (válaszként erre: 3. - Molyka)
2012. febr. 11. 17:03
Késsel bekockázod.
2012. febr. 11. 16:58
Köszi. A bőr alatti rész igencsak zsíros marad. Azt meg tudom valahogy oldani hogy az is átsüljön?
2012. febr. 11. 16:58
Sütés közben sörrel kell kenegetni a bőrös részt.Ropogósra, és szép pirosra sül.
2012. febr. 11. 16:55
Bőrös sertéskaraj teteje hogyan lesz igazán ropogós?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook