Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Boros Csirkecomb római tálban recept

Boros Csirkecomb római tálban recept

A Boros Csirkecomb római tálban hozzávalói:
4 csirkecomb
8-10 szelet bacon
fűszerek
2 dl száraz fehérbor
2 dl tejföl


A Boros Csirkecomb római tálban elkészítési módja:
A húst enyhén besózom, hagyom állni. Az előzőleg beáztatott római aljára bacont teszek, rá a húst, a tetejére ismét bacont. Ráöntöm a bort, és hideg sütőben kezdem párolni. Mikor megpuhult a hús, kiveszem a tálból, az ottmaradt lébe belekeverem a tejfölt, visszateszem a combokat (és a szalonnát). Rövid időre visszateszem a sütőbe. Burgonyapürével szoktam tálalni.

További recepteket a naplóimban találhattok. :-)


Kategória: Húsételek receptjei


A boros csirkecomb római tálban elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook