Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Bormártás recept

Bormártás recept

A Bormártás hozzávalói:
1 kis fej hagyma
1 dl fehérbor
1 dl vörösbor
1 dl húsleves
2 evőkanál vaj
3 evőkanál sűrített paradicsompüré
2 gerezd fokhagyma
őrölt fehérbors



A Bormártás elkészítési módja:
Reszeld le a hagymát, és pirítsd meg a vajban, majd öntsd hozzá a húslevest és a borokat. Add hozzá a paradicsompürét és az átnyomott-passzírozott fokhagymákat, majd forrald össze, és főzd, míg eléri a mártás-állagot.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A bormártás elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook