Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Bonyolult bankot váltani? fórum

Bonyolult bankot váltani? (beszélgetés)

jan. 21. 21:27
Rabolni talán bonyolultabb, de gyorsabb.
jan. 21. 11:27
Car az mbh
6. semleges (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
jan. 21. 10:55
MBH-ból nekem is eljött ismerősöm.
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
jan. 21. 10:02

A Gránit és Raiffeisen oldalán, ügyfélszolgálatán tájékozódj, érdeklődj! Sok helyen támogatják már az online váltást.

Az, hogy mennyi idő megszabadulni az MBH-tól (szerintem) függ attól, hogy milyen szolgáltatásait használod. Ha csak számlát vezetsz az hamar meg lehet, de pl. jelzálog hitel jogi hátterét rendezni több időt igényel a bankoktól.

jan. 21. 09:59

Dehogy.

Manapság már online elintézhető számos helyen.

A jó tanács az, hogy a bankmonitor.hu oldalon nézd meg az elérhető teljesen ingyenes bankszámlákat és olyat keress.

Ne fizess fölöslegesen!

Létezik bankszámla kalkulátor azon az oldalon, ahol a saját szokásaid és pénzforgalmad szerint választhatod ki a számodra legmegfelelőbbet és legolcsóbbat.

3. niit
jan. 21. 08:30
2 éve váltottam, OTP-ből az Erstéhez. Az újba egyszerű volt átmenni, a régitől szabadulni nem, azt hittem pezsgőt bontok, hogy végre kiléptem... Kb. 20 percet ügyintéztem én is, nem lehetett volna online, mindent alá kell irkálni saját kézzel.
2. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - A Nyuci)
jan. 21. 08:14
Nekem az MBH-ban meglepően simán ment pár éve. Kb. 20 perc alatt megvoltunk mindennel. Nem tudom, lehet-e online, én bementem személyesen a "számlavezető fiók"-omba, mert korábban ebből is gond volt, hogy másik fiókban nem lehetett bizonyos dolgokat elintézni. :D Előtte az új banknál neten nyitottam egy számlát, az MBH-ban csak alá kellett írni pár papírt, és kész. A korábbi MBH-s tapasztalataim alapján úgy készültem, hogy ott ülök majd egy órát, és biztos nem is lehet majd elsőre, mert valami gond lesz, mint mindig mindennel, pedig csak sima lakossági ügyfél voltam :D de nem volt.
jan. 21. 07:42
Nektek simán ment? Annyira nem kívánja a szervezetem most az ügyintézést, de nagyon kéne váltanom, mert elgem van a bankomból már egy ideje. Meg lehet valahogy mindent online csinálni, hogy ne kelljen ott ülni órákig? Mbh-ból jönnék el, vagy a Gránithoz vagy a Raiffeisenhez, amelyiknél kevesebb a macera. Jó tanács?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook