Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Boleró szelet 2. recept

Boleró szelet 2. recept

A Boleró szelet 2. hozzávalói:
Tészta:

4-tojás sárgája
20 dkg cukor
1dl tej
1 dl olaj
1 sütőpor
20 dkg liszt
a 4-tojás kemény habja

A hozzávalókat öszedolgozzuk és előmelegitett sütőbe kb 35 percig sütjük

krém:

2 nagy tejföl
2-3 vaniliás cukor
ezt összekavarni és még a meleg tésztára tenni

Teteje:
1liter viz
30dkg cukor
3-cs vanilia puding
2-cs boleró por ( legjobb a málnás , epres erdei gyümölcsös,de kinek tetszése szerint!)


A Boleró szelet 2. elkészítési módja:
A cukrot és a pudingport ,a boleró port a vizz fokozatos hozzá adásával össze keverjük és kavargatva sürüre főzzük . kicsit hagyjuk hülni de még langyosan a tejföl tetejére egyenletesen rá kenjük!
Elég hamar megdermed ! Szeleteljük tetszés szerint (én kockára vágtam)
Nagyon finom! kiadós és hamar kész van! Bátran hozzá lehet kezdeni!
JÓ ÉTVAGYAT!


Kategória: Sütemények, édességek receptjei

A receptet beküldte: , 2011. júl. 10. 08:49

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook