Bodzaszörp (beszélgetős fórum)
9. db78bacc4f
2011. máj. 20. 10:02
Imádom a bodzaszörpöt :)
8. 41fdab80c1
2011. máj. 20. 00:20
Sajnos ez nem lesz irányadó számodra, mivel nincsenek egyforma üvegeim, de még ásványvizes palackba is került, mikor az üveg elfogyott, de zömében fél literes, és így volt 15 üveg, ha jól emlékszem a kemós agyammal.
7. strangangel (válaszként erre: 6. - 41fdab80c1)
2011. máj. 19. 22:56
Köszönöm, ki is írtam.
Ebből kb. hány üveg lesz?
Mert most jött az ötlet, korábban akartam készíteni, de most utazok el külföldre, és agyon gondolkoztam mit vigyek ajándékba oda, ahol a pálinka nem jó ajándék, a paprika krém még kevés, és a hímzésem nem biztos elkészül.:-)
Ez a bodzaszörp nem lenne rossz.:-))
6. 41fdab80c1 (válaszként erre: 1. - Strangangel)
2011. máj. 19. 22:43
A "Receptek...." c. naplómban megtalálod a leírást, hogyan kell készíteni, ha érdekel.
5. eda93927a9
2011. máj. 19. 22:40
Én is bodzaszöprajongó vagyok.)
4. kovaevakiss
2011. máj. 19. 22:38
Én hideg vízzel készítem, nem forralom, cukor, citromsav, borkősav, szalicil, bodzavirág, citrom. Ezek a hozzávalók, ha érdekel, holnap pontosan leírom az egészet. Most nincs kéznél a recept, de akkor előkeresem, úgyis a hétvégén nekem is ez lesz a harci feladatom. Egyébként jó recept, nem túl sűrű, de azért mégis kell higítani. Még sohasem romlott meg, a tavalyi is február körül fogyott el!
3. a14deb9047
2011. máj. 19. 22:35
Cukor, citrom, citromsav, víz.
2. strangangel
2011. máj. 19. 22:31
Mármint bodzaszörpöt.
1. strangangel
2011. máj. 19. 22:30
Milyen "barátságosabb" dologgal lehet tartósítani a szörpöt, amit magunk készítünk?
Vagy anélkül meddig áll el?