Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Biztos-e a biztosítás? fórum

Biztos-e a biztosítás? (tudásbázis kérdés)


2012. nov. 11. 16:33
Köszi a válaszokat keresem a megoldást. illetve utána nézek.
4. Hmkati (válaszként erre: 3. - Michelle.r)
2012. nov. 11. 16:04
Próbáltunk újítani, de nem jött be. 20-30 százalékkal lett volna több a díj. Amit fele annyiböl nem tudunk fizetni. Ahogy festetni sem. A lakás egyre romlik. Már alig van vakolat, kémény dölni készúl. Gázkonvektorok alig müködnek. Terasz omlás határán. Ez nem panasz, meg lehet szokni. Eredetileg is mélyszegénységböl indultunk. Most visszacsúszunk lassan. S hasonlók. Ez a biztosítás még akkor lett kötve mikor még volt esélyem elhelyeztkedni. Ilyen állagú épületre nem is kötnek biztosítást már, szerintem.
3. michelle.r (válaszként erre: 1. - Hmkati)
2012. nov. 11. 12:21

Tizenéve???? Már az sem elég korszerű, amit két éve kötöttél.

Ma már olyan biztosítások vannak, amelyek még akkor is fizetnek, ha a nyitott ablakon mászik be a betörő vagy ha elégetem vasalás közben a ruhát.


Nagy lesz a koppanás, ha esemény van :(

2. 9d7907a17a (válaszként erre: 1. - Hmkati)
2012. nov. 11. 12:11
Ha a szerződéskötéskor ezt rögzítettétek és ez alapján állapították meg a díjat és ezt tartalmazza a szerződés és azóta rendszeresen fizettek, akkor él. KIVÉVE ha az évek alatt kaptatok olyan értesítést ami azt tartalmazta, hogy változik az ÁSZF és ebben a változásban benne volt, hogy ezt kivették. Érdemes rákérdezni, ahogy érdemes más ajánlatokat is megnézni ha már ilyen régi a biztosítás. Bizonyos körülmények között ugyanis néhány társaság újra köt vályogra is.
2012. nov. 11. 11:56

Hello!

Van egy kamaszkorú, szóval jó tizenéve meglévő lakásbiztosításunk. Rendesen fizetjük a díjat. A fő épület B-30-as tégla. A mellékpület vályogból van, ezt sosem tagadtuk. Erre is ki van terjesztve ugyanis. Akkor még lehetett vályog építményre kötni. Azóta ezt a biztosítók kizárták. Mi eddig nem éreztünk készséget elolvasni a 70 oldalas tájékoztatót. Most ezért merült fel vajon él-e vagy csak a semmiért fizetjük a díjat?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook