“Bizony bizony egy szép napon,kopog az ősz az ablakon”., (beszélgetés)
Sokfélék vagyunk.
Én virágra kapnék hisztirohamot.
Egyszer én tényleg úgy éreztem, hogy figyel engem a krémes. Kisebb hisztirohamot kaptam amikor azt kaptam szülinapomra a virág mellett, fogyókúra közben.
Be kellett valami edény mögé tegyem, egyszerűen kínos volt ránézni. Nem akartam megenni, és mégis.
Hát komolyan, hányszor olvasok ilyet: "ma már vacsoráztam, de ott figyel még egy csokipuding a hűtőben..."
Olyan marhaság.
De nem kell túl messzire menni, ott a sprotni. Benne van hagyva a kis halakban a szemecskéjük. Aztán ilyen kis fehér gömböcskék forognak az ember szájában, azt hittem hogy mustármag. De abban az nincs.
Az a halacskák szeme. :-)
Én sem szoktam, a fennállásom alatt még sosem csináltam.
Még szendvicset sem nagyon készítek, kirakom egy asztalra a kenyeret meg a rávaló kencét, szolgálja ki magát az aki éhes. :-)
Jaj dehogyis! Le ne mondj róla! Csak hát a neve is ugyebár... :-)))
A négercsók is milyen bájos név... Fffff
A vályút sem! Ahhoz a lányom ragaszkodott - nagyon tudott minden ilyet értékelni. Az ő ötlete volt, hogy virágot ültessünk bele. Vőm hívott valakit, és valami géppel hozták ide előre az udvarba, mert mozdítani nem lehet.
Eredetileg tényleg itatóvályú volt a kút mellett, bele is van vésve az évszám: 1910. Most már nincs kinek őrizgetni, de nem adjuk el mégsem.
Nem én. Hát nem neveltem kannibálokat! :D
Magamnak végképp nem, tőlem figyelhet a paradicsom is. :D
Na mindjárt a kedvem is elveszitek tőle.
Nem vagyok paranoiás, de eszemben sincs szemet enni. Pláne olyat ami néz.
Jó, de ez néz! :-))) Nemcsak figyel :-)))
Nagyon tetszik - néz :-))))))
nem tudom, az én időmben az élelmiszerek még nem "figyeltek" a hűtőben.
Ez egy tésztakarika, benne a túrótöltelék.
További ajánlott fórumok:
- Az a bizonyos 9 hónap (kezdetek)
- 40-es csajok, nem unjátok még, hogy mindig bizonygatni kell, hogy még mindig fiatalok vagytok?
- Miért ciki Istenben hinni, és miért menő szellemekben, horoszkópokban és minden egyéb, hasonlóan bizonyíthatatlan valamiben hinni?
- Eldobni a régit, a biztosat, az új, bizonytalanért?
- Felfüggesztett büntetés szerepel-e az erkölcsi bizonyítványban, és el lehet-e így helyezkedni valahol?
- Csak nekem furcsa, hogy albérletben, bizonytalanságban élő, minden Ft-ot nehezen kiadó nők esküvőt rendeznek a párjukkal, és gyereket vállal