Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Bio-kakaó (Carobos magtej) recept

Bio-kakaó (Carobos magtej) recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Bio-kakaó (Carobos magtej) hozzávalói:
Alapanyag:
• 1/4 l mandulatej / rizstej / tönkölytej
• 1 evk. szentjánoskenyér por (CAROB-por)
Édesítő:
• 1 evk. agavészirup / juharszirup, rizsmaláta, maltex, hőkezeletlen méz, stb.
Ízesítő:
• késhegynyi Bourbon vanília


A Bio-kakaó (Carobos magtej) elkészítési módja:
A magtejet a CAROB-porral, a juharsziruppal és a Bourbon vaníliával tegyük a turmixgépbe, jól keverjük össze.

Azonnal fogyasztható, kiváló reggeli ital.
Nem tartalmazza a kakaó nemkívánatos anyagait.
Váltáskor -, hogy a gyerek ne vegye észre - egy kissé jobban lehet édesíteni.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A bio-kakaó (carobos magtej) elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook