Főoldal » Receptek » Turmixok receptjei » Bíboros kehely recept

Bíboros kehely recept

Elkészítési idő 15 perc

A Bíboros kehely hozzávalói:
500 g eper
300 g málna
200 g porcukor
1/2 citrom leve
mentalevél


A Bíboros kehely elkészítési módja:
Turmixoljuk össze, majd passzírozzuk át a málnát, levéhez pedig adjuk hozzá a cukrot és a citromlét. Tegyük hűtőbe. Mossuk meg a lecsumázott epret. Osszuj szét poharakba. Öntözzük meg a tetejét a lehűtött lével, és díszítsük mentalevelekkel.

6 személyre


Kategória: Turmixok receptjei


A bíboros kehely elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook