Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Én béna vagyok, mert eszembe sem jutott, hogy törli magát...
Most nagyon rosszul érzem magam...
Kinek: Wood*, 2010-12-19 20:38
Téma:
Üzenet: Szia! A fórumon már nem akartam, hogy ezen témázzanak ,ezért nem oda írtam. Aki nem jutott el odáig, hogy komolyan gondoljon az öngyilkosságra, az szerencsére nem érti miről van szó. Én tudom. De amiért ők nem tudják, megbocsátom nekik hogy hőbörögnek rajta.
Ezt nem hiszem el!!!!
Wood, gyere vissza!!!!
Miért törölted magad?????
Én mostmár teljesen nem értem...
Ludas Matyi?:)))
Igen, ezt direkt csinálja....:))))
Tudja Wood, hogy nélküle megáll a fórum :)))
Majd szerződést írunk vele alá, hogy 11-ig nem léphet le, mert akkor befuccsola a fórum.
Hú de pipa vagyok most :)
Ezt még visszakapja. És 3X
Az tuti!
Most elmész???
Nehogymár!
" Olyan furcsák vagyunk mi emberek,
A szemünk sír , az ajkunk nevet.
Azt hisszük másról, hogy boldog talán
S irigykedünk egy-egy szaván.
Azt hisszük, ha a másik szeme ragyog,
Gondolatai tiszták s szabadok,
S nem vesszük, dehogy vesszük észre,
Hogy könnyek égnek csillogó szemébe.
Oly furcsák vagyunk mi emberek,
A szemünk sír ,az ajkunk nevet.
Hazugság az egész életünk,
Mert akkor is sírunk, amikor nevetünk"
Most megnéztem pár dolgot. :)
Az a lényeg, hogy nincs lényeg.
Bocsánat Mindenkitől, hogy felhoztam ezt a témát. Nem is értem, hogy milyen indittatásból.
További minden jót Nektek! :)
Ne is hagyd. Én mondtam egy tippet.
Meg, amit én láttam. Lehet, hogy volt benne ítélkezés, de kérdés, hogy veled kapcsolatban, vagy a dologgal.
Abban én is ítélkezem és nem tartom senkinél pozitívnak, persze tudatlanságból is eredhet. De semmiképpen nem erős. Ha ez ítélkezés, akkor vállalom.
Nem nem így volt. Már ezerszer leírtam, hogy ítélkezés volt. És magát az embert bírálták.
Ahogy te is bedurrantál.
Mindegy. De én most már nem fogom hagyni, hogy más megmagyarázza, hogy én mit érzek.
Oké:)
Sokan lesznek öngyilkosok szerelmi bánatukban, bár ez NEM MEGOLDÁS:)
Pedig, ha tudnák, hogy csak a kémia működik, és a szerelem ugyanazt a hatást váltja ki, mint a kokain.
Na, milyen?:)
Például hogy a szerelem egy olyan dolog az életben ami miatt érdemes harcolni :)
Ez így jó? :))
Akkor váltsunk témát:)
Ma olvastam egy cikket, a szerelem ugyanazt a kémiai folyamatot indítja be az agyban, mint a kokain.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?