Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Neked is! :)
És Mindenkinek! :)
Én is. :)
Nem tetszett annyira mégsem?
Hát, akkor ő már nagyon úri cica. Mondjuk benne van a vérébe az előkelőség. Szép lehetett olyan tupír testtel és szirénázó hanggal. :)
A miénk tök laza. Én a pókra szoktam ráuszítani, de nem csinál vele semmit csak pofozgatja és utána megunja. A műegereket lazán szétszedi. Ő bevállalós macsek, nagyon bátor. :)
:))))
A mi cicánk azt sem tudja mi az az egér:)
Vettem neki egy felhúzhatós egeret, de amikor meglátta el kezdett fújni és egy hétig szirénázott, az összes szőre az égnek állt és kb 1 méter hosszú volt. El kellett dugni az egeret, hogy ne féljen:)))
Anyu nagyon nem, sajnos. És ezt én is érzem, mert együtt élek vele.
A másik lány meg olyan, mintha másvilágban élne, olyan lelassult meg olyan elvarázsolt, furi. Viszont van benne jóindulat így azért nem húz le.
Hát igen, néha jobb nem tudni, mert akkor bátrabb az ember leánya. Közhely? Szeressük. :)))
A muffin mellé... hát, oké. Fagyit, de nem az ittenit, mert az csúnya. :)
És tejszínhabot és arra csoki öntetet.
De most sósat van kedvem enni, mondjuk pattogatott kukoricát. :)
Szórók nektek is mindenből. :D
És boldogok ettől?
Sokszor azon gondolkodom, de jó lenne ötöd annyit tudni, mint amit tudunk, mert akkor nem fájna annyi minden, nem lenne elképzelésünk a végkimenetelről.
Erre is van jó közhely...
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?