Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Akkor bocsi, nem tudom miért nem tűnt fel ez régen. De akkor ti gyorsak vagytok, ügyesek!!! :)))
Ilyen lehet, ha lanyhul a "szerelem", észreveszem a hibákat... :(((
Én is kattintgatok:)
Ez így működik:))
Csssst. Ne szóljatok senkinek :O)))
És jülönben is, ismernem kell a konkurenciát :))))
Elmondjam hol láttam ilyet? És mikor?
Amikor én még kislány voltam, nagyon apás voltam és nyári szünetben sokszor elmentem vele a munkahelyére. Asztalos volt és egy új társasháznál dolgozott Budán. Bútorok, nyilászárók, parketta. És ott volt már ilyen. Ez 35 éve minimum:))))
Ez most egy oltári bamba kérdés, de nem tudom ez miért van.
Ti, hogyan nézitek a hsz.-eket?
Nekem mindig kattingatnom kell és ezért tök lassú vagyok. De az elején nem emlékszem erre a mozdulatra. Miért nem jelennek meg autómatikusan a hsz.-ek, ha az oldalon vagyok?
Hééééj...az nem gáz hogy otthonra nem a saját termékedet viszed?
Ejjjnye...ez nem hiteles!:DDD
Ott lépéselőnyben vagy:)
Mindenre rádumálsz. Még a végén életem végéig eladósodnék:))
Csak ámulunk:)))
Mik vannak:)
Ja, akkor mégis tudtam. A volt munkahelyemen voltak lyukak és arra mondták, hogy ez az. De nem használták.
De azzal ugyanúgy foglalkozni kell és ott lenni.
Ezért találtam ki neked a modernebbet, mert akkor maradhatsz a gép mellett. :D
Vagy mehetsz edző termbe hajrá Levis! :)
Van a központban egy porszívó :)))))
Na szóval. Elhelyeznek egy gépet a falon általában és kivezetik a kifúvó részt, így amit felszív a porszívó, az kimegy és nem keveri fel a port a lakásba a visszafújt levegő. Kiviszi a pici port is, ami a szűrőn még átbújkálna. Mint pl. az atka.
A falba csővezeték és csatlakozók itt ott. Így nem kell a gépet huzigálni és cipelni. Csak a csövet :)))
Klassz.
Mennyi kell? :)))
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?