Bevállalod? (Ha kiváncsi vagy egy első spontán reakcióra, amit beírnál) :O) (beszélgetés)
Ma ismét horrorba kezdtem bele:), de a napokban megkapom valamelyik Csernus könyvet, és amit már régen tervezet csak kölcsönadtam egy Dan Brown könyvet.
Majd igyekszem példát venni rólad a csacsogással kapcsolatban is:)))
Én változatlanul sokat dolgozom, de úgy tűnik rendeződnek a benti dolgok:) Ma is sokat vihogtunk:)
Elmesélem, bár lehet neked nem lesz vicces.
Volt egy osztálytársunk még általánosban, aki beteg volt motoros tikje volt, ami azt jelenti, hogy kényszeres mozgása volt, illetve kényszeres felkiáltásai, de ennek ellenére nagyon okos, jó tanuló fiú volt. Az első időkben csak nevettünk rajta, mert a gyerekek ilyenek, aztán megszoktuk a csapkodásait és a felkiáltásai pedig sokat segitettek a dolgozatoknál:) Meséltem ma bent a kollégáknak a fiúról, akivel a mai napig találkozunk egyébként:) És mesélés közben az egyik fiú kollégám ráismert benne jelenlegi kolléganőnkre, mert ugye ő is csapkod és hőbörög állandóan. Na ezen órákon át vihogtunk:)))) Igaz kb. 2 hete nagyon jó kedvű és normális, de ezt nem hagyhattuk ki:)))
Én is nagyon ragaszkodom Magyarországhoz. Fogalmam sincs miért, de én szeretem. És a magyar nyelvet is. :)
Persze spirituálisan ez az ország a szív :), de kit érdekelnek a spirituális felfogások. (na jó, csak engem nem, már :D)
Sziasztok:)
Mágnes, minek öltöznek a lányok? Annyira szerettem a fiamnak jelmezt varrni:)
A mai napig hordják őket az ismerősök:)
Wood, én is csak kétszer voltam külföldön, de azt már irtam miért, de én nem tapasztaltam, hogy ilyenek lennénk mi magyarok. Pedig de jó volt magyar beszédet hallani:) Az apukám olyan helyen dolgozott, ahol külföldi munkája is volt. Kint is élhettünk volna több éven keresztül. Abudabi volt az egyik (nem biztos, hogy igy kell irni a másik Moszkva. 5 éves szerződés lett volna mindkettő, de mi nem akartunk menni.
Én jobban szeretek itthon lenni:)
Nem nagyzolás az. Ma már szinte mindenki kijut külföldre, aki vágyik.
Én nem. Lehet pont azért, mert én is szorongós vagyok. Szét paráznám magam mindentől.
Így érthető. :)
A való világ és a "valós" emberekkel való érintkezés sokkal értékesebb szerintem. :)
Mik lesznek?
Ha nagyzolnék, írnám, hogy amikor én....:))
De az nyereményút volt:)
A lényeg, hogy ha nem a saját országában van az ember, előtör belőle az állat:)
Szerencsére én ehhez túl szorongós voltam, így ott sem keltettem feltűnést:))
Nem is tudom.
Tegnap már 9-kor aludtam:)
Most is megyek, mert holnap farsang, és az utolsó simítások vannak a lányok ruháján:)
Nem, mert nem voltam még külföldön. :) Kivéve két helyet, de arra nem is emlékszem.
Bár gondolom, hogy akkor ők ott sem jobbak. :)
Szia!:)
Igen, ritkábban járok erre.
*láttál
:)
Nem láátál még magyart külföldön?:))
Az ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!:))
Szia! :)
Te is rég voltál már itt!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Írtam egy kisebb regényt, erre elkattintottam és... 1,2,3 :D
Szóval hali. :) Újra írom azé' is! :)
Mostanában többet dolgozok, így kevesebb időm jut hoxázni. És picit megvisel, hogy kipottyannak az emberek és lazul ez az egész. :(
Igen, sokszor fecsegek, csacsogok, de azt hiszem csak olyanokkal, akiket kedvelek. :)
Ma olvastam ki a 3. könyvem. Majd megyek anyu polcárol guberálok valamit, mert nem élném túl másképp a melót. :)
Neked is kell majd valami light-osabb könyvet keresned, ha kivégezted a horrort. :)
Elgondolkodtam a külföldieken, ha már light. Engem zavar, hogy ordibálnak, hogy nincsenek tekintettel másokra. Nekem ez nem azt jelenti, hogy ők milyen nagyon tudnak élni.
Az üzletbe is mikor bejött az az olasz vagy inkább spanyol csapat ők törték el az egyik tárgyat és semmit nem is értettek belőle.
Utána meg egy csapat fiatal lány nyomult be, akik lazán leültek, kibontották a kis csomag cukorkájuk, osztogatták egymásnak, teli pofával röhögtek és ordibáltak. Tök hideg volt, de a csapat egyik fele megunta, hogy a másik nézelődik és úgy gondolta, hogy kimegy, de a kilincs a kezében maradt és szellőztetett kb. 10 percet. A metrón is affektálnak és ordibálnak. Hát, nem tudom. Azért, mert külföldiek és csapatban vannak nem kéne ezt így nyomatni.
A magyarok sokkal tisztelet tudóbbak, sokkal finomabbak, legalábbis akik az üzletünkbe tévednek. Eddig ez a tapasztalatom.
Hát sziasztok!
Még mindig fenntartom a véleményem a panaszkodással kapcsolatban, SZERINTEM felesleges. Csak nyomatékosítom, mielőtt bárki magára venné:)
Amikor én otthon voltam a gyerekeimmel, a legnehezebb pillanatokban jól jött egy kis hideg víz, vagy csak betettem a kedvenc zenéimet, és erre táncoltak a kicsik is:)) Az egyik a karomban, a másik teljesen önállóan:))
Az egyetlen baj a frusztrációval, hogy a gyerekek megérzik, és még ingerültebb lesz a hangulat. Ez a 22-es csapdája.
Igen, néha mindenki kiakad, ez jogos, csak meg kell tanulni kezelni, mert könnyebb nem lesz egy darabig.
Szia!
Még annyit fűznék a "panaszkodós" kifejezéshez illetve a konkrét témához (anyák mélyponton), hogy ez teljesen átmeneti nyűg volt mindenki részéről,ettől még mindenki boldog. Emberek vagyunk, ugyan úgy neked is vannak rossz napjaid, kilábalsz belőle,úgy ahogy mi is tettük. Szóval a másik fórum sem arról szólt, hogy azok az anyák akik oda írtak egy életunt megkeseredett személyek,egyszerűen csak két napjuk szólt arról,nem az egész életük. Ennyi.
Én pl. Ha a hangulatom nem túl jó, akkor horror könyvet szoktam olvasni:) Mert az általa kapott adrenalin oldja a problémákkal kapcsolatos feszültséget, és helyükre csak az marad meg, amely a történet miatt alakul ki bennem:)
Még a témával kapcsolatban azt gondolom, hogy ha valakinek tényleg szüksége van a panaszkodásra, mert persze ez is lehetséges, - én nem vagyok semmi jónak az elrontója - annak akkor a panaszra kellene koncentrálnia és nem arra, hogy mely véleményen tudja legjobban felhúzni magát. Ha segít, bár nem hiszem, írja ki magából. Erre nagyon jó egy napló, amit tényleg csak azok olvasnak, akiket csak ilyen szinten érdekel. Ha valaki pedig egy nyílt fórumon akar panaszkodni, annak el kell fogadnia, hogy vannak olyanok, akik ezt nem így gondolják.
Szia:)
Csak azért vártalak volna, hogy másról beszélgessünk:)
Nem kell belefolyni természetesen. Ez az én harcom:)
De jó lett volna olyan emberrel beszélgetni, aki olyan dolgokról fecseg, ami számomra is érdekes:)
Pl. hogy mit olvasol mostanság:) Tudom, hogy te gyors vagy, így már biztos ismét újabb könyv van kezedben:) Bezzeg én csak tegnap fejeztem be horror könyvemet:)
Azt gondolom, hogy szedje össze magát mindenki, aki panaszkodni szeretne és keresse mag azokat a dolgokat és megoldásokat, ami miatt nem lesz oka panaszra. Az pozitív energiával fogja feltölteni és tenni fog a változásért és nem a levezetésen kell majd gondolkodnia.
Mindenre van megoldás, inkább azt érdemes megkeresni.
:)
Szia. :)
Megmondom őszintén, hogy olvastam végig, de az utóbbi időben mindenféle konfliktus helyzetet kerülök. A nyugalomra vágyom és ha belefolynék tuti felzaklatnám magam. Ráadásul hiányzik egy igen nagy dolog a képletből az anyaság, ami miatt nem lenne teljesen reális a véleményem.
Ha valamennyire "ismertek", akkor az én véleményemet lehet tudni ezzel kapcsolatban.
Szia!
Nektek is jó reggelt!
Jó reggelt:)
És gondolom, hogy most már túlléptetek a témán.
Nem járkáltok utánam.
Ez azt is jelenti, hogy más témáknál nem rólam megy a fecsegés. Utálom, ha valaki azzal old feszültséget, hogy mást piszkál.
Ha ti annyira empatikusak lennétek, amilyen én nem vagyok, akkor ezt nem tennétek.
Igen, kemény vagyok. Mert sok ember ellen csak igy lehet védekezni.
Ez a pillanatnyi panaszkodás, néhány nap dühéngéssé fajult. Remélem elfáradtatok mára.
Akkor nem jól érzed a szagát :)
Nincs bennem bosszúszomj. Olvass utána ha gondolod. A panaszkodásról mindig ez volt a véleményem.
:O)
Irisz szerintem hajlamos néha keményebben fogalmazni, mint amit könnyű megemészteni.
A panasz témába egyetértek az alapgondolatával.
Mégis csak végigolvastam. Kicsit cinikus lett.
Képzelt, nekem is van barátnőm és nem mondva csinált,10 éve jóba rosszba, csak dolgozik és nem mindig tud a rendelkezésemre állni, nem csak neked. Attól mert van egy két szarabb napom,attól még boldog vagyok, a férjemmel kefélünk akkor amikor csak lehet és nem hagyna el senkiért és nem csalna meg,mert a lelki társam. Mert nem csak te találtad meg az életed párját,hanem rajtad kívül más is. veled ellentétben nekem él az anyukám és sajnálom azt,beleértve téged is,akinek nem ,mert borzasztó lehet elveszíteni.Én egészséges vagyok, a lényeg, hogy a gyerekeim is egészségesek és gyönyörűek. Veled ellentétben ha valakinek szar napja van, nem szólok be,hanem csak annyit írok, nyugi lesz jobb is. De te lenézed annyira az embereket,hogy inkább belegázolsz,mert idegesít a piti nyafogása. Inkább ne írtál volna semmit.Lehet, hogy te egy kemény , az élet által edzett lelkületű ember vagy, de ott követed el a legnagyobb hibát 40 évesen, hogy magadból indulsz ki,hát nem mindenki azért van a földön, mint te, nem mindenki olyan szívós mint te, nem mindenkinek kell átélnie azt mint te,és mindenkinek a saját problémája a legnagyobb. gondolkozz el ezen.
Elbeszélünk egymás mellett.
Az előzőre reagálva senki nem említett olyat a fórumunkon, hogy nem kívánja őt a férje és vajon mi lehet az oka ennek... Senki nem írta, hogy elhanyagolja magát.
Senki sem érzi tehernek a gyerekét, nem panaszkodtunk anyagiak miatt sem, egyszerűen csak arról van szó, hogy vannak nehéz napok, az ember elszigetelődik, nincs társasága, és emiatt kicsit befordul néha. Azért jött létre a fórum, hogy hasonló helyzetben lévők tudjanak egymással beszélgetni.
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 5 forintot?/CSAK játék, mert kiváncsi vagyok mennyi gyűlne össze..:)../
- Mire lennél most épp kíváncsi? :)
- Férfiak a ti válaszaitokra vagyunk kiváncsiak...
- Barátnőm örökbe akarja adni a babáját, a véleményemre kíváncsi, erre mi a "jó" válasz?
- Profertil-es tapasztalatokra lennék kíváncsi
- 30 napos felülés kihívás! Bevállalod?