Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Betyárhús nyárson recept

Betyárhús nyárson recept

A Betyárhús nyárson hozzávalói:
személyenként:
1 db nagyobb burgonya,
1 fej vöröshagyma,
2-3 gerezd fokhagyma,
8 dkg sertés érme,
5 dkg füstölt szalonna,
8 dkg bárányborda,
8 dkg sértéslaposka


A Betyárhús nyárson elkészítési módja:
A burgonyát és a vöröshagymát karikákra,a húsokat,és a szalonnát szeletekre vágom. Kis közöket hagyva felhúzom a nyársra. A fokhagymát elkaparom és a húsokra kenem. Parázs fölé teszem,gyakran forgatom.Amikor megsült,erős felforrósított rummal leöntöm. Meggyújtva kínálom a vendégeknek,tűzön pirított kenyérrel.


Kategória: Húsételek receptjei


A betyárhús nyárson elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook