Betegség a családban... ti hogyan élitek meg? (beszélgetés)
Ebben én is biztos vagyok.
A nagymamám lett végbélrákja és ez azután kezdődött, hogy meghalt apukám az ő fia...
A mariatovis vedi a majat, de majrak eseteben mar keves...
A majcsonkitas sajnos nem lehetsegese, mrt annyira szetterjedt a rak a majan, hogy tul nagy darabot kene kimetszeni, igy a megmaradt resz nem tudna allatni a maj feladatat, illetve nem tudna regeneralodni. Ezzel kezdtek amugy, meg aakartak muteni, de felnyitottak es lattak, hogy sajnos nem lehet.
Nem kap kemot, azt mondjak a kemoterapia ezen a fajta rakon nem segitene. Mas kezelest kap, ez egy ujfajta modszer, egy zsiroldekoy anyagot juttatnak be venan keresztul, ami elzarja a rakhoz vezeto ereket, igy elvileg nem tud tovabb novekedni, terjedni a rak, illetve nem jut taplalekhoz, ezaltal elpusztul.
Én sem szeretem, ha ajánlgatunk, mert azzal árthatunk.
Azért kérdeztem tőled, mert te esetleg megkérdezhetted, de én pont azt gondolom, amit az orvos mondott, hogy igen, regenerálja a májsejteket, de sajnos a beteg májsejteket is.
Én évekkel ezelőtt azt a bizonyos nagydózisú vitaminkészítményt szedtem. A kezelőorvosom viszont tiltotta. Az a véleménye, hogy ami a sejtszaporodást elősegíti, az a rákos sejtekét is :( Én ezzel nem feltétlenül értek egyet, mert az immunrendszer erősítése nélkül nincs gyógyulás...
Viszont tegnap hallottam a tévében (mondjuk, ezt tudtam is, de a tudati szintemre nem jutott el), hogy nagyon veszélyes netes fórumokon egymásnak szereket ajánlani, mert a konkrét betegség és a beteg ismerete nélkül több kárt okozhatunk, mint hasznot :((( Ezzel viszont egyetértek. És azzal is, hogy ugyanaz a diagnózis más-más embereknél más-más gyógyulási utat és esélyt jelent.
Nem vettétek időben észre? Hogy lehet ennyire áttétes lett mire kiderült? Benézte az orvos?
Remélem, hogy a kemó segít!
Nem akarok butaságot írni, de hátha Pan Dóra tudja rá a választ...
Szerintetek ilyen esetben nem segítene a máriatövis tea?
Ugyanis ez újraépíti a májsejteket, de azt nem tudom, hogy vajon a daganatot is növeli?
Máj átültetés? Májcsonkítás? egy ismerősömnek az utóbbit csinálták és meggyógyult.
Milyen kezelést kap, ha nem kemót?
Nézzetek utána a 'Kaqun víznek'.
Állítólag nem gyógyítja a rákot, de lelassítja a rákos sejtek növekedését, erősíti az immunrendszert.
Kiemelkedően magas az oxigén tartalma, ami nem jó a ráknak, mert azok épp az oxigénhiányosabb állapotot szeretik.
A neten rengeteg leírás van róla, olvassátok el, te is, anyukád is. Nem csodaszer, de segíthet, időt adhat, akár ahhoz is, hogy agresszívabb kezelést kapjon anyukád.
Jobbulást neki!!!
Anyum sem hisz benne különösebben, mégis használ, szóval... ;) Azért jó ez a cucc, mert a hirdetője nem csodaszernek állítja be, nem is az mondja,hogy ez meggyógyítja a rákot (mint az összes többi csodálatos gyógyulást igérő sz.r a C..d teával az élen), csak annyit mond,hogy segít a mellékhatások enyhítésében, és hát ez úgy látszik, igaz is ezek szerint. :)
Gyógyulást neki!!
További ajánlott fórumok:
- Minimálbérből családban egyre nehezebben jövök ki, vagy talán már ki sem jövök.Ti hogyan csináljátok?
- Influenzás a családban! Szeretnék tanácsokat kérni Tőletek, hogy egy fedél alatt élve egy influenzással, hogyan tudnám megúszni ép bőrrel?
- Hogyan lehet finoman rávenni egy férfit arra, hogy költözzön el otthonról és éljen családban?
- Hogyan lehetséges ez egy családban?
- Hogyan előzzem meg, hogy a fiam elkapja a hányásos vírust, ha valaki már elkapta a családban?
- Egy ügyvéd hogyan értesül az ügyfele haláláról, ha a családban senki sem tudja, hogy az elhunyt hagyott-e végrendeletet?