Beszéljünka HPV-ről! Kinek van hasonló baja? (beszélgetés)
Úgy volt hogy van saját weboldala onnan jelentkeztem be időpontra és az arany János utcánal van a rendelője aztán elmeseltem a helyzetem és megvizsgált azzal a koloszkopal többen is megnéztek h biztos ugyan azt látják és utána asszisztense elmagyarázta a látottakat es hogy mit javasolnak aztán a maternytinek kellett irjak e-mail t elküldeni papírokat hogy milyen műtétet szeretnék és ok adnak erre egy árajánlatot ennyi
Amikor vissza mentem vérzés miatt azért nem kértek semmit
Annyit tudok hogy majd a Rókusba rendel tb-re csak nem tudni mikor mert engedélyekre várnak stb elvileg
A kolposzkóp nálatok is annyit jelent,hogy bekukkol azzal a mikroszkóppal? Olvastam erről az ecet próbáról, nekem olyat sosem csinált egy orvos sem. Ez kellene hogy legyen?
Hu annyi bizonytalanság van bennem... tényleg mindenhol minden orvosnál máshogy van...
Ha a cyto elváltozást mutatott,de a doki nem látta, akkor csak volt ott vmi, ahhoz kellett a műtét,m anélkül nem fért volna hozzá. Gondolom túl magasan volt. A semmit nem szokták műteni,még pénzért sem...remélem😉
Nekem 3cm vágtak a méhszájamból, épben metszették,h biztos legyen,h nincs ott elváltozás. De ezt előtte nem tudta,h mekkora területen lesz gond.
Hat na ezaz ... mit műtenek akkor .. bár én már nem értem ezt az egészet de lehet jobb is majd az eredményre Jövő7en kiváncsi leszek ...
eléggé paràzok hogy most mi is ez így nem tudom megkülönböztetni ugye h a műtét vagy a mensi és ez nagyon idegesítő
Hat nem tudom hogy túl e vagyok mert meg mindig pihenek biztonság kedvéért
De most írtam e-mailt a dokinak kiváncsi vagyok mit mond ...
Huhhh hat én dr Novak Zoltán által mentem a maternitybe és elég drága volt 200folott csinálta ...
de figyelj én úgy vagyok már vele hogy tok M1 kihez hova megy az ember nem tudhatod h a szervezeted hogy fog reagálni és mi lesz ... látod én is elmentem ide tok ügyes doki nagyon rendes és mégis vissza kellett menjek egy hét múlva mert nagyon vereztem ... aztán bent se volt másik doki csinált velem valamit aki szinten tok kedves volt amúgy .. annyi ha elmész magán kórházba sztem nem kell izgulni hogy haza viszel valamit és kapsz normális kaját ennnyi .. nekem meg a Margit kórházat mondtak többen hogy aranyosak és normális kórház meg az István kórházat ahol szinten voltam hogy ott csináltatom meg de az szörnyű volt ahogy viselkedtek az emberrel ... és ezért kerestem fel másik dokit amúgy ...
most félek megint mert elkezdtem verezni ami szerintem megjött mert most kene lennie .. de akkor is tokre felek ne hogy más baj legyen ... remelem csak egy mensi ha nem csillapodik megint vissza megyek aztán már nem tudom mit csinálnának annyira elegem van ebből nem tudom mit csináljak már magammal hogy el múljon végre minden :D
Egyébként amikor Novak dr-nal voltam o is megvizsgált és nem látott elváltozást amit rá írtak a citomra és azért mondta nekem ezt a műtétet mert beljebbre nem látnak hogy mi lehet ott és miért jött ez az eredmény na M1 Jövő7en elvileg kiderül már ... addig ha valakinek volt ilyenkor menstruacioja hogy milyen lehet ?
jézus....na ez fura. Pont ezt szajkózzák h csakis óvszerrel...oké,h fix partnered van, de igen, az ide-oda fertőzés... nem is értem. Én még gumival is féltem....😂
LISL lett?
P3 (ezen belül enyhe fokozat) és HPV lett a nőgyógyászati rákszűrésem eredménye. Az orvos azt mondta, hogy éljem ugyanúgy az életemet mint eddig és ne aggódjak. Szerinte ugyanúgy szexelhetek mint eddig, tehát komoly kapcsolatban, óvszer nélkül.
Nem értem, hogy miért mondja, hogy nem kell óvszert használni. Nem nehezíti a gyógyulást, ha oda-vissza fertőzzük egymást? Van valakinek tapasztalata?
Tudod én már azon is parázok,hogy mi van ha szarul veszik le a kenetet,mittudomén csak úgy éppen hozzáér vagy ilyesmi és emiatt negatív.. amúgy is azt írják hogy ez a hagyomanyos rákszűrés csak vmi 75%os. Ezert kell évente menni, mert egyébként 3 évente elég lenne.
Es mi van akkor ha ott van az elváltozás ahol a méh fele megy befele a méhnyak.. oda nem dugják be ezt a mintavevő pálcát akkor honnan tudják hogy ott beljebb nincs gond? Tele vagyok kétségekkel.. sajnos annyi rosszat hall az ember a médiában hogy muszáj több orvossal beszélni, mert ki tudja. Az egyik legyintget es aztan ha kiderül hogy elkönnyelműsködte az már késő.
Én is gyerek mellett voltam loopon, 2 nap szabit vettem ki. 1 éjszka volt bent, utána mentem is dolgozni. De akit aznap elsőként műtöttek már du hazamehetett. 6-an voltunk aznapra, persze én az utolsó. :) Annyi,hogy ne erőltesd magad, nem szabd emelni, lépcsőzni ilyesmik. De tényleg volt akinek semmi baja, más meg vérzik. De volt akinek meg tettek be vmi csövet 1 hétig, na az szerintem gázabb...
Kis műtét, tényleg nem gáz, de akkor is altatnak, vágnak, szóval bármi lehet.
Szövettan 2-3 hét.
Én most sokkal jobban oda figyelek elsőbol tanulva 2dik nap már vezettem meg kicsit mentem ide oda aztán bevéreztem .... de mindenkinel Más amúgy valakinek semmi nincsen utána nekem meg 2hete folyik valami még mindig bár doki azt mondta így gyógyul elhúzódik de akkor is nagyon idegesítő mert bennem van hogy akkor bármikor verezhet jobban
Úgy hogy én jobban meggondolnám mostmár ezt az egészet -.-
Kérdésekre a válasz Pesten műtöttek magán kórházba maternity mentem el és altattak
Amúgy most vissza gondolva egyik ismerősre kellett volna hallgatnom .. neki régen volt hpv16 műteni akartak öt is fogyasztással de nem akarta és o nemigyogyaszhoz ment el és irt fel neki valami gyógyszert es elmúlt neki minden azóta is tünetmentes
Megkérdezhetem mi volt a rákszűrés eredmenyed ? Csak azt olvasom hogy hpv t kimutatták. Mert az én dokim elég laza, eszébe se jut a műtét, hiába van hpv es cintec pozitív. Azt mondja amíg a rákszűrés nem mutat elváltozást nincs orvos aki műtene. De ha jól ertem neked hpv t mutattak ki de nem volt még rossz a rákszűrésed mégis kivágták?
Hol volt a műtét? Altatásban volt? Ha budapesti jöhet orvos tipp is, ki tudja nem lesz e rá szükség később.
További ajánlott fórumok:
- Yorki gazdik ide! Beszéljünk róluk!
- Drága örökösök - beszéljünk róla
- Érden élők fóruma-gyertek sokan, beszéljünk bármiről!
- Alternatív gyógymódok minden testi, lelki bajra. Akit érdekelnek a hasonló dolgok jöjjenek beszéljünk erről...
- Kinek van hasonló baja?
- A lányom megette egy plüss méhecske bélését. Történt már valakivel hasonló? Lehet valami baja?