Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Szex & Psziché fórumok » Beszélgetés meghalt hozzátartozóval agykontroll segítségével lehetséges? fórum

Beszélgetés meghalt hozzátartozóval agykontroll segítségével lehetséges? (tudásbázis kérdés)


1 2 3
20. Kalthelios (válaszként erre: 18. - unikornis)
2007. jún. 3. 13:56

Azt tudom, hogy a zsidó bibliát, a Torát évezredeken át csak úgy adhatta ki a kezéből a másoló, ha egyetlen betű eltérés sem volt benne.

A hibás tekercseket megsemmisítették.


Ennek oka, hogy az eredeti, kb. 3200 éves, héber nyelven írt Tora (ebből származik a Biblia Ótestamentuma) egy számítógépes program, amely az Akasha Krónika írott változata.


Akit érdekel a téma, olvassa el Michael Drosnin: A Biblia kódja című, kétkötetes könyvét. Zseniális!

19. Kalthelios (válaszként erre: 17. - csorieva)
2007. jún. 3. 13:36

"Ha kijárjuk a reinkarnációs iskolát, akkor választhatunk magunknak a fizikai élettől eltérő életformákat." - írtam az előző hozzászólásomban.


Olvastam, hogy legalább 3 élet (apa, anya, gyermek) szükséges ahhoz, hogy ne kelljen újra fizikai testbe születnünk.

Nem hiszem, hogy bárkinek sikerült volna, hiszen a fizikai életeinkben azt kell megtanulnunk, hogy az érzéseinkkel, a gondolatainkkal teremtünk.


A másik dimenzióban nincs tér, nincs idő, ott az érzelmi, gondolati Gestaltok "azonnal" "formát" öltenek.

A fizikai valóság azért alkalmas a tanulásra, mert itt időre van szükségünk a teremtéshez, és a saját bőrünkön érezzük a gondolataink, érzelmeink teremtő erejét.


Az intézményes világvallások éppen ezt, a legfontosabb információt sumákolták el.


A '60-as évek óta egyre több "égi" segítő (Seth, Toth, Abraham...) "ír" könyveket az életünk értelméről, arról, hogy mennyire szeretnek bennünket és a végveszélyben lévő Földet.

A harcias vagy kapzsi vallási vezetők küzdenek még, de egyre kevesebb sikerrel.

Sok-sok millió ember tudja már, hogy nem Istentől, Allahtól, Jehovától, Krisztustól kapjuk MAJD a megváltást, hanem MOST, amikor egyenként mindannyian megtanulunk tudatosan, célirányosan gondolkodni, s az érzelmi rezgéseinket, "hullámhosszunkat" a vágyott jó célokra hangoljuk rá.

Addig nem tudjuk teljesíteni a reinkarnációs "házi feladatunkat", amíg irigységet, haragot, gyülöletet, önvádat, tehát negatív érzéseket őrizgetünk, vagy táplálunk magunkban.

Csak gondoljatok bele: mekkora káosz lenne a másik dimenzióban, ha a halhatatlan lelkek gyűlöletből "ölnék" egymást?... :-)))


Mindaddig visszaszületünk "osztályismétlésre", amíg meg nem tanuljuk a Világmindenség három alaptörvényét: SZERETET - TOLERANCIA - EMPÁTIA.

Ezek együtt az egyetemes szeretet.

2007. jún. 3. 12:48
A hozzászolásaitok hasonlítanak a hindu és budhista tanokhoz.Érdekesnek találom, és lehet elmélkedni rajta. Visszatérve a bibliához ,ha jól emlékszem van valahol benne egy kitétel, hogy aki hozzátesz vagy elvesz(mármint a szöveghez)azzal mi történjen. Nem emlékszem pontosan de mintha valami átok volna. Nincs bibliám és nem tudok utána nézni.De megdöbbentö ahogy már akkor "keverték a lapokat" vagyis Isten nevébe ténykedtek, saját érdekeikbe. Nem csoda ha világ vallás lett mivel tüzzel vassal (értsd karddal)terjesztették.
17. csorieva (válaszként erre: 15. - Kalthelios)
2007. jún. 3. 07:31
Én úgy tudom, hogy nem a végtelenségig fogunk leszületni. Vannak különböző számú "lépcsőfokok" azon belül is lépcsők, amiken ha végig érsz, eljön az, hogy te döntesz, leszületsz-e még, vagy már nem, hanem égiként segíted a leszületett lelkeket.
16. csorieva (válaszként erre: 14. - unikornis)
2007. jún. 3. 07:29
A kilehelte a lelkét, azt jelenti, hogy visszaadta az Úrnak. Tehát újra leszülethet.
15. Kalthelios (válaszként erre: 14. - unikornis)
2007. jún. 3. 00:35

A Biblia Ótestamentumából szisztematikusan kihagyták a reinkarnációról szóló, sőt az arra utaló részeket is.

Az Újtestamentumot meg Constantinus császár és 220 püspök szerkesztette meg 325-ben a Niceai Zsinaton. Ott és akkor döntötték el, hogy melyik Evangélium kerülhet be.

Júdás Evangéliuma "érthető módon kimaradt. A National Geographicen elég gyakran ismétlik, ha egyszer megnézed, tudni fogod, hogy miért hagyták ki.

- Azért, mert nem illett bele a Római Birodalom és a papság hatalmát (meg)erősítő öszvér-vallásba, amivel bő másfél évezredig félelemben tudták tartani az embereket.


A lélek halhatatlan. Van reinkarnáció.

Ebből következik, hogy nem születik új lélek minden kisded születésekor, hanem a fizikai testük halála utáni lelkek születnek újra fizikai testbe.

Mindannyian éltünk már sok életet, és fogunk is a végtelenségig.

Ha kijárjuk a reinkarnációs iskolát, akkor választhatunk magunknak a fizikai élettől eltérő életformákat.

2007. jún. 2. 22:56
Valahol olvastam hogy" kilehelte lelkét". Tehát a lélek nem hal meg. De akkor minden kisded születésekor uj lélek is születik? Vagy hogy is van ez?
13. csorieva (válaszként erre: 5. - unikornis)
2007. máj. 31. 06:49
A rosszúl értelmezed a bibliát, arra értettem, hogy a lélek nem hal meg.
12. csorieva (válaszként erre: 8. - unikornis)
2007. máj. 31. 06:47
Én sem, és nem is próbálkoztam, pedig az anyukámat 30 évvel, az apukámat 27 évvel ezelőtt vesztettem el. Én csak azért írtam ezt a választ, hogy az agykontrollt ne próbálja "tönkretenni", annak csak az életben való pozitiv dolgait gyakorolja.
11. nMucus
2007. máj. 30. 22:34

Nekem már sajnos mindkét Nagypapám és a Keresztanyukám is meghalt...

Egyik Nagypapám másfél, másik 6 éves koromban.... Szóval egyikre egyáltalán nem, a másikra nem nagyon emlékszem.... Nem ismerhettem meg Őket, főként azt a Papámat nem, amelyik másfél éves koromban halt meg.... És ez mindig is olyan rossz érzés volt nekem, ezt nagyon sajnálom a mai napig, és szerintem mindig is fogom....

Keresztanyukám pedig nem rég, március 22.-én veszítettem el.... 51 évesen, daganatos beteg volt (már harmadjára találtak nála).... Szóval szegénykém elég hosszú ideig volt beteg.... Még mindig nagyon rossz, ami szerintem természetes.... Azóta elég sokszor eszembe jut, h milyen jó is lett volna, ha többször találkozunk, sűrűbben beszélünk telefonon.... Meg "hibásnak" érzem magam (nem ez a legjobb szó, de jobbat nem tudok), amiért nem tudtam Vele "utoljára" beszélni.... Vagyis azért, h nem hívtam fel, aránylag régen beszéltam Vele utoljára, mielőtt meghalt.... De mivel nagyon beteg volt, nem is tudtam mit mondhatnék Neki, ez volt az oka (de még sokszor a szüleim se tudták, mit mondhatnának Neki).... És ezt nem igazán tudom megbocsátani magamnak.... De érzem, hogy Ő ezt tudja/tudta, érezte....

És mindezek ellenére is, amiket írtam, sohase próbálkoznék meg azzal, h halottakkal beszélgessek.... Úgy gondolom, h azt aki meghalt el kell engednünk, még akkor is ha ez nagyon-nagyon nehéz, m a jó Isten úgyis vigyáz mindenkire, akit szeret!!!

2007. máj. 30. 17:55
Ezekkel a dolgokkal Brian L.Weiss , E.Kubler-Ross , Raymond Moody foglalkoznak sikeressen ! /es persze biztossan sokan masok is!/Mindegyikuk vilaghiru pszihiater es több könyvet irtak a temarol . A tapasztalat az hogy , ha megfelelö /elegge kepzett a dologban!/ember vezeti a regressziot ill a talalkozast az elhunyt szeretett szemelyel , akkor az ilyen "talalkozas" nagyon jo hatassal van az adott szemelyre, ill kesöbbi eletere.
9. Icus
2007. máj. 30. 16:39

Anyukám halála után öcsémet, az egyik barátnője "hipnotizálta". Más szót nem tudok rá mondani. Barátikörben csak "boszinak hívják.

Az eset amit az öcsém elmesélt: Két haverjával felmenetek ehez a lányhoz. Az egyik sráccal, bementek a szobába és lefeküdtek az ágyra. A harmadik kint maradt, ő mondta, hogy ez hülyeség és nem ment be velük. Később azt mesélte, hogy kint csak azt érezte, hogy egyszer csak "valami hidegség" áramlik ki a szobából és "ellőki" az ajtótól.

Az öcsém és a haverja ugyan azt a történetet mesélte el miután felébredtek. Egy templom szerűségben ültek, egyszer csak bejött anyukánk és elment az öcsém mellett. Az öcsém felállt és odament anyuhoz. Anyukám nagyon mérges lett és kérdezte tőle te mit keressel itt? Neked semmi keresni valód nincs itt azonnal menj el innen és ott hagyta az öcsémet. Ekkor felébredtek ő és a haverja is.


Nem tudom, nekem szőrnyű érzés volt amikor az öcsém ezt elmesélte. Mondtam, neki nehogy mégeygyszer elmenjen ehez alányhoz, nehogy valami baja legyen. Én félek az ilyen dolgoktól.

8. unikornis (válaszként erre: 7. - csorieva)
2007. máj. 30. 16:30
Lehet,hogy nem jól értelmezem, de halottal akkor sem lehet beszélni, vagyis lehet beszélni hozzá csak ép nem válaszol. Amerikába erre jól menö üzletágak épültek es vannak médiumok akik jó pénzért "szóra birják" az elhunytat. Én személy szerint ebbe nem hiszek!
7. csorieva (válaszként erre: 5. - unikornis)
2007. máj. 30. 16:18
Rosszúl értelezed a bibliát.
6. emagdi (válaszként erre: 5. - unikornis)
2007. máj. 30. 16:05
lehet, hogy más nem ebből indul ki, és akkor egész más következtetésre is juthat...
2007. máj. 30. 15:57
Induljunk ki a bibliából" Mely napon meg halt azon napon megszünek gondolatai" Tehát az én értelmezésem szerint a szelleme is meg szünt. Tehát ha nincs se test,se szellem ,csak a nagy semmi (nihil) akkor kivel lehetne beszélni?
2007. máj. 30. 15:44
Az agykontroll nem erre való! Még médium segítségével is nagyon ilyesztő lehet az ilyesmi. Engem is foglalkoztat, érdekel, de nem próbálnám ki, és téged is inkább lebeszélnélek.
2007. máj. 30. 15:36

Az agykontrollt ne használd erre.Mármint ne kisérletezz ezzel a módszerrel meghalt hozzátartozóval való beszélgetésre.

Ha nagyon szeretnél ilyet, akkor keress megfelelő médiumot.

Az agykontroll nem erre való, és nem is hiszem, hogy lehetséges, bár eszembe sem jutott ilyenre használni.

2007. máj. 30. 15:21
Ha jól emlékszem, Domján László lebeszélt erről mindenkit. A halottakat békén kellene hagyni.
2007. máj. 30. 15:18
Beszélgetés meghalt hozzátartozóval agykontroll segítségével lehetséges?
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook