Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Sziasztok!
Szép napot Mindenkinek!
Ami meg is lesz/mármint a nap/mert nagyon süt a nap.
Nekünk igazi családi program nem lesz,mert főzök,sőt még mosok is egy adagot.
Fodrászhoz megyek nem sokára....utána meg majd kiderül mi lesz a továbbiakban....
Minden jót nektek!
Sziasztok!Jó éjszakát,szép álmokat!
Ebed után megyünk nincs messze tölünk kb 15 perc kocsival es mindent ki akarunk probalni:))))
Jo lehet mezitlab menni a dolgokon, föleg a gyerekeknek fog tetszeni:))(
Piknikeztek is,,mert épp most néztem meg.
Jó kis helynek ltszik,meg ahogy levan írva.
Én még nem hallottam róla.
Akkor nagyon jó időt Nektek.
Rátok is nagyon ráfér egy kis pihenés .
Te is és a párod is nagyon sokat dolgoztok.
Ennyi Nektek is jár....
Érezzétek jól magatokat,és ne foglakozzatok a gondokkal ,igy is jut belőle épp elég.
Igen megyünk komaromba fürdeni!
Meg Tabajdra ott van egy mezitlabas tura, nagyon jo meg oda megyünk:)))
Ha beütöd a googleba hogy tabajd meg tudod nezni, hogy milyen ez a mezitlabas dolog:)))
Hellóka!
Nagyon jólesett,mostaában nem is tudtunk benne fürödni mert olyan rossz volt az idő.
Ennyi lazítás meg kell...
Mentek végül is kirándulni együtt a család?
Sziasztok!!
Ez igen Pipi, de legalabb pihiztél vegre!!!
Remelem mindenki jolvan es megvan:)))
Most ertünk be a kertböl!!!
Sziasztok!
Megvagyok én,nem vesztem el....
Itt nagyon meleg van,még most is....
Fenn az emeleten 28.5 fok meleg van.Be kell majd kapcsolnom a klímát ,mert nem lesz alvás.....
Közben munka után én is pihiztem,meg újból dolgoztam itthon,ágynemű huzás takarítás .ilyesmik..
Na, meg van egy puha falu medencénk,amibe több mint 5 köbméter víz van abban áztattam magam.
Tornáztam is benne és most jól érzem magam....
Pipit is itt láttam valahol, a fejtörős témák között bóklászik. Majd előkerül ő is!
Jó kapirgálást, vigyázzatok magatokra!
Igen igazad lehet!!
Hat en lelepek, kb 8 percig esett az esö de a fak alatt semmi sincs!!
Kimegyek a gyerekekkel a kertbe,majd este jövök!!!
Hat az uj forum tagok, meg ugy eltüntek mint az aranyfogam:((
Pipi hol van??ö sem jelentkezett!!
Szia!
Nekem fel sem tűnt, szerintem Snaucinak sem fog!
Hogy hol vannak az újak, ki tudja?
Ha akarnak majd előkerülnek, vagy éppen most azon gondolkodnak, hogy valóban akarnak-e ide közénk tartozni, vagy éppen azzal vannak elfoglalva, hogy olvasgatnak visszafelé, hogy megismerjenek bennünket. Majd látjuk... tudjátok, a vak is azt mondta, és sohasem látta meg! :)))
Bocsi Inga neked irtam!!
De neked is irok!!
Ja hol van a 2 uj tagunk??
Boszika es tomi?
Tudtok róla valamit??
Szia snauci!!
Hat nem irigyellek a sok meloért!!
Tudod a parom is melozik 12 oraba de öneki legalabb megfizetik:))))ebböl lesz suli cuc, kirandulás es elöszoba festes es a kocsira 4 uj gumi!!!!
Hat kitartast Neked, sokat gondolunk RÁD!!
Szia igyal sokat!!!
Puszi
Ne csináld már!
Egy akkora cégnél, gondolom belépő kártya, meg tisztességgel vezetett jelenléti ív, akkor legalább a tulóra pénzt kötelesek kifizetni!!!!
Mondd nekik, hogy bár a jó magyar forintot a nemzetközi pénzpiacon még nem jegyzik, de a vatikáni valutáért nem lehet kenyeret venni!!!!
Szia-szia!
Majd csak vége lesz egyszer a szabadságolásoknak! Mert gondolom ebből ered, hogy kevesebben vagytok, akkor másoknak többet kell vállalni. De kitartás, előbb-utóbb vége lesz, hiszem ma már augusztust írunk. Persze a diákok ennek egyáltalán nem örülnek, de hát ez van!
Vigyázz magadra, majd jelentkezel, amikor tudsz!
Ez bizony fincsi kaja!
Nekem most csak egy kis doboz olajos halam van, de jó, hogy eszembe juttattad, lehet hogy mégis az lesz a vacsi????
Lanyok, fiuk en most egy picit lelepek, mert fel kelt a fiam uzsonna stb!!
Majd jövök!!
Igen a parom asott egy nagy gödröt es abba tette a 2 allatot!!
Ja az nem a mi macskank hanem a szomszédé!!
Ja itt szakad az esö, dörög ezerrel:)))
Hat igen!!
En szeretem a kutyakat!!
Jaj tegnap a kertbe 1 patkany volt a szomszéd macskaja hozta ida, utanna meg egy egeret!
Hat majd nem szivinfartust kaptam:(((
Irtozom az ilyen kis allatoktol:(((
Tegnap vacsira sütöttem sajttal töltött pulyka (vagy csirke) mellett 2 db-ot, az egyik megmaradt, most azt ettem meg. Majd vacsorára eszek a tegnap főzött paradicsomos káposztából.
Tegnap nagyon sok volt kcal, amit felzabáltam, azért is kellett 6x lenyomnom a 10 perces gyaloglást. Ma visszább akarom fogni.
Ha a par. káposzta után még éhes maradok, hoztam haza görögdinnyét, egy db-ka belőle, és annyi!!!
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?