Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Szia Ildikó,szép napot neked is:)
Jó étvágyat kívánok az ebédhez!
Milyen érdekes,hogy sok mindenre dallal tudok asszociálni....:)
Hiába, szeretek énekelni és szeretem a dalokat, a jó zenéket...
Mosolyog a nap, nincs felhő csak a sugarak, Köröttünk nevet a világ: a zöld mező, a fű, a fák. Gyönyörű az ég, az élet végre a miénk....
SZÉCSI PÁL:PILLANGÓ
[link]
Egy dolog soha nem megy ki a divatból: a mosoly.
[link]
Helyesebben hangzana így....,mert így volt 34 évig...
Erős vagyok....
De néha szükségem lenne arra,hogy valaki megfogná a kezem és azt mondaná...Ne félj minden rendben lesz együtt megoldunk mindent....
[link]
Sajnos,csak létezett...:(((
[link]
hát nem volt szegény,reggelire lágy tojást evett,sonkát,míg a gyerekek köménymagos levest.ha ezer évig sem értem meg ,a gyerekek miért ettek ilyet,az apja meg miért dőzsölt,idézőjelben.én az utolsó falat csülkömet is odaadnám,már,ha szeretné.egy polgár vallomásai.
Én annyira nem ismertem a munkásságát,de ez a gondolata számomra nagyon találó....:)
nekem kissé unalmas volt,hát amilyen én vagyok,csak a főzés,meg a szülei együttélése érdekelt.
"Egy embernek egyféle rangja van csak, a jelleme." (y)
Márai Sándor
A magyar író, költő, újságíró halálának 29.évfordulója a mai nap.
Évszázadunk magyar irodalmának egyik legjelentékenyebb alakja. Akik nem kedvelték - és sokan nem kedvelték jobbról is, balról is -, azok is elismerték művészi értékét, gondolatgazdagságát, műveinek hatását az olvasók sokaságára.
Szia Lolita,neked is további szép napot:)
pipi es erzsike el kell koszonjek,mert a kompjuterem up date-t csinal.muszaj menjek,sziasztok es holnap ugyanitt!legyen szep napotok!
az embernek a szep es elismero szavak mindig jol esnek!igen a csufolodas nem szep!
azt mondják nem szabadna csúfolni,aki kövér,vagy sovány.mondjuk egy 17 évesnek lehetne már annyi esze.mikor egyszer mentem a gyárba,csinosan felöltözve,hallottam,két férfi mögöttem azt mondja,ebből aztán jó nő lesz.akkor már 17 éves voltam.hát jó nő sosem lettem,de volt egy-két jó pillanatom.akkor már 33 éves voltam.
Nem ismerem hála őket,de nem is szeretnék ezek után megismerkedni velük....:)
atyaisten,akkor neked sem volt ilyen élményben részed.elrágja a vezetékeket,de az semmi,ahhoz képest,amit művelnek,ha sokan vannak,mintha lakodalmast tartanának kicsi visongással.van fönt a padláson egy régi gázpalackhordó akármi,mondom ezek ezen toligálják egymást,aztán rajtunk röhögnek.
ERZSIKE TELJESEN MEGERTLEK!AZ EMBEREK ROPPANT TAPINTATLONOK TUDNAK LENNI!PEDIG SOSE TUDHATJAK,HOGY NEM E VELUK IS UGYANEZ FOG MEGTORTENNI,
nekem vagy húsz éve van csontritkulásom,legalábbis azóta tudok róla.mondjuk a veszélyeztetett típusba tartozom,mindig vékony csontjaim voltak.olyan a lábad,mint a pipaszár,mondták régen.nem kötelező ránézi,lényeg,hogy leér a földig,de akkor nagyon fájt.
A nyest az milyen kárt csinál?
Megpróbáljuk...legfeljebb nem mozdulunk ki, csak ha nagyon muszáj...:)
kivéve a pókot,legyet,szúnyogot,egeret,bár az méreggel.vettem egy élve fogó csapdát a nyest ellen.esze ágában sem volt belemenni.mint is csináltam volna vele,nyüszített volna éjjel-nappal,engem meg feljelentenek állatkínzásért.
szegenyek,nehez ez otthon tudom,mert egy rossz lepes es maris torik a csont.nagyon ovatossak legyetek!
Csak nem mindenki így látja...
Én is attól félek,mert ha csonttá fagy minden,lesz csúszás,meg baleset...
rengeteg emberbol hianyzik sajnos az onkritika.
Az sem semmi,amikor az embernek van önkritikája...
Most nálunk hull a hó kispihékben...bolond egy időjárás...
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?