Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Szia Ildikó :)
Szép napot neked ,és jó munkát,ami ma hanyagolj amennyire tudod,mert biztos nagyon elfáradtál:)
Sziasztok:)
Szép jó reggelt és kellemes új hetet kívánok Mindenkinek!
Naná, hogy!😊👙
Tök jó zene!👍
Azért én is:)
Szerintem hipp-hopp elszalad a tavasz, nem nagyon lesz átmenet, lehet rögtön beköszönt majd a nagy meleg.
Békés, nyugodt, jó éjszakát !
Aludjatok jól!
Sziasztok!
"Csak nyugodt lelkű ember lehet boldog. Akinek a homlokán nincsenek soha fellegek. Akinek a lelkében nincs soha iszap, se ő nem sároz, se őt nem sározhatják be. Minden gondolata egyenes, becsületes."
Gárdonyi Géza
Téli kép...
Madarak éheznek, fáznak,
jégbordás faágon állnak.
Dér szitál, reccsennek az ágak,
szárnysuhogással tova szállnak.
Hópelyhek tánca a széllel,
havon csillanó Napfénnyel.
Csipkét fon a fagy a fákra,
függönyként terül a téli tájra.
Amerre nézek vakító fehérség,
hószemcsét kavar a süvítő szél.
Jeges takaró fénye felém árad,
madárfészkek árván elhagyva állnak.
Ne feledkezzünk el a madárkákról!
Horváth M. Zsuzsanna
További kellemes estét,ebben a zord téli időben...
"A természet olyan, mint egy szimfónia, amelyet csendesen vezényelnek."
Deepak Chopra
Ma nem tudom miért ,de nem lesz a Duna tv-n a MAGYARORSZÁG SZERETLEK,pedig azt szoktam nézni..de 21:00-tól lesz az Örök tél
Magyar filmdráma ezt megszeretném nézni...
Itt van a rövid tartalma...
1944 decemberében orosz katonák nőket gyűjtenek be egy dél-dunántúli kis faluban. Azt mondják, dolgozni viszik őket három hétre. Irén, a sváb fiatalasszony - akinek férje a fronton harcol - kislányát és szüleit hátrahagyva sorstársaival nekiindul az ismeretlennek. Bevagonírozzák őket és egy hosszú és keserves vonatút után a Donyec-medence egyik táborában találják magukat. A svábokat, mint háborús bűnösöket kezelik, és felelőssé teszik őket a német katonák által elkövetett borzalmakért. A táborban, a bányában embertelen körülmények vannak, keveset ér az emberi élet. A lelkileg és fizikailag is összetört Irén megtetszik, egy fogolytársának - a maga szabályai szerint túlélni igyekvő Rajmundnak - akinek az életét is köszönheti. A férfi és a nő között különös kapcsolat szövődik, melynek épp úgy szabályai vannak, mint a túlélésnek. Vajon sikerül-e hazajutniuk? Milyen áron élheti túl az ember a poklot? Beteljesülhet-e egy lágerben született szerelem, ha mindkettőjüket család várja otthon? A Félvilág és A berni követ alkotóinak, Szász Attila rendezőnek és Köbli Norbert forgatókönyvírónak új filmje a 250 ezer Szovjetunióba deportált magyar állampolgárnak állít emléket, akik közül 100 ezren soha nem tértek haza.
Nem pihentetni, edzeni kell a fájós ízületeket!
A tudomány mai állása szerint az ízületi bántalmak a gyógyíthatatlan betegségek közé tartoznak. Részben megelőzhető és a fájdalom enyhíthető, de jelenleg csak a panaszmentesség elérhető. A mozgás a leghatásosabb gyógymód a fájdalomra, persze ehhez a betegnek keményen át kell lépnie a komfortzónáját.
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?