Hoxa klub - amely nyitott mindenki számára (beszélgetés)
Sziasztok:)
Jó reggelt és szép csütörtöki napot mindenkinek:)
Szia Lolita,ember tervez ,isten végez szoktak mondani,majd jõssz amikor tudsz.
Szép gesztenyeestet neked...
Jó éjszakát és szép álmokat....
Kiss Norbert - Add nekem a holnapod...
Mit sem ér a holnap álmok,
S tervek nélkül,
Ahogy a szivárvány a zivatarban
Vízcseppekre épül.
A téglák sem alkotnak
Malter nélkül falat,
És fogaskerék nélkül
A mutató sem halad.
Minden egyes perc és óra
Egy örökkévalóság,
Mikor szívem zörejéhez
Nincsen hallgatóság.
Illatod a párnám
Elszánt zsoldosként őrzi,
Nem szállok vele harcba,
Nem is tudnék győzni.
Nem emlékezni akarok,
S a múltból táplálkozni,
A mostot akarom, veled,
S ez sosem fog változni.
Légy az örök múzsám,
Hogy elmondhassam nem félek,
Add nekem a holnapod,
Én csak erre kérlek...
Leo Rojas ~ Watch Over My Dreams
Van a féltés... Nem az öncélú, nem az, ami nem féltés, hanem féltékenység, amely birtokolni akar, kisajátítani. Hanem az, amelyik önmagadért félt. Amikor minden porcikám, minden lélegzetvételem, szívdobbanásom arra vágyik, hogy adhasson neked. A féltés, amelynek egyetlen célja, hogy élj, hogy szabad légy, és boldog. A féltés, amely akkor boldog, ha téged is annak lát, annak tud. És ezért mindenre képes, mindenre hajlandó. A féltés, amely azért szenved, mert te szenvedsz. A féltés, amely akkor is ad, ha távol vagy, ha nem lehet melletted, ha csak töredékét adhatja önmagának. A féltés, amely gyengéden óvni akar téged. A féltés, amely türelmes, amely vár, vár, vár... Igen, van ilyen féltés.
Csitáry-Hock Tamás
Megyek Piramist nézni,már csak a héten lesz...
helyette egy nem tudom milyen műsor a Bezár a bazár című lesz a megszokott párossal Tillával és Majkával...
A következő napokban már nem hűl le jelentősen a levegő hőmérséklete, de szél tovább borzolja a kedélyeket.
Csütörtökön beborul az ég és egy gyenge hidegfront hatására elszórtan záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Az élénk szél délnyugatiról északnyugatira fordul. Délután 14-22 fok körül alakulnak a maximumok, a Tiszántúlon lesz a legmelegebb.
Ami nem lesz meglepő hogy narancssárga esetleg piros eső is eshet,mert dél felől nagy mennyiségű homokot fújt a felhők közé az erős szél...
Még addig meddig,megéljük,hogy igaz lesz a mondás is ,"majd ha piros hó esik"....:)))
A jövőben nem rendelkezhetünk elhunyt családtagjainkról, nem számít mi volt a végakarata!
Meglepő üzenetet küldött a Vatikán a katolikus hívek számára.
Közölték, hogy komoly változások lesznek a temetkezési eljárásokban, ugyanis nem fogják engedélyezni az elhunytak hamvainak otthon tartását, de még a hamvak a szétszórását sem!
Az egyház 1963-ig magát a hamvasztást is tiltotta, de ahhoz még mindig ragaszkodnak, hogy a halottakat csak temetőben vagy felszentelt helyeken lehessen eltemetni. Úgy vélik, ha valaki otthon tartja a szerette hamvait, azzal elveszi tőle a megemlékezés lehetőségét.
A Vatikán akkor is tiltja a hamvak szétszórását, ha azt az elhunyt kifejezetten kérte végakaratában. Továbbá nem engedélyezik azt sem, hogy a hamvakat a családon belül szétosszák, valamint nem lehet belőle sem emléktárgyakat, sem pedig ékszereket készíteni.
Tavasz
Szelíd fénye a tavasznak, beólálkodik
fényt hozva a szobába.
Körbenéz... elhúzza köntösét a félhomályban,
melynek nyomán fény árad.
A rigó kint énekli a nászdalt,
és az út mentén az első tavaszi virágok nyílnak.
A fák között csak szellő ringat
és átjár mindent a tavaszi áhítat.
A napsugara még egy-két ködfoszlányt símogat
mely érintésére tovaszáll.
A tél kapuja.csikorogva, hosszú időre bezár.
Léria Dipán
Az idézet tetszik.
Hanem a könyvei...😛
Nagyon sok idézet van,amelyiknek nem ismerem az ihletőjét,de tetszik a gondolata és idehozom...
Valahogy így voltam Koontz úrral is...:)
Biztos erről van szó,rengeteg könyvet írt és utána néztem 166 idézet van tőle...
Én nem olvastam a könyveiből egyet sem,jó párat megfilmesítettek belőlük...Nem sorolom fel itt a Wikipédiában utána nézhetsz...
Ha ez a Koontz a regényíró, akkor őt nagyon nem szeretem.
Összevissza egy könyve van, amit el tudtam olvasni, a többi... pfffff...
További ajánlott fórumok:
- Ha nem mondhatod el senkinek, mondd el hát mindenkinek!
- Játék: Mindenki Dominója!
- Jöjjön mindenki, aki januártól kalóriát, esetleg ch-t is számol, és így próbálja karcsúvá enni magát!!!
- Nem mondom el senkinek, elmondom hát mindenkinek!
- Más is tapasztalja, hogy meg kell szakítania mindenkivel a kapcsolatot, mert csak akkor jó mások számára, amikor nincs más?
- Ha felfüggesztem facebook fiókom, akkor láthatatlan leszek mindenki számára, és a bejegyzéseim is törlődnek?