Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
nem tudom mit egyek,ezen gondolkodom nagyon.
Különben csatlakozom Moncushoz tehénvásárlás ügyben,mert ma eddig 2 litert nyomtam be.Igaz,a tej eddig is ment,de nem ennyire.Tehát a tej a biztos meg majd kitalálok valamit mellé!
Ok!:)Te szegény,ez ám gyógyithatlan:)
Jó éjt neked is,szép álmokat!
a könyvön pedig elgondolkodom!:)Az első vásárlóm már megvan,nagy bukás nem lehet:)
Holnap jövök
puszi neked!!!!
Ma nem vacsizom, későn uzsiztam. (esetleg gyümölcsöt eszegetek)
Te mire fened a fogad?
Még egy ártatlan véreb sem lehet a te B.B.-dtől biztonságban.
Megyek, drága, mert Vészhelyzet, és én (Óh, szerencsétlen) kórházsorozat-függésben szenvedek.
Sok-sok jóéjt puszi!
Egyél, hízzál, írj könyvet (én megveszem)!
Holnap estére (merthogy ilyenkor szoktál jönni) várlak!
:)tényleg izgibb lett volna.:)
a kutyák elmenekültek,mert elkezdett rikácsolni.nem birták az ártatlan jószágok:)
Bevallom, volt egy sejtésem, hogy nem pucéron flangál, csak viccesnek találtam volna, ha mégis.
Végül széttépte a kutyákat, vagy sem?
Tőle kitelne.:)
Ma két hatalmas kóbor eb bejött az udvarra.Én észre sem vettem,csak arra figyeltem fel,hogy B.B. kirohan piros kis mamuszában és veszettül kiabál:)
mulatságos volt!
Pláne hogy még fényképes bizonyitékkal is akarok szolgálni:)))
Apám erre azt mondaná:"Levetette az agyam az ékszijat."
Na,kb,Eddy is igy érzett:)))
az a baj,hogy költöznek,ezért ilyen sürgős nekik....de valahogy,nem tudom na!Érted!!!!:)
Ennyi Dórit egy helyen!!!!Jó lesz ez,főleg ha a végén mindkettő Jannisz,alias Jánoska lesz:)))
Tényleg csavar:)megnéztem,majd le is fényképzem nektek:)Azt mondta az uram,hogy le volt festve az az aluminium lapocska,aminek a közepén van a csavar,azért néz ki igy.
Jól összeszidtad legalább azért mert nem madárkakinak nézte???:)))
Igen,van egy nadrágom,nagyon kényelmes!De be kell szereznem még egy párat!
Valamivel már nagyobb a pocakom a jóllakottnál,igen:)a régieket meg sem kisérlem fölvenni...
a párom már azt szeretné,ha nagyon látszana a dolog.:)Köszi,nem indithatok egyből a 9.hónappal:))
a szomszéd csaj oda akar adni nekem egy csomó baba holmit,nem használtak.Félek a dologtól...ez a fránya babona:)))