Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Oké,jó munkát neked.
én itt leszek!!!!!
Édes Vicám! elmegyek dolgozni.Tegnapról maradt sok-sok naplóírnivalóm. Igyekszem, hogy a szokásos hétre ide érjek! Sok puszi neked!
Sajnálom a kezecskédet! Az égés iszonyat fájdalom! Puszi-puszi!
Értem.Akkor várjunk!!!!Minden oké lesz ott,majd meglátod.
Én holnap megyek fél 11-re.gőzöm nincs,hogy egész pontosan milyen tesztet akar rajtam végezni a doki,mert hozzá kell mennem nem a laborba.
szóval várjál még,lehet hogy holnap szervezhetetd azt a temetést,ha nem térnék vissza.:)
JA!
Köszönöm az emaileket!!!Egy egész sereg várt rám:)
a legszebb lemezboritók tényleg a legszebbek:)))
Szia Moncsi!
Komolyan hiányoztatok!!!!!!
Mi volt a dokinál????
Helló Csavargók!
De örülök nektek!
Az a lényeg, hogy ne készüljetek még a temtésemre. Semmi nagy baj nincs.
Szia!
hát...épp eléggé.Úgy igazán megmarkoltam.:)Fáj rendesen.Lekezeltem,van itthon egy jó kenőcsöm,bekötni nem kötöttem be,mert az a jó,ha szellőzik.
sziasztok csajok!
szánom-bánom....,de most itt vagyok és mindent bepótlok!
szóval.az úgy volt,hogy nem tudtunk rámenni a netre.Aztán kijött egy pasi a telefontársaságtól,ellenőrzött valamit,közölte,hogy nem a vonallal van a baj,hanem a géppel.Na jó.Akkor keressünk szerelőt.Hosszas imádkozás árán kijött a drága.nem volt sok értelme,mert magával vitte a gépet,ennyi erővel mi is elvihettük volna.Ma 5-re igérte hogy jön,késett,de itt van.Hála az égnek.az egy dolog,hogy én dühöngtem,de az uram net hiányában elbukott egy szerződést.Na mindegy.
akkor.Totál összeégettem a tenyerem.Vicces sztori,de baromira fáj.Villanytüzhelyem van.alig hogy elzártam a kaját,a párom hazaért.Oda ment,hogy szedjen kaját.A fedőt szépen ráhelyezte arra a főzőlapra,amin főztem.Én meg asszonyos mozdulattal megmarkoltam a fedőt miután befejezte,hogy visszategyem a fazék tetejáre.Hát...nem kicsit visitottam.
szóval ez van.
Most már vagyok és visszaolvasok!!!
Újra jelentkezek!
ma estére várható vagyok, mivel az angolunk át lett szervezve holnapra és a kaja nagyságrendileg készen van, úgyhogy....JÖVÖK!!!!
NA már mostan itten vagyok és nem lakberendezés volt a távolmaradásom tárgya, hanem eccerűen az, hogy ma estére jön ugyebár az inglis-csóka igazi magyar vacsorára! De a múltkoriban már evett sertéspörit noh-kedlivel és csemegeuborkával, utána meg somlóigaluskát és ezt ugyibár mégsem adhatok újra!!!!ezért tegnap este paprikás-tejfölös csirke gyártmányolás volt, utána meg megvarrtam a konyhába a függönyt, mégiscsak külföldi úriember érkezik, hogy néz mán ki a házam, ha mindenhol van függöny, épp csak a konyhában hiányzik, mert lusta vagyok megvarrni (egy hete a kikás zacskóban pihen) aztán még lereszeltem az uborkát a salátához, és végül meg is csináltam, aztán gondoltam a mákos gubához is megdarálom már a mákot... és így tényleg nagyon eltelt az idő!!!! Ti már réges rég hármat álmodtatok mire én a fürdőkád közelébe értem!
Ma meg én ugyebár fél ötig nyomom itt bent az ipart, utána jön a tanítvány hétig és mikor lennék készen, ha nem készültem volna elő!!!!
Úgyhogy se mutter, se kobrás, csak ez a fene nagy harci helyzet!Megértettétek????!!!!Engedélyt remélem így kapok, és legális a távolmaradásom:))))
Kikikém az élménybeszámolót én is nagyon várom!!!
Monesz! Csak ügyesen a dokinál, engem is nagyon érdekel, hogy mi a pályusz nálad!!!!
Üdv az újaknak!
MV
Várom! Köszi!
Tényleg gyere máskor is, ha ráérsz!
Szia!
Cupp-cupp! :DDD
Jah, és köszönöm! - Mármint azt, hogy felhívsz majd... ;)
Tényleg!
Bip-bip! Wwwwwwwwuuummmmmmmmmmmm...........!!
Hát peeersze!
Lopom én a pénzt?
Tényleg pusz-pusz!
Viszlát kis bippegős gyalogkakukkom! :))
Pusssz
Rendi-bendi! :)
Bár én annak is örülnék, ha a vizsgálat előtt felhívnál és kihangosítva hagynád a telefont, hogy mindenről azonnal értesüljek... :)))
Na, húúúúúúúztam!
Puszi!
Jó éjt!
Akkor a szokásos időben... :))
Másnem dobok rád egy esemest :)
Ehjj, fene a jódógunkat! :D