Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Sziasztok csajok!
Végre be tudtam lépni,már vagy egy órája próbálkozom:(((
Sikerült összepakolnom!!!!!Éljen.Már csak egy-két apróság van,amire a lakásban kószálva lelek rá és úgy érzem,hogy esetleg szükség lehet rá...:)
reggel 5-kor kell kelnem.fújjjjj.
Itt leszek,többé-kevésbbé/mosogatok stb./ és várlak benneteket.Érzékeny búcsút kell ám vennem:((((
tanítok 3/4 nyolcig, utána jövök és mesélek!!!
iszonyatosan várom már!!!!
jók legyetek!
puszi mindenkinek
MV
Szia Kiki!Nálunk is esik az eső,nagyon utálom.
De te jol meg mondtad neki
Már nálunk is csak az eső esik, hogy b@ssza meg! :(
Helló,Hip-hip!:D
Nálunk eső esik egész nap:((
Elég ügyes voltam ma, de a holnap lesz igazán az én napom. Igyekszem délután felkészülni, hogy est jöhessek. Puszi!
Moncus, már lyukad az oldalam!
Sziasztok! Hip-hip-hurrá!!!! Esik a hó! ;)
Egyenlőre ennyi történt, mióta nem beszéltünk... :D
Én is idedugom az orrom estefelé!
Pussz!
megjöttem egy gyors bekukkra, holtfáradtan, de örömökkel, istenien sikerült eddig minden! ezt komolyan mondom!!!
az urammal szuper vitatkozás volt soron tegnap, de talán túléli a kapcs, majd elméselem nektek személyesen!!! eccerűen férfiból van!
holnap még ugra-bugra talpig magyarban:)))
este prószilok jönni, hogy itt érjelek titeket!!!
puszi mindenkinek!
legyetek jók:)
MV
Akkor én is! Csók nektek! Eliszkoltam sünizni!:))
Csajok,én is megyek,mert nagyon álmos vagyok.
holnap majd jövök.
puszi nektek
jó éjt
Mentem, mert jött az uram, majd még bekukkantok. :)
Puszi
Ha te se tudod! Most hogy mondod, mintha évadzáró lett volna a múlt 7en!
lecsípni, eldugni? Én így szaporítok növényeket:))
Na azé! :DD
Te, lesz ma Háuz?
Nem, bocsi.Nem jó a fogalom...illetve a mögé pakolt gyakorlat.Ezt gondolom, oszt mondtam. Nem vitáztam! Eszemben sincs!:DD
Ma megpróbálkoztam - életemben először - a futónövényem szaporításával. Kíváncsi vagyok, túléli-e!? :)))
Ezt magyarázd el annak a vénséges, szikkadt ovónéninek! ;)
én ízlésformálásnak nevezném.A szabadelvűségről nincs jó véleményem. Akik eddig hangoztatták, úgy értették, hogy a gyereknek nincsenek korlátai, az égvilágon mindent megtehet.
Jó, de igazából az egész mese nem dramatizálásra termett az egyetlen beszélő szereplőjével, aki 2 mondatot bír mondani a mese teljes egésze alatt:))
Már küldheted is! Az ikreken tudok gyakorolni! :)
Örülök neki, hogy Te is a szabadelvű nevelés elkötelezettje vagy! :)
Szólj, ha segítség kell! Kifogyhatatlan készleteim vannak!:D
Szerintem simán mehet az Ákos. Volt olyan csoportom, akiket Sade-ra, meg Sting-re altattam. (meg lehetett győzni azt a főnököt, hogy a jelen kor igényes zenéjét is meg kell ismerniük a gyerekenek:) Semmi bajuk nem lett.
Köszönöm az együttérzést! :)
Igazándiból még mindig jobb szerep volt, mintha pl én lettem volna a lábtörlő... :DD
Mi pont mostanság beszéltük Norccal, hogy át kell majd böngészni ezeket a gyerekmondókákat meg énekeket, mert egyikünk se tudja csak a Tente-baba-tentét, hosszú távon az meg egy kicsit unalmas... Ákost mégse énekelhetek neki! :)
fa,fa oké.Az a lényeg,hogy a Sün Balázsban volt.Nem??:)
Jaj, imádják a gyerekek is! A legtöbb csak 4 éves, de már fele társaság kívülről fújja!
Sün Balázs nagy kedvencem volt ám! Oviba mi előadtuk egyszer, be kellett öltözni. Én fa voltam :((((
További ajánlott fórumok: