Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Jaj de jó!
Majd írjál, mi a helyzet! Nagyon izgulok!
Ilyenkor olyan lassan telik az idő.:((
De szerintem nincs baj.
Eredményes asztalborogatást!:))
Puszi!
:)
aha, fiú-lány vegyesen..jó buli volt amúgy..meg este is jó volt a buli.. sőt! a párom meglepett és lejött utánunk..nagyon jól esett!!nagyon örültem neki!
Picit most mennem kell,mert hajmosás és vmi ebéd főzése,teregetés,aztán egy kis asztalborogatás a számgépesnél :))))) Szóval majd érkezem,most rohanok :)))
Sziasztok!
Szia Lujzika!
Én is remélem hogy csak a tüsző és semmi komoly, és hogy nem zavarja meg a babát.
A részvétel a fontos!
Fiúk és lányok vegyesen játszanak ezek szerint?
Nem smemi doki. Biztos röntgen szemei vannak.:)) Kézrátéttel nem tud gyógyítani esetleg.:DDD
De félretéve a tréfát, sajnos ilyen a magyar eü. Nálunk is volt olyan, hogy Soma kézröntgenét nekem mutatta a doki, látok-e rajta valami elváltozást. Normális??!!
ááá, dehogy..kivételesen nagyon bénák voltunk, aztán meg mikor már ment a szekér akkor már mindegy volt.. asszem 10.-ek lettünk :(
a sérülést is ott szedtem össze..az egyik fiúval ütköztünk..egy labdára mentünk ketten, és lendülettel fejjel a bal mellem alatt kötött ki :(
tegnap voltam orvosnál is vele, mert nagyon fáj, még akkor is ha levegőt veszek..
hát a kórház(baleseti ügyelet)egész vicc volt.. a doki meg sem nézett..ultrahang+röntgen.. mikor írta a papíromat, megkérdezte, hogy be van - e kékülve.. kiröhögtem.. mondtam neki, hogy a mellem alatt van, nem látom, de szerintem nincs..erre beírta, hogy nincs légzési problémám, duzzadás és bőr színének elváltozása nem tapasztalható.. :) RUHÁN KERESZTÜL...
:o
nem pite, mi?!?!?!
Szegénykém!:((
Gondolom a meccsen. De legalább megérte?
:)))
A lényeg, hogy működik.:))
Újra itt :))) Ma sem igérem,hogy sokat leszek,mert annyi dolgom van,de képzeljétek,9 hónap mosógépnélküliség után kaptam egyet kölcsön,igaz,hogy kb. 25-30 éves,de legalább mos.Most mindjárt vagy 5 adaggal tesztelem :))))
Már megy a 3. és még a gép is bírja :)))
Aztán ma futok mindenfele,de ez nálam már megszokott :(((
jó reggelt!
de korai vagy ma!