Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Jaja:-DD
Meg egy halom vérvételes beutalóval meg belgyógyászatossal.
Szia!
Igyekszem odafigyelni.
Mindig csak a baj van azzal a hajjal.:))
Szia!
Köszi, már jobban vagyok.:)
Jó lesz, ha kibeszéled a sok sérelmet. Majd gyere, ha tudsz!
Szia Vica!
Köszi :-D
Sziasztok csajok!
Chris,én is láttam a sztárfotót,édes:)
Lujzi,tényleg egyél,meg igyál sokat...vizre gondolok:DTényleg durci Dorci a képen.Halálosan megsértődött,mert hajat kellett mosnia...újabban rém nagy balhét csap hajmosáskor:S
Kriszta,neked kitartást,remélem rendeződnek a dolgok!Remélem jót tesz a barátnőzés!
puszi nektek
Sziasztok!
Ma nem tudok jönni,mindehol csak a gond és a baj,anyu is egyre rosszabbul,párom egy őrült,hivatalos dolgok is várnak rám és egy bnőmmel próbálom majd kibeszélni a gondjaimat.
Mindenkinek szép napot,Lujzi neked jobbbulást és tessék enni!!!!
Köszi, jól vannak. A gyerkőcök unatkoznak egy kicsit, de igyekszem nekik is elfoglaltságot találni. Párom is dolgozik ezerrel, pedig nem lenne szabad ennyire hajtania. De nem hallgat rám.
Ez a nyár most a munkáról fog nálunk szólni.
Most mennem kell.
Vigyázz magatokra!
Puszi!
Igen jól van úgy tünik.
Veled mizus?
Persze, mert ott mégiscsak közelebbi képet tudott csinálni.
De a lényeg, hogy szépen fejlődik, jól van.
Szia Chris!
Legközelebb már még jobban fog látszani. Azért már ezen is látszódnak a körvonalak.:))
Szia Lzjzika!
Hát igen úgy tünik hadonászik, de ezen alig látszik még. De ez már hasi uh volt. Ahhoz képest hogy az előző kép még hüvelyi volt...
Vica, látom neked sincsenek jó napjaid. Kitartás!
Az utolsó kép durci Dorci.:)))
Sziasztok!
Tegnap majdnem kinyúltam. Olyan rosszul voltam délután. Rámjött a remegés, gyengeség, hányinger. A cukros üdítő sem segített. Lehet, hogy a nagy hajtás miatt volt, meg hogy tegnap nem is volt idő enni, csak 1-2 falatot.
Még ma is kicsit gyengusz vagyok.
Szia Lujzi!
puszi
Bocsi csajok, de lépnem kell!
Puszi Nektek!
Szia Kismami!
Csak ne rohangásszál ide-oda! Látom, voltál dokinál, meg mész a védőnőhöz is. Óvatosan!
Most van átadás az egyik nagy munkánál. Közben meg gyártjuk az ajánlatokat egy másikhoz.
Amennyi papírt most elhasználunk, lehetne saját papírgyárunk.:)))