Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Sziasztok!
Látom, jól telt a napotok!:))
Ma cseréltünk a munkatársammal, korán mentem,korán jöttem, itt vagyok!
megyek csinálok rántott pipimellet:)
majd jövök
puszi
De jó Vicus!!!Látod még jó hogy bementél a faluba!!!
Most erről a kiscicás dologról jutott eszembe egy kedves kis történet,már pár éve történt de nekem olyan aranyos.Kocsival jöttünk haza a még akkor sógorommal és látta hogy megy az úton egy sündisznó.Megállt a kocsival és megvárta míg átsétál a sünike!!!Sokan biztosan nem törödtek volna vele,inkább átmentek volna rajta!!!
Nem nagy sztori de szerintem tök aranyos kis történet:))))
Sziasztok!!!
Visszaértem:))
Lujzika lehet,hogy tényleg lát bennem fantáziát a doki:DD de tény,hogy nagyon jól esett a séta.
És egy példa hogy milyen jól elmennek egymás mellett az emberek:beugrottam a faluban lévő boltba.Nem járok gyakran az igaz,mert elintézzük a városban a nagybevásárlást egy hónapban egyszer.Egy párszor viszont már megfordultam ott.És most jöttem rá,hogy aki ott dolgozik az egy magyar lány.Egy másik csajjal beszélgetett igy jöttem rá.Persze ő sem tudott rólam:)Már 3 éve itt vagyok meg ő is és nem tudtuk.Elég gáz...:)Természetesen örültünk egymásnak:)Pedig ez egy pici falu.azt hallottam,hogy vannak más magyarok is,de addig nem jutottunk el,hogy találkozzunk is.:)
Az uram megmutatta a macskagyilkosság tetthelyét...:)a hulla már nem volt ott szerencsére.Nagyon a szivére vette és bebeszélte magának,hogy valami rossz fog történni emiatt.Hogy ezek milyen babonásak!!!!
Elég annyi, amennyi jól esik. És nem számít a kor.:o)))))
Vannak olyan tizenévesek, akik egész nap csak tunyulnak. Az én szüleim már 60 felettiek, de úgy nyomják a rock&rollt, hogy még én is irigylem, mennyire aktívak.
Az unokákhoz gratulálok!
Szia Timcsi!
Örülök, hogy Zozónak sikerült produkálnia végre.
Remélhetőleg nem ismétli meg újra a produkciót.
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek.
Mindjárt elszáguldok a faluba:)nem mintha nagy élmény lenne,de sétálnom kell.
az én drágám magába fordult és vezekel:)Szegény...reggel indult és volt egy idegen macska az udvaron.A maccs megijedt tőle,kiszaladt az útra és pont jött egy autó...nem kell részleteznem,a cicával végzett az élet:(van ilyen sajnos:(
Na,indulok és majd jövök valamikor
puszi mindenkinek
Szép napot mindenkinek!
Látom, megkerült az elveszett leányzónk is. Ennek örülök.
oké:))
jó éjt neked is holnap találkozunk
puszi
nem küldelek csak gondolom nem lehet könnyű már ekkora pocakkal sokáig üldögélni!!!Nekem sem könnyű pedig már csak a maradék hasam van:DDZozotól kaptam és megfogadtam mindig viselni fogom:DDD
Na akkor megyek én is,a telóm bekapcsolva,várja az sms-t:)))Na de ma éjjel alugyál csak:))))Puszi!!!Majd holnap!!!!
Életveszélyesek:DD nagyon tudják mondani:))
Nem tudtam előtte görögül,mellette ragadt rám:)