Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Köszi!
Neked is szép napot és szép hétvégét!
Mennem kell és hétvégén nem leszek gép közelében.
Puszi!
igen.nagyobb szivfájdalmam az eper,állitólag azt sem szabad enni.
na tényleg megyek,éhes vagyok
további szép napot neked
remélem gyorsan elmúlik a gyulladás!!!
puszi
hát akkor egyél
Sajna tatárt nem ehetsz még egy darabig:(((
ezeket is imádom:)
mostmár totál éhes vagyok:)
Az fincsi.
Ebédre most nem fussa az időmből. Vacsira pedig paradicsomos húsgombóc lesz, meg van bekerve tatárbifsztek.
valahogy kinyomom,igaz:)
fokhagymás malachusit gyártok:)
és te mit eszel?
Valahogy majdcsak kifér.:)
Mi finomat főzöl ma?
:)
még nem. minden egy kupacban van:)ideje lesz megkezdeni a rakodást:) Bár,ha Dóri igy igyekszik,semmi nem sürget:)
megyek és gyorsan összedobok valami kaját.
Puszi
Nem vehetem be, csak akkor, ha nagyon fáj.
Másrészt holnap sok a dolgom is.
Na de beszéljünk valami felemelőbb dologról.
Átpakoltál már a bőröndbe?:)))
Átugrottam a fogdokihoz (még jó, ohgy a szemközti épületben van), és azt mondta, azért fáj, mert kiöblítettem az alvadt vért a sebből (bocsi a nyers fogalmazásért), és most kint van a csont. Kaptam rá egy förmedvénnyel átitatott gézcsomót, amit hétfőn cserél. Ez elzsibbasztotta most. Írt még fel egy gyogyit, de mondta, hogy csak végső esetben, mert lórugás.
Úgyhogy most jól megszívtam, de van remény, hogy rendbejön.:)))
DDDDD Halmozzátok az élvezeteket?
Ami eddig tiltott gyümölcs volt, most bepótoljátok:))))))
Biztos fáj neki,de járkál,jó,hogy itthon van,biztosan érzi,hogy mostmár minden oké lesz.
Megkönyebbültem:D,nem is kicsit.De azért majd megörökitem, a pocakját,remélem nem látom igy többet.Szegény olyan fura csupaszon:)
Igen,Dóri gondolt egyet.Olyan jól ellubickolt most is.Ha igy folytatja gurulni fog mire kijön:D
Mondom Eddynek,hogy marad a szex.Erre ő,hogy nem jó,mi van,ha még visszább húzódik:D bolond:)Mondta hogy jó,szex,utána meg elvisz motorozni,valami segiteni fog:D ugyanis itt most javitják az utakat...végig mennénk tuti megszülnék a végére:)
Szegény Csucsi! Reméljük, most már hamar rendbejön.
Úgy tűnik, Dóri meggondolta magát.:o)))) Rájött, hogy bent a legjobbDDDDD Szép nagy lesz, mire kibújik.
Lujzika remélem gyorsan rendbejössz.nagyon tud fájni az ilyen:(((kúráld ki magad gyorsan.
Timcsi,te is dobálj be egy pár vitamint hogy babázhass.:)Gratula a párod melójához:)
nem voltak élő kiscicák,amik megszülettek azok is halva születtek:(
Na beszámolok.
Voltam a dokinál.Drága gyermekem remekül elvan odabenn,nem gondolkodik pillanatnyilag azon,hogy kibújjon.
Mit gondoltok mekkora??? 3579gr-nak mérte a doki.
Jól tartom a kis édest:D
Jövő hét csütörtökön megyek nst-re,aztán vissza a dokihoz.Azért majd lassan kibújhatna:DD
Hazahoztuk az én felszabdalt,csupasz pocakú Csucsimat.Jaj,szegénykém be volt húzódva a ketrece sarkába,annyira elhagyatott és riadt pofit vágott.Aztán egész úton nézelődött hazafelé.Ahogy megérkeztünk egyből szaladt a tálkájához:DD Most pedig nyávog,biztos fáj a sebe.Egy hét múlva jön a doki és kiszedi a varratokat meg szurit is kap.Azt mondták,hogy tényleg az utólsó pillanat volt!!!
Szia Vica!
Hogy vagytok?
Csucsi?
A fene vigye el!
Olyan szépen megformáztam egy szép nagy 10-est a kicsikből,de semmi nem maradt belőle mentés után.
Vica!
10 10
1010 10 10
10 10 10 10
10 10 10
10 10 10
10 10