Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
ugye?mondom én...csak számonkérni tud:DDD
Kinek? Má mégin csak rébuszokba beszélsz.
Hali!
Lusta vagy visszaolvasni??!!
Hogy vagy?
Babás képekért? Miféle babás képekért? Jaaaaa, hogy a hasamról! ÁÁáhhhháá!
Szia Chris.Épp most vettem le a képet róla,ha akarod visszateszem.Megmütötték és ma haza hoztuk.Itthon már jobban van,viszonylag jól érzi magát:)
Jaja! Pont ezt készültem én is a szemére hányni! Ha így mérjük, akkor szegény Ákos-baba pucér popóval marad.
Sziasztok!
Vica mi van Csucsival??
nem mondod komolyan hogy minden egyes ruhadarabról képet akarsz látni.TEEEEE,akinek hónapokig könyörögtünk a babás képekért,Hmmmm???:DD
Hát tán nem így van???? Mindenki csak beleskelődik, aztán szeva.
Tényleg, Moncs! Mi lett a vámpíros emberkével? :D
Csak hozom a formám. (pislog, pislog) :D
Hát jó, csak mondom úgy ki van hangsúlyozva, hogy RUHÁCSKÁK, meg a pici cipő, de az is csak dísznek... Mondom mostmár csak rákérdek! :D
:DD Pech. Innen amúgyis mindenki kikopik egy idő után. Nem bírják a pofánkat. :DDD
:)))
Hogy is mondjam: Neked se a lábad fáj,ugye???!!
nem drágám,szalagavatóig ossza be!!:D
Pont, amiről itt beszélsz!:))
és ha valaki beleolvas a fórumba:DD
Te, Vica! Azért vettetek még más ruhákat is annak a gyereknek a 3 bodyn kívül, ugye!? :DD
na igen:) hát még látni milyen volt.érdekes nem szörnyülködtem...lehet ez már nálam a szülés előjele...:)
Jesszus! Még jó, hogy a csinikkel nincs ilyen problemasztika!
Auuu! Ez kicsit naturalisztikus lett! :)
Csak annak, aki meg akarja csodálni a babarózsaszín kosarat ... klik ... és voálá! :D
:DD inkább le is veszem őt.ha valaki kiváncsi majd felteszem:)
nem tudta megmondani,azt mondta van ilyen elég sok esetben.Ami fura volt neki,hogy ugye Csucsi most volt először vemhes és igy végződött.
elég nehezen szülte meg azt a 2 kiscicát is,amik kijöttek.nem lesz gusztusos...kijött belőle valami,olyan volt mint egy kis léggömb teli vérrel...igy kezdődött.aztán nagy sokára a két cicc.lehet hogy az utólsót már nem birta kinyomni.
Nálam is így van! Kicsit morbid...
:DDD
Azért király, mert nálam Csucsi helyett csak a mózeskosár látható és mikor ráklikkelek, akkor látszódik a hasa. Képzeljétek, ha más is ki akarja nagyítani a kosarat! :DD
A doki mit mondott,miért haltak meg a ciccek? És miért maradt 1 odabent?
További ajánlott fórumok: