Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Szia Kiki!
Úristen! Kicseréli az összes alkatrészt ennyi pénzért?!
Azért hetente valamit tegyél bele abba a kórházi pakkba.:DD
Szasztok!
Köszi a dícséreteket! (pirul, pirul) :DD
Hát nem tudom, akkor lehet, hogy ez a mosógép tényleg nem véletlen... :D
Telefonba azt mondta a csávó, hogy ha alkatrész baja van, akkor annak a beszerzése 20-tól 40.000 Ft-ig is mehet. Vazz, akkor már veszek egy újat... Ráadásul 2 hónapja járt le a garanciája. ÁÁáááááá, szerintem ezek direk úgy vannak megcsinálva, hogy a garanciás időszakot kihúzzák, aztán kampec. :)
Monesz, jó hírek, jó hírek, mennek a drukkok, a pelust meg majd megoldjátok valahogy, ez ne legyen hátráltató tényező!
Ja, amúgy már minden megvan, már csak a kórházi pakkot kéne összeállítani, de még húzom-halasztom...
Kiki, rendesen kigömbölyödtél már!:DD
Szegény csini! Vajon hogy sikerülhetett így eltörnie a lábát? De ezek szerint már jól van, szerencsére.
Mndig halmozódnak a bajok, sajnos.:((( De vígasztaljon az a tudat, hogy előbb-utóbb vége lesz, és majd jók fognak történni.
Fülledt időben elég egy body is rá, meg tán egy vékonyka zokni. Ha mégsem akarod ennyire levetkőztetni, max. valami nagyon jól szellőző anyagból adjál rá térdnadrágfélét.
Egyébként hátul a nyakánál érezheted, ha melege van,és hideg kéz-láb esetén nen árt valami még rá.
De ügyes vagy, és belejössz ebbe is hamar.:)))
Azér jókedvem van!
Csillagos ötös a citológiám:)) Nincs cisztám, még a multicisztásságom is eltűnt!:)) Kezdődhet az első inszem!
A doki nem gatyázott, a 4. cn-tól (szerda) 2 clostit+ 1 szurit írt naponta. Tolja neki rendesen! Mondjuk, azt mondta, pénteken reggel látni akar és addig, amíg nem szemrevételezte a petefészkeimet, be ne vegyem a pénteki reggeli adagot!
Nagyon aranyos volt. Elképesztő, hogy reggel héttől, este hétig (én akkor kerültem sorra, de voltak még utánam is 3-4en) van ereje viccelődni, mosolyogni...
IMÁDOM!
Fúúúú, nagyon feszül már az a pocak,majd kipattan!
A pénzügyekhez hozzászólva, mi is ott tartunk, hogy mire összefabrikáljuk a gyereket, nem marad pelusra se lóvénk.:((
Te kis ügyes ugrifüles:DD Fel is irjuk valahová:)
Igazán szép pocakod van!!!Milyen történést akarsz te a jövő hétre???Nehéz,nehéz de még minimum 2 hetet tessék kihúzni.
Sajnálom szegény kis csinit...szerintem is,ilyenkor a gazdi éli meg sokkal rosszabbul az eseményeket:(
A mosógép nekünk is igy a szülés előtt adta meg magát valamikor...úgy látszik velejárója a dolognak:DD Jobban megérte újat venni,mint javittatni.
Egyébként hogy vagy,leszámitva amit már tudunk?:) Megvan már minden Ákosnak?KÉszen álltok? Jajj,tök izgi:)
Halihó!
Látom, mindenkivel minden okés!
Írtam a naplómba + tettem fel képet a pocimról - még mielőtt szó érné a ház elejét... :)
Azért remélem látjátok, hogy fejlődök - mindezt magamtól tettem, én kis ügyes ugrifüles! :DDD
Szia!
Mindjárt nézem a képeket:)
szoritok,hogy minden oké legyen a dokinál,majd mindenképp ird meg mi volt.
Szerintem is melege van szegénykémnek,nekem is,nem kicsit...csak olyan nehéz kitalálni mit adjak rá,amiben se nincs melege,se nem fázik:( majd belejövök:)
Puszika Édeseim!
Köszi a Boginak szóló jókívánalmakat. Majd mesélek, milyen volt.
Monus, ezerrel szorítok én is neked! Minden rendben lesz, stramm csaj vagy, kibírod!
Chris, ha jól emlékszem, te is holnap mész "nyiszatolásra" Rád is gondolok majd!
Vicuskám, szegény Dórinak biztos a melegből lett elege.Mesélj neki arról,hogy örüljön, hogy nem eszkimónak született!:))
Lujzika! Naná, hogy beválogatják a Somát! Egy szavazata már van is-tőlem!:))
No, engem tegnap meglátogatott a jóöreg Mikibá'.
Ma 6-ra megyek dokihoz. A legnagyobb parám,hogy a citológiám jó legyen, aztán, hogy ne legyen cisztám, mert csak így kezdhetünk új progit.
Ha hazaértünk benézek!
Puszi!
Azért 1-2 képet dobok a naplómba a szülinaposról.
oké.j intézkedést:)
vigyázz magadra
puszi
hát akkor tényleg ne:))De én ezt nem is hallottam még...persze,előlünk titkolják:D
ha kiviszem sétálni a kisasszonyt szerinted mit adjak rá?Igaz csak olyan 5-6 óra felé megyünk,tehát nem a legmelegebben,de akkor meg baromi fülledt és párás a tenger miatt.szerinted?
Mennem kell bankba, meg egyéb ügyintézsére.:(((
Legyetek jók! Hűsöljetek az árnyékban!
Puszi!
:DDDD
Jó meleg lehet nálatok! itt is jó idő van, de most kellemes.
Valahol olvastam, hogy hozzátok nem szabad menni, mert a nagy melegtől kipusztulnak a turisták.:))
Köszi a bíztatást!
Szoritunk!!!tuti be fog jutni!:)
igen,lehet,hogy melege van,pedig nem is rugi van rajta,hanem kis nyári ruha.Most is sirt egy sort,de elkezdtem neki énekelni a Nem születtem varázslónak c. dalt és elaludt.szerintem azért,hogy hagyjam abba:DD
Valahogy átsiklottam az irományod felett.:(((
Jól felköszöntöttétek Bogit?
Boldog szülinapot neki!!!
Szia Vica!
Szegény Dórinak biztos melege volt.
Nálunk úgy telt a hétvége, ahogy terveztük: takarítás, sütögetés, vendégeskedés.:)))
Sziasztok!!
Szép napot mindenkinek.
Moncus,nagyon szoritok én is!!sok-sok puszi neked
Lujzika,jól telt a hétvége?
Timcsi irj hogy mi volt a dokinál!
Moncsi,biztos nagyon jól telt Bogi szülinapja!:)
Kiki,remélem jól vagytok!
Velünk minden oké.Dóri tegnap végig sirta az egész délutánt és estét...próbáltam mindent,evett,ivott,pisilt,kakilt,fürdött,levetkőztettem,mert baromi meleg van itt...nem használt.aztán elaludt.Az éjszaka viszont jóvá tette:)Csak kajált és már aludt is:)
Jövök amint tudok!
puszi mindenkinek
Halihó!
Részemről nagyon fogok szorítani neked!
Ne hajtsd túl magad ma, és a héten már ne is dolgozz szerintem. Jövő héten meg irány a tengerpart!