Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
Nehogy még egyszer BB kezébe add, Dórit, max. ha ülve fogja!!
B*sszus, ez a nő kész életveszély!
Mi lesz, ha Dóri ficánkolni fog már, ha kézben van? Még belegondolni is rossz.
Hát neked tutira nem kellett altató.:))
Nem semmi, amit véghez vittél ezen a hétvégén!
Legutóbb Kiki receptje szerint készítettem. Finom volt nagyon!
Most viszont olyat készítek, amit sütni kell (feltéve, hogy megtalálom a receptjét:D). Ha jól sikerül, megosztom veletek.
Szia Moncsi!
Beelőztél, pedig nagyon igyekeztem.:)
Koncentrálunk nagyon a 2/b-re!:))
Még egyszer köszönjük a szülinapi jókívánságokat!
Az az igazság, hogy elég higgadtan viselkedtem, mert nem akartam még tovább rontani a helyzeten, de magamban fortyogtam rendesen.
Jó reggelt!
Nem hittem volna, hogy én leszek ma az első!Mióta Peti elment dolgozóba, nem bírok visszaaludni!:((
Megjöttek Piroskáék is, úgyhogy indul a 2/b próbálkozás.
Vicám, meg vagy te áldva BB kisasszonnyal. Én is sokkot kaptam volna az fix!
Moncus!Ezerrel szorítok Neked! Kékülsz már belé??
Sziasztok!!
Moncus,holnap nagyon gondolok rád!
Lujzika,csatlakozok Moncsihoz és is rájuk boritottam volna azt,ami a kezem ügyébe akad:)Ennek ellenére remélem,hogy jól sikerült a nagylány szülinapja:)
Mi jól vagyunk,ma is megúsztattam a kisasszonyt.Igaz,nem tartott sokáig a móka,mert nem volt elég meleg a viz.
Este megtámadott minket BB.Az első pillanttól kezdve,hogy lecsapott Dórira,a kisasszony megállás nélkül orditott,teljesen mindegy mit csinált vele...majdnem frászt kaptam,mert majdnem le is ejtette...és utána mondta,hogy ne féljek,biztosan fogja.Én meg mondtam neki,hogy belegondolt-e abba,ha valami történt volna,akkor mit csinálok vele???Pl. megölöm???grrrr....
Na.Szép álmokat mindenkinek!
puszi
Jó éjt, és puszi!
Moncus, reggel Te leszel az első gondolatom!
Én de-t takarítottam. Délben jöttek egymás után a vendégek, nem régen mentek el, jól érezték magukat! Gyerekek lefürdetve, elmosogatva, összepakolva, csak bekukkantottam, megyek aludni!
Jó éjt mindenkinek!
Hát ez nem semmi! Ez a méreg nem a cián!!!!!!!!
Pedig Te mindent megtettél a tuti meglepetésért!
Legalább a sütivel vígasztalódott!
Holnap én is kérek a túrótortából!
Ha van jó recepted, azt is elfogadom!
Köszönöm mindenkinek a gratulációt! Átadtam a fiamnak, nagyon örült, hogy ilyen sokan szorítottatok!
Lujzika nagylányodnak boldog szülinapot!
Gyors bekukk.
Majd szétrobbanok az idegtől.
A megrendelt tortából semmi nem lett, mert eltűnt megrendelésem.:(( Azt mondták, ha akarom,kb. 1 óra alatt megcsinálják, igaz más ízekből. Hát, kösz,de nem!
Még jó, hogy vittem magammal a lányt is. Nem tudta, hová megyünk, de amikor meglátta, fülig ért a szája. Így azért sikerült egy jó nagy adag édességgel kiengesztelni.:))
Úgyhogy holnap én sütök fincsi túrótortát.
Remélem, nektek jobb volt a napotok!
Jó éjt!
Puszi!
Ja, holnap hivatalba megyek, asztalra csapni.:))
Csövi Lyányok!
Nálunk semmi hír. Perosak még nem jöttek. Minél többet késik az átkozott, annál kevesebb időm marad a szabad vándorlásra az inszem, és az újbóli munkakezdés között.
Katiéknak tőlem is nagy gratuláció!
Cintinek boldog szülinapot!
Moncuskám, én is számolom vissza a napokat, hogy mikor szabnak meg téged.Jól tudod, már holnap itt az idő! Utána újra izgulhatunk egy Moncus-babáért!:))
Vicuskám, ügyesen csinálod! Néha tartani kell magunkat még akkor is,ha szívünk szerint már rég megbocsájtottunk volna...nehéz, tudom. Rendszeres időközönként kell a fiúknak egy kis hidegzuhany emlékeztetőnek...mert nagyon feledékenyek ám. A "soha többé" előbb-utóbb újra eljön. Ha ügyesek vagyunk, meg tudjuk előzni:))
Hát, nem is tudom kire bízhatnád! Mondjuk Eddyre? Hmmm?
Biztos tud valamikor legalább 1 órát vigyázni Dórira. Csak szervezés kérdése.
Legelőször lehet, hogy lelkiismeret furdalásod lesz, de hidd el, hogy ennyi kell!!!! Valahogy fel kell töltődnöd!!!
Köszönjük a szülinapi jókívánságokat! Átadom Cintinek.
Annyira nem vészes a torta ára.
Moncus, gondolok majd rád. De nem túl korai, hogy már estére otthon leszel?
Szia Vicám!
Olvasom ám a nagy izgalamakat!!! Szerencsére kialakult a béke, nagyon helyes!!! Örülök, hogy minden sínen van!
Lujzika!
Boldog szülinapot Cintinek, megnéztem ám a torákat:))) cselesek, hogy az árakról csak személyesen adnak felvilágosítást, gondolom mindenki menekülőre fogná...
Egyébként tényleg vannak csuda klassz dolgok náluk!
Kati! Gratula Daninak, kitartást a hétvége további részéhez!
Moneszkám! Mizu van megjöttek pirosék? mikor indul a kövi ákcijá, vagy lemaradtam róla? Gyermek irtó cuki minden képen, nekem a haja is teccik:)))
ÉN: holnap reggel hétre megyek a kés alá:))) estére, ha Isten is engedi már itthon rontom a levegőt!
Majd este benézek, mert du. nálunk is vendégeskedés lesz!
Szép napot mindenkinek!
MV
Sziasztok!!!
Kati,nagy gratula Daninak!!!Nagyon ügyes!!Igen,már rendben vagyunk a párommal,úúúúúútálok veszekedni,főleg ennyire,de azt hiszem,hogy jót tett.Picit rádöbbent a dolgokra!Remélem:))
Lujzika,Nagyon sok boldog szülinapot Cintinek!!!:)
Hát...nehéz ügy,hogy kimozduljak Dóri nélkül.Kire bizzam?Majd megpróbálom,de nem tudom,hogy jól érezném-e magam:))
nekem ma nyugis napom lesz.Remélem:) Főzni sem fogok,maradt tegnapról.
Szép napot nektek!
MA nálunk is sűrű a program. Mivel tegnap a párom reggel ér haza, így napközben aludt, é elmaradt a szombati takarításom. Most kénytelen vagyok valahogy utolérni magam. Ráadásul Cinti ma jön haza (lesz némi mosnivalóm), és még a tortájáért is el kel mennem a világ másik végére.
Mindenkinek szép, vitamentes napot!
Puszi!
Tavaly elkezdtünk írni közösen egy regényt. Sajnos egy kellemetlen ügy miatt abbamaradt. De most szeretnénk folytatni. Mindenki ír hozzá néhány oldalt, aztán küldi tovább a következőnek.
Érdekel az ügy?
Sziasztok!
Vica, látom, halad az ügy.:) Moncsi jól mondja, a fiúk így lettek összerakva. Igaz, hogy nem a legkellemessebb módon, de legalább most már tudja Eddy, hogy mi másképp működünk. De tényleg neked is kéne egy kis kiruccanás! Én anno ezen a részen elrontottam dolgokat, mert soha nem mentem a gyerek nélkül sehová. A végén már teljesen meggárgyultam. Tudom, hogy nehéz mással (még akár az apjával is) otthagyni Dórit, de hidd el, jót fog tenni!
Kati, nem sértődtem meg.:) Végülis valóban én vagyok a rangidős, és 18 évnyi házasság után már tényleg van némi tapasztalatom.
NAGY GRATULÁCIÓ Daninak!!! Nagyon ügyes! s te is, hogy sikerült mindenhol időben megjelenni. Látom, ma sem pihiztek.
Vica remélem most már tényleg megnyugodtál és kibékültél a pároddal!
Kiki, Moncsiga, Lujzika remélem Ti is jól vagytok!
Puszi mindenkinek!
Ma egy vendéglátós, vendégvárós vasárnapunk lesz!
Nektek is szép vasárnapot!
Köszi, hogy szorítottatok!
SIKERÜLT A FIAM KARATEVIZSGÁJA!!!!!
Annyira ügyes volt, nagyon büszke vagyok! Jelentem túl éltük a tegnapi napot! Odaértünk mindenhova időben! Elintéztünk mindent!!!!!! Jó nap volt! Egy kicsit fárasztó, de a gyerekek nagyon élvezték!
Sziasztok!
Vica, hogy Te meg mit éltél át! Csak kapkodom a fejem! Hát vannak ilyen férfiak, de remélem legközelebb eszébe jut ez a dolog és mielőtt támadna, gondolkodik! Jól csináltad! Nehogy még Te omoljál a karjaiba, de azért meg kell beszélni a dolgokat! Lujzika nagyon jó tanácsokat ad! A "kis öregünk" (remélem nem haragszol meg érte)! Van már tapasztalata!
Ugye-ugye! Azért hagyd, hadd főjön a levében!!!
Az is jellemző, hogy nem érzik, hogy igenis fontos, hogy szóljanak...A hülye férfilelkük! Nem képesek beleérezni más helyzetébe. És még csak nem is tehetnek róla.Így vannak összerakva szerencsétlenek.
hát...átbeszéltük a dolgot,illetve ő beszélt én meg hallgattam.nem győzött bocsánatot kérni,azt mondta,hogy többet ivott,mint kellett volna,tudom,hogy mennyire szeret és sosem menne el másik nővel,erre még véletlenül se gondoljak...aztán megkérdeztem,hogy miért nem szólt,hogy elmegy és akkor ezt az egészet elkerülhettük volna.Mondta,hogy ő bele sem gondolt,hogy ez ennyire fontos lehet.Hát pedig az.Meg persze azt sem gondolta komolyan,hogy menjek el,jó,ezt tudtam,csak bántott,hogy annyira könnyen hozzámvágta azt a mondatot.
Tudom,hogy nagyon bántja a dolog,látom rajta,de kivételesen megérdemli azt hiszem.Egyáltalán nem vagyok haragtartó,sőt,már rég nem haragszom rá,de azért még foglalkoztat a dolog...elég sokat szoktam rágódni a dolgokon.Mindegy,ezen is túl vagyunk:)Csak ne érezném magam,úgy,mint a mosott kaki..mert természetesen utána nem aludtam,sirtam egy sort emiatt úgy nézek ki,mint akinek bevertek és még a fejem is fáj...hát megérte!!!!
Az én uram az éjszakai munkából hajnai 2 helyett csak reggel 6-ra ért haza, merthogy nem nézték az időt.
Még jó, hogy nem vártam rá, hogy szoktam, hanem fél2 körül elvonultam aludni.