Beszélgessünk kicsit! (beszélgetés)
cső Vicus!
legalább fel tudsz készülni lelkileg!
jól vagytok?
Hogy vagytok?Moncsi pocakod?
Kiki kitratás,már nem sok van,Ákos hipp-hopp 3 hónapos lesz.Csak addig birjátok ki:)
Moncus,biztos nagyon szép lesz a kégli...annyi meló van benne!
megjöttek a villanyszerelők!
elindult a külső házfelújítós projectünk...
szeptember végére kívülről is szép házban hajtom álomra a fejemet!
egy kicsit izgulok, inkább azért, hogy jó legyen az, amit látni fog!!!!
te tudsz vmi tüsző repesztő szuriról, vagy mi a fene?
Most épp igen:)) Szia!
Képzeld az egyik dévais lány túlstimus lombik (első) után ma reggel tesztelt zebrásat! Lehet, hogy tényleg van ebben a túlstimuban valami:))
helló csajszikám!
ráérsz?
Helló Már én is felébredtem!:)) Itt vagytok?
és...JÓ Reggelt!
Cső komám!
ha még itt vagy egyáltalán?!
Clostis kérdésedre nem válaszoltam a múltkoriban! Doki azt mondta nincsen rája egyenlőre szükség...szerdán majd kiderül a beborul! Kiváncsi vagyok, hogy mit fog látni!
Akkor most pandamackóvá változtál a sok nemalvásnak köszönhetően? :-) nem baj...most az olimpiai lázra is foghatod!
Csőcsákány!
Reggeli műszak jelentkezik:-)
dolgozok, és járok errefelé, ha vkinek piszkosul beszélgetni támad kedve, rám számíthat!
Vicus! ha már most ilyen szigorú az apja, mire számíthatsz később???? :-)
Moneszkám! Mizu, hogy vagy?
Lujzika! Jó bepótolást, gyerek nélkül egy gonddal kevesebb lesz!
Többiek! Mindenkinek szép napot!
MV
Csoki!
Hát, én múltkor elsiettem az éjszakai dícséreteket, mostanában megint nem nagyon akaródzik az alvás. :(
Vagyis aludni aludna, csak ez az örökös hasfájás. Ejhh, mikor lesz már 3 hónapos!?
Áhhh, urammal változatlan, a folyamatos vibrálás megvan. Nem bántjuk egymást, csak most nagyon felszínen vannak a dolgok. De majd lesz valahogy... ;)
Moncsim, változatlanul: drukk, drukk!
Vica, hi-hi, úgy olvastam először, hogy verébbel érkeztek... De mikor a copfnál tartottam, már gyanus volt, hogy nem is madarak azok, hanem vérebek... :D
Lujzika, remcsi, jól telt a nyaralás, a képeket várjuk szeretettel, had egyen minket a sárga irigység. :)
Puszi
Sziasztok!
Lujzika gyere amint tudsz,gondolom mennyi meló halmozódott fel...azért hajrá!
Mi jól vagyunk.Most fektettem le Dórit.Jól kifárasztottam,mert alszik,mint a lőtt nyúl:DD
Megérkeztek a szállodába kedvenc olaszaim.Két idős házaspár 2 db vérebbel...na jó,nem annyira veszélyesek,nem tudom milyen kutyák...kb.20 centi magasak és 30 centi hosszúak:)És mindkettőnek van copfja,holott az egyik fiú!!!NA mindegy...:D Szóval nagyon örültünk egymásnak,ők tavaly már tudták,hogy Dóri a pocakomban van,igy alig várták,hogy láthassák:)Hoztak neki nagyon aranyos ruhácskát,majd lefényképezem benne a kisasszonyt és megmutatom,Eddy kijelentette,hogy az ő lánya nem szaladozik olyan rövid szoknyában...tiszta bolond:DD
Moncsi,remélem már enyhült a pocakfájás!!
puszi mindenkinek
Moncsi, nagyon drukkolok neked!!! Remélem, jobban vagy, és minden oké. Tavaly Vica is akkor lett terhes, amikor nyaralni voltam. Igaz most csak 1 hétig voltam, így csúszás van, de ha ez kell, én szívesen elutazom nyaralni az év bármely részében.:DD
Most nem tudtam igazán visszaolvasni, majd holnap.
Remélem, mindenki jól van!
Puszi nektek!
Jövő héten már szorgalmasabban leszek!
Jó éjt!
Sziasztok!
Bocsi, hogy így elmaradtam, de sűrű a program. Nem elég, hogy munkailag el vagyunk havazva, tegnapra párom vendégeket hívott. Viszont baromi jól sikeredett a buli, esti fürdőzés és egyebek.))
Ma alig bírtuk osszekotorni magunkat, és holnap megy a fiam edzőtáborba, úgyhogy pakolás, stb.
Holnap elméletileg délután leszek. A képeket itthon nem tudtam felrakni, de bepótolok mindent.
:)))
Ezt megfigyeltem a Boginál is, hogy naponta produkál új dolgokat, de sajnos hagy is el tök vicces szokásokat.
:D
Szivesen megmutatnám,csak az a baj,hogy a fényképezővel csinálom a felvételeket,az meg nem rögzit hangot:(de valahol láttam,vagy az msn-en vagy a skype-on,hogy lehet hangfelvételt csinálni,talán az msn-en...valamit kiokoskodok:)
Egyébként ma új dolgot produkált,talán úgy tudnám megfogalmazni,hogy brümmög,mint valami rossz trabant:DD és persze minden csupa nyál,mert köpköd is közben...:)
Sziasztok Kismamik! Már teljesen +hatódok a sok kedvességtől,amiket írtok!:)
Ígérem, rajtam nem fog múlni semmi!
Kiki! Ákibébi hogy szuperál mostanában? Az Emböröddel simulnak már a dolgok? Fáradtak vagytok,feszültek...ne bántsátok egymást! Légyszike!
Vicus jópofi a lányod/unk:DD! Egy ilyen bubuzást szívesen meghallgatnék!:))
Sziasztok!
Húú,Moncsim drukk, drukk ezerrel! Ugye, emlékszel, hogy anno mondottam én is, hogy micsoda szurkapiszkát éreztem utána... Hát igen, Ákos is akkor fészkelte be magát az új kecóba... :)
Szorítok, szorítok, Te meg csak pihenj és pihenj, most ez a legfontosabb!
Sziasztok!
Moncsi,remélem,hogy alakul a dolog.És nagyon ajánlom,hogy ne csinálj semmit,mert irgumburgum lesz!!!:)
Kati,édesek lehetnek nagyon a gyerkőcök.MAjd megszokja az új helyét Dani is és akkor minden oké lesz.Tök igaza van,engem is nagyon meg szokott viselni,ha nem a megszokott helyemen,ágyamban fekszek!:)
Mi jól vagyunk.Dóribébi kidőlt.Reggel úgy gondolta,hogy sokkal izgalmasabb ha sikongat,bubuzik és berreg kaja helyett...:Daztán csak rászánta magát és szopizott,most pedig,hogy kiheverje a fáradalmakat elaludt:)
Eddy még nincs itthon...egy vendég az éjszaka rosszul lett,elájult,nem is tudom mi van vele pontosan,de az a lényeg,hogy bent van a családdal a kórházban...remélem semmi komoly.
puszi mindenkinek
Bocsi! 10 órait kellett adni a családnak! Most meg megyek mosni! Majd még jövök!
Addig is puszi mindenkinek!
Ne is mondd! Képzelheted, mit össze kínlódok...azt se tudom,mivel tereljem el a figyelmemet magamról.
Az anyósom, folyton jönne segíteni....de mit? Tegnap Peti alig tudta lebeszélni egy látogatásról. Anyukám óránként hív telefonon, hogy fáj-e még...
Aranyosak, de nem vagyok a halálomon!
Jól csinálod! Most semmi nem olyan fontos, hogy bosszantsd magad!
Nagyon várom már a híreket! Nagyon izgulok!!!!!!!
Én most pár napig SEMMIT sem csinálok. Az sem érdekel, ha elszalad a lakás.
Egyébként nem vagyunk még mindig készen. Múlt szombat óta nem sikerült a "mennyzetburkolatkészítő" srácnak a hiányzó 22 db-ot megcsinálnia. Tegnap rátelefonáltunk,hogy mi a szösz van. Erre mondja, hogy nem kapott jó minőségű alapanyagot,azért nem készítette el. De legalább szólna! Szerencséje, hogy rokon!